Şimdi Ara

Avea VS Migros VS Burger King

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler.Şimdi güzel bir sorun var.Ben 1.5 senedir avea merkezinde çalşıyorum.Kaç kişi burada işe girdi çıktı haddi hesabı yok(normale göre).Bi ben bi de benden sonra gelen aktivasyoncu bayan kaldı.Bir de yeni gelen bay aktivasyoncu var.Yani toplam 3 kişiyiz.Günde 11 saat çalışıyom.Pazar izin(arada pazar günü de çalışıyoz).655 tl net maaş.Başka da bi halt yok!
    Her işi yapıyorum güya aktivasyoncuyum yani masabaşı ama her türlü iş bende.Ortamı çok güzel rahatım kimse karışmıyor etmiyor çoğunlukla.Bilgisayar başındayım çoğu zaman.Patron şirketi zaten durmadan patronla yüz gözüz ki beni çok seviyor.En azından öyle söylüyor.Ama buna rağmen 4-5 kere işten çıkartıyorum diyip 1 saat sonra fikrini değiştirmişliği var ve etrafımdaki çoğu kişi kölelik olduğunu söylüyor şimdi lirayada geçtik dahada zor işim.Hayatımda kendime ayırcak zaman yok.Aileme ve köpeğime hiç yok zombi gibi ye, iç, iş, yat.Deli oluyom artık patron çıkarmadan ben çıkayım diyorum ama nedense korkuyorum.Şu an Migros ve Burger kong var aklımda.Migrosda 4 saat çalışma var reyon elemanı olarak.Burger 8 saat.Avea 11 saat.Benim için parası 350 tlnin biraz üstü olsun yeter en önemlisi zaman benim için.Biraz beni aydınlatırsanız sevinirim.

• sen bunu daha önce de sormuşmuydun ? başka iş bul zam istememen için yapıyodur işten çıkarıyorum ayağını
  • sormuştum söylemiştim ve zam almıştım ama yeter artık(55tl.cik)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HopliteMan -- 2 Nisan 2010; 14:53:57 >
  • Dersanelerde ögretmenler 500 liraya çalışıyo şükret 7DE GELİYO 8 DE GİDİYO :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scholastic -- 2 Nisan 2010; 14:54:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HopliteMan

İyi günler.Şimdi güzel bir sorun var.Ben 1.5 senedir avea merkezinde çalşıyorum.Kaç kişi burada işe girdi çıktı haddi hesabı yok(normale göre).Bi ben bi de benden sonra gelen aktivasyoncu bayan kaldı.Bir de yeni gelen bay aktivasyoncu var.Yani toplam 3 kişiyiz.Günde 11 saat çalışıyom.Pazar izin(arada pazar günü de çalışıyoz).655 tl net maaş.Başka da bi halt yok!
    Her işi yapıyorum güya aktivasyoncuyum yani masabaşı ama her türlü iş bende.Ortamı çok güzel rahatım kimse karışmıyor etmiyor çoğunlukla.Bilgisayar başındayım çoğu zaman.Patron şirketi zaten durmadan patronla yüz gözüz ki beni çok seviyor.En azından öyle söylüyor.Ama buna rağmen 4-5 kere işten çıkartıyorum diyip 1 saat sonra fikrini değiştirmişliği var ve etrafımdaki çoğu kişi kölelik olduğunu söylüyor şimdi lirayada geçtik dahada zor işim.Hayatımda kendime ayırcak zaman yok.Aileme ve köpeğime hiç yok zombi gibi ye, iç, iş, yat.Deli oluyom artık patron çıkarmadan ben çıkayım diyorum ama nedense korkuyorum.Şu an Migros ve Burger kong var aklımda.Migrosda 4 saat çalışma var reyon elemanı olarak.Burger 8 saat.Avea 11 saat.Benim için parası 350 tlnin biraz üstü olsun yeter en önemlisi zaman benim için.Biraz beni aydınlatırsanız sevinirim.

Dünyaya hoş geldin, Welcome to the world, 세계에 오신 것을 환영합니다, Velkommen til verden ...

• yanlış anladın galiba kaşgarlı kardeşim benim sıkıntım para değil zaman

Bana migrosda yada burger daki çalışma saatleri maaş ortam gibi ayrıntıları bilen varsa bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim

Bu arada hoş bulduk

dershanedeki öğretmenlerin çalışma saatleri çok fenaymış yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HopliteMan -- 2 Nisan 2010; 15:01:00 >
  • yok mu migrosun yada burger king'in hakkında beni aydınlatabilecek biri arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Burger KONG ne??
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaşgarlı_tost

Dersanelerde ögretmenler 500 liraya çalışıyo şükret 7DE GELİYO 8 DE GİDİYO :D

haiti'de ne zamandan beri dersane var
  • İşin esprisü kong
    ama hakkaten azcık yardımcı olun ya avea 'ın müşterileri deli ediyor artık beni.
    Yokmu bilgisi olup da paylaşmayı öngören
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.