Şimdi Ara

AVEA ya yaklaşmayın. DOLANDIRILMA HİKAYEM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

AVEA hattımı 505****829 uzun bir süredir kullanmıyordum. Faturalar otomatik ödemede olduğundan önemsemedim. Şubat ödenmiş, Mart Ödenmemiş, Nisan Ödenmiş.. MART AYI Farkedilmedi. hat kapanmış ama bilmiyoruz. durum MAYIS AYINDA FARKEDİLDİ. Ödenmemiş borçlar yatirildi. Hattı çalıştırmak istedim. Çalışmadı."SİM KAYDI BAŞARISIZ" YAZIYOR.

Tarih 20/05/2009 - 03/06/2009 arası

505****629 nolu telefondan AVEA 500ü aradım. DURUMU İZAH ETTİM. Bana söylenen "SİM KARTINIZDA ARIZA VAR HATTINIZDA BİR PROBLEM YOK YENİ SİM KART ALIN. KULLANMAYA DEVAM EDİN." ISRARLA SORDUM HAT KAPANDIMI? HAYIR KAPANMADI DENDİ.

Tarih 04/06/2009
    ANTALYA SU-TEK İLETİŞİMe gittim. Bayi Kodu: 500545
    Bana söyleneni söyledim. Tamam dediler formu doldurdular. Yeni Sim Kart verdiler 8TL aldılar. 2 gün içinde açılır dediler hattınız.

Tarih 06/06/2009
    Hattım açılmadı. 500****629 nolu telefondan müşteri hizmetlerini aradım. Durumu anlattım. Kontrol etti. Hattınız Kapatılmıştır dedi. 30-40 TL DAHA VERİN. Açalım hattınızı.

1- Madem hat kapalı! AVEA 500 neden bana SİM KART al sorun yok dedi?
    2- 25MAYIS-04HAZİRAN tarihleri arasında 505****629 nolu telefondan yaptığım görüşmenin kaydı neden bulunamıyor? Yoksa Kanıt olmasın diye mi silindi?
    3- Sim KART aldım 8 TL verdim. KAPALI HATTA SİM KART VERİLİRMİ? 8TL param Helal olmasın.
    5- 10 kereden fazla AVEA 500 ü aradım. Çünkü ben aramassam AVEAda aramıyor. Her Aramam 3 kontor toplam 30 kontorden fazla eder. 30 KONTOR 6 TL üstü Müşteri Hizmetleri Araması diye aldınız. Haram Olsun.
    6- Bu bana yanlış bilgi veren müşteri temsilcinizi ALLAH BİLDİĞİ gibi yapsın.
    7- Bu kadar şeyin üstüne birde bana dedinizki 30-40TL daha verin bize hattınızı açalım. Yüzsüzlüğün bukadarı.
    8- Bana yanlış bilgi verilmesiyle başlayan bu HİKAYNİN SONU. Size ayırdığım zaman + benden haksız yere kazandığınız param haram olsun. HAKKIMI SİZE HELAL ETMİYORUM. BUGÜN KANDİL. ALLAH DUALARIMI KABUL EDER İNŞALLAH.

Gökhan H.
    5 AĞUSTOS 2009

• sikayetvar.com'a da yaz bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roll

sikayetvar.com'a da yaz bence
    tum operatörler soyguncu olmuş. aveaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Punkn Roll

sikayetvar.com'a da yaz bence

+500

sikayetvar.com'a yaz arar onlar, ama ayrıntılı anlaşılır açık açık sinirlenmeden yaz bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: EtkiNegatif

tum operatörler soyguncu olmuş. aveaya

Alıntıları Göster
    numaranı taşı p.k mu var aveada :)

• quote:

Orijinalden alıntı: erciyes-38

numaranı taşı p.k mu var aveada :)

Alıntıları Göster
    Hat kapandı artık Numarada taşınmaz..

Garip ama avea 500 hepsinden garip bir yer..

GEÇMİŞ OLSUN..
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Hat kapandı artık Numarada taşınmaz..

Garip ama avea 500 hepsinden garip bir yer..

GEÇMİŞ OLSUN..

