Şimdi Ara

Avea taahhüt ile iphone 5s almayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktaki düşünceye sahibim, halihazırda LG G2 kullanıcısıyım bir önceki telefonum iphone 5 ti. Batarya süresi beni çok bunalttı şöyle ki şarjdan aldiktan sonra işyerime ulaştığımda %80-85 arasına kullanmasam da düşüyordu. Şarj aletim sürekli yanımda gezerim en azından data kablosuz gezmem.
    3 güne taahhüt ile bir cihaz alicam aklımda ilk sırada iphone 5s var öneriniz ,uyarilariniz varsa bilmek isterim.
    Şimdiden teşekkürler iyi forumlar dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 senelik taahhütle alacaksan 5S önermem, borcu bitmeden telefonu elden çıkarmış olursun. 6 çıksın onu üç sene kullanırsın. İlla 5S alıcam diyorsan 24 ay kontratla al borcun kalmamış olur telefonu değiştirdiğinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: iPhone 6

3 senelik taahhütle alacaksan 5S önermem, borcu bitmeden telefonu elden çıkarmış olursun. 6 çıksın onu üç sene kullanırsın. İlla 5S alıcam diyorsan 24 ay kontratla al borcun kalmamış olur telefonu değiştirdiğinde.

3 sene nereden cikti hocam

• flowerhorn kullanıcısına yanıt
    "3 güne" olmuş "3 sene" of off.

• Doğru diyorsun 2 sene önce s3 almıştım taahhüt bitmeden s4 ,lg g2 bile eskittim 😀. Avea gsmobile daydim avea normale geçicem nano sim kart sıkıntılı taraftar hatlarına ya yok yada özel siparişle veriyorlar.

Bende 24 ay tarifeye ek almayı düşünüyorum ayda sanirim 148 tl 500 dk+1 gb int

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.