Şimdi Ara

Avea Tahahütlü telefon alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2.ci hattım avea ve yaklaşık 14 aydır kullanıyorum bu hattı genelde mobil ödeme için kullanıyorum diğer hattım turkcell ondan ablama iphone aldıgım için telefon alamıyorum mecbur avea üzerinden almam lazımda bir sorun var 2 tane faturalı avea hattım var birini babam kullanıyor ondanda telefon aldık :)
    Bu bir sorun olurmu ve en önemli sorun 14 aydır faturayı hep hat kapandıktan 6-7 gün sonra ödedim eskiden bundan dolayı telefon vermiyorlardı ama bazı arkadaşlarda alırsın diyor bu konuda bilgisi olan varmı acaba fatura 140 tl felan geliyor aylık almak istediğim telefonda

samsung note edge

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Following -- 20 Ocak 2015; 21:26:42 >

• Turkcell'de aynı numara üzerinden 2. cihaz alabilirsin. Sarı kutu puanın yüksekse, ödemeler düzgün yapılıyorsa, abonelik yaşı bir kaç sene ise her ay ödediğin faturalar 100 tl civarındaysa sorun olmuyor. ödemelerde 1 haftaya kadar gecikmeye bir şey demiyorlar.
  • Türkcell ve aveada da 2. Telefon alırsın bayiye git numarayı ver sorgulama yapsınlar kesin belli olur ama alırsın ilk telefondan 6ay geçti ise

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aldım arkadaşlar faturam üzerinden sorun cıkmadı
  • Istanbulda Kontratla iphone 6 Bulamiyorum ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ankarada aveada vardı ilk plus alıcaktım vazgeçtim avmlerdeki bayiye gidersenizde getiriyorlar en kötü müşteri hizmetlerini arayıp nerde bulabilceğinizi sorabilirsiniz edge alırken bende aynı sorunu yaşadım :) hiç biyerde siyah renk yoktu müşteri hizmetlerini aradım onlar tunalıdaki bi bayiye yönlendirdi oraya gittim beyazını aldım siyahı sevmedim :D
  • Avea'da cihaz almak daha kolaymış, 8 ay ve üstü abone olmanız ve faturaları düzenli ödemek yeterli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone yeni faturasız hat
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorun olmaz hayırlı olsun :)
  • yaw valla bende şaşırdım 14 aydır her ay aralıksız hattım kapandı faturadan 1 hafta sonra ödediğimde oldu hatta en son kapandında 20 gün geçmişti vermezler diye düşündüm bayideki adam siz 2.ci gruptaki müşterimizsiniz tüm cihazları alabilirsiniz dedi
    şaşırdım ama 150 tl den aşağıda fatura gelmezdi bana mobil ödeme yüzünden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Following

yaw valla bende şaşırdım 14 aydır her ay aralıksız hattım kapandı faturadan 1 hafta sonra ödediğimde oldu hatta en son kapandında 20 gün geçmişti vermezler diye düşündüm bayideki adam siz 2.ci gruptaki müşterimizsiniz tüm cihazları alabilirsiniz dedi
    şaşırdım ama 150 tl den aşağıda fatura gelmezdi bana mobil ödeme yüzünden

laf daa hepsi 24 ay taahhütte bağlamak için veriyolar bende 1 .cihaz var 10 ay oldu 2. cihazı verelim diye uğraşıyolar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.