Alıntıları Göster
    GİTTİ GÜZELİM HAT SEN EN İYİSİ KOMPLE KAPATTIR
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

GİTTİ GÜZELİM HAT SEN EN İYİSİ KOMPLE KAPATTIR

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun, cana gelmedi ya önemli olan o...

Bu arada avea 500 hiçbi işe yaramayan ama aramanın 3 kontürlü olduğu adi bir yer...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oralunal

Bu arada avea 500 hiçbi işe yaramayan ama aramanın 3 kontürlü olduğu adi bir yer...

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun kardeşim.Herkes bi dolandırma peşinde zaten.

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megadeth -- 5 Ağustos 2009; 20:52:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megadeth

Geçmiş olsun kardeşim.Herkes bi dolandırma peşinde zaten.

Edit : İmla

Alıntıları Göster
    kaderde varsa ..... neye yarar üzülmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetivet

kaderde varsa ..... neye yarar üzülmek

Alıntıları Göster
    DESTEK mesajlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar...

bu mesajı bu gün AVEA 500 le konuştuktan sonra yazdım. bütün şikayet sitelerine kopyaladım.

incelemede onay bekliyor.. onay vereceklerinide sanmıyorum ama.

amacım sesimi duyurmaktır. bütün forum sitelerine yazacağım bu mesajı. herkes görsün okusun AVEA nın Yaptiklarini.

keşke avukat olaydım bunu yanına bırakmazdım onların.

• quote:

Orijinalden alıntı: savaşım

ŞİKAYETVAR.COM var hiç yoktan iş görüyor hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

quote:

Orijinalden alıntı: savaşım

ŞİKAYETVAR.COM var hiç yoktan iş görüyor hemen

Alıntıları Göster
    aveanın 500ünün bilhassada teknik biriminin tamamen dağ insanlarından oluştuğu kanaatindeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartalkafa

aveanın 500ünün bilhassada teknik biriminin tamamen dağ insanlarından oluştuğu kanaatindeyim

dağ insanları nasıl oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE

quote:

bence biraz şöyle oluyor: bunlar genellikle eşeyli, senenin bazı zamanları(kışın bitip bahardan geçip yazı sollayıp sonbahara uzaktan merhaba denilen sarı yaprak dönemlerinde) eşeysiz-klonyal üreme yoluyla doğaya katılan,larva dönemini incir ağacının iç kabuklarının dışa bakan yüzeysel kıvrımlarında geçirip ergenliğe incir yapraklarında devam eden ve meşe palamudunda olgunluğa erişen tek bacaklı,üç gözlü,6 kollu,koca kafalı yaratıklardır.Ayrıntılı bilgi için bakınız:hayvan larus cilt 5 sayfa 179 gırgır yayıncılık

• quote:

Orijinalden alıntı: Neo_1

quote:

quote:

bence biraz şöyle oluyor: bunlar genellikle eşeyli, senenin bazı zamanları(kışın bitip bahardan geçip yazı sollayıp sonbahara uzaktan merhaba denilen sarı yaprak dönemlerinde) eşeysiz-klonyal üreme yoluyla doğaya katılan,larva dönemini incir ağacının iç kabuklarının dışa bakan yüzeysel kıvrımlarında geçirip ergenliğe incir yapraklarında devam eden ve meşe palamudunda olgunluğa erişen tek bacaklı,üç gözlü,6 kollu,koca kafalı yaratıklardır.Ayrıntılı bilgi için bakınız:hayvan larus cilt 5 sayfa 179 gırgır yayıncılık

özenle saçip bulmuşlar desene

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Neo_1

quote:

quote:

özenle saçip bulmuşlar desene

Özel bir ekip sürekli bunları araştırıyor..bulduklarını da avea mh birimine monte ediyolar...çok nadide yaratıklardır çookk

• quote:

Katılmamak elde değil bende onlardan daha beter konuşuyorum artık konudaki en son yorumlarımı görebilirsiniz,

http://forum.donanimhaber.com/m_33269007/mpage_2/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

quote:

Katılmamak elde değil bende onlardan daha beter konuşuyorum artık konudaki en son yorumlarımı görebilirsiniz,

KONUNU HAYRETLER İÇİNDE OKUDUM.

Bukadarınada pes.. AVEA işte herşeyi