Şimdi Ara

AVEA Steam Mobil Ödeme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
11.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Steam'da Mobil Ödeme yaparak oyun satın almak istiyorum. Mobil Ödeme'yi de açtım yani o konuda sıkıntı yok. Steam'da satın alırken numaramı girdikten sonra hattıma bir mesaj geliyor. O mesaja EVET diye cevap verirsem işlem tamamlanmış ve oyunu satın almış olmam gerekiyor. Ancak EVET yazıp göndedikten sonra şöyle bir hata ile karşı karşıya kalıyorum. Yani Abone blackliste diyor. Şimdiden teşekkürler. Bu arada yaşım 14.
     AVEA Steam Mobil Ödeme Sorunu

• Avea seni kara listeye almış. Sorun Avea'da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Avea seni kara listeye almış. Sorun Avea'da.

Ne kadar saçma? Affedersiniz bu Avea mal sanırım. Sanki yüzümü bile görmek istemeyen bir arkadaşım. İşe bak. Bilgi için sana teşekkür ederim fakat, kendimi kara listeden nasıl sildirteceğim?
  • Hat kimin üstüne ? Fatura vs ödeme geciktirme olduysa ondan almıştır kara listeye.

• quote:

Hat kimin üstüne ? Fatura vs ödeme geciktirme olduysa ondan almıştır kara listeye.

Hat benim üstüme. Buda sorumu şimdi? Ve hat faturalı değil. Kontörüm azaldığında para ekliyorum.
  • 14 yaşında kendi adına hattın olmaz. O yüzden sordum ?

• quote:

14 yaşında kendi adına hattın olmaz. O yüzden sordum ?

Haaa sen onu diyorsun. Evet hat babamın üstüne. Ben sandım ki hat başkasının o da kullanıyor ben de. Evet hat babamın üstüne.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone Mobil Ödeme
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Babanın müşteri hizmetlerini arayıp sorması gerekiyor. Dediğim gibi faturadan dolayıdır.

• quote:

Babanın müşteri hizmetlerini arayıp sorması gerekiyor. Dediğim gibi faturadan dolayıdır.

Fakat cihazim faturalı değil ki? Olmasa da sorması mı gerekiyor?

• KRegGy K kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini aramadan kara listeden kurtulamazsın. Babanın kendi kullandığı hat faturalıysa ödemeden kaynaklanan vs. Bir durumdan dolayı kara listeye eklemişler. Faturalı, farurasız farketmez müşteri hizmetlerini aramanız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi effect68 -- 21 Şubat 2015; 14:55:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: effect68

Müşteri hizmetlerini aramadan kara listeden kurtulamazsın. Babanın kendi kullandığı hat faturalıysa ödemeden kaynaklanan vs. Bir durumdan dolayı kara listeye eklemişler. Faturalı, farurasız farketmez müşteri hizmetlerini aramanız gerekiyor.

Tamam o zaman bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. İkinizede teşekkür ediyorum.

• abı bı yardım edrsn s ben steamdan alcktm parda yuklemıstm ama bnm hat kontorlu oldu ıcın 25 tl koyun patet koyuyodu bnde 12 tl koydum sace steam ıcın 12 tl yukldm acaba 25 tl yukleyp paket geldıkten sonra mı 12 tl yuklıcm beylerhe bu arada bugun yaz ındrmı ıcn songun olm gıdın bıse alın yuzde 50 fln ındırm var yuzdınrme 80 kadar cıktı vaal son yarım saat 20 dk bıdde cevap verısns sevnrm
  • Hocam sorunu çözebildinizmi? Nasıl çözdünüz? Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  • Faturalı hatlardada steamda odeme sorunu var kara liste değilde faturalı hat ile steamda odeme yapamıyorsunuz sadece faturasız hatta oluyor babanız kapattırmak için yapmış olabilirmi ?Ayrıca müşteri hizmetlerini aramadan blaclistten çıkamasassınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlreadyTR

Faturalı hatlardada steamda odeme sorunu var kara liste değilde faturalı hat ile steamda odeme yapamıyorsunuz sadece faturasız hatta oluyor babanız kapattırmak için yapmış olabilirmi ?Ayrıca müşteri hizmetlerini aramadan blaclistten çıkamasassınız.

Faturali hattan oyun alamiyoruz öylemi ?
    Faturasiz hatta Oyunun Fiyati kadar Kontor yükletecegiz yani öyle alacaz öylemi ?
  • Hocam bu sitede sorularına cevap var hatta tüm steam mobil ödeme sorularına;

https://mobilodeme-xyz.cdn.ampproject.org/c/s/mobilodeme.xyz/steam-mobil-odeme/amp/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.