Şimdi Ara

Avea Tablet Kampanyası Hangisi Mantıklı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazların Donanımsal Özellikleri Birbirinden Çok Farklı Değil
    İşlemcileri z2520 intel (zenfone4'deki işlemci)
    Grafik powerWR SGX 544 mp2 (@300mhz)
    Asus 1gb ram
    Casper 2 gb ram

Telefon Gibi incelemeleri de pek olmayınca Hangisi mantıklı olur kararsız kaldım

Asus Taraftarıyım Aslında
     Avea Tablet Kampanyası Hangisi Mantıklı

• onur.mertt2 kullanıcısına yanıt
    slm ben alıcak olsam casperı alırım özeliklerine bakarak bende asus var çok memnunum kızım kulznıyor Superonline kampanyadan aldık
  • Açıkçası tabletlerde özellikler gerçekten hissediliyor burada casper tercih edilir b2nce ayriyetten ips ekran daha kalite hissi veriri dahili 16gb olması ve android 4.4.2 yüklü olması sizin acınızdan saglikli çünkü tableti aldığınız android sürümüyle kullanıyorsunuz güncelleme gelemeyecek çünkü:-) casper î tercih edin ram de avantaj sağlar size. Ben asus memo (en azından bu gibi tabletlerde güncelleme gelmiyor bir daha)pad 8 kullanıyorum ama bilerek aldığım bir cihaz değil superonline kampanyasından geldi gerçi to gayet memnunum orası ayrı tabi.

**** Çok çok önemli bir dipnot düşmek istiyorum . Orada yetkili kişiye bir sorun bu 2 tabletin hangisinde Otg desteği var diye zira hangisinde varsa onu alın . Neden derseniz Otg kablosu ile tablete klavye mouse harici hoparlör, ve usb disk bağlayabiliyor usb ye resim atabiliyor müzik atabiliyor film atabiliyor kısaca birçok şey atabiliyorsunuz ve gerekirse silebiliyorsunuz bu benim çok işime yarıyor şahsen kullanılabilirliğini artıyor. Cihazın hayırlısı olsun şimdiden :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 16 Kasım 2014; 7:59:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tesekkurler arkadaslar cihazlari gozle goremedim henuz manavgatta 3 bayi var 3nde de kalmamis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğim gibi hocam alacağınız zaman üstteki mesajımdaki dipnota dikkat ediniz :-) hayırlısı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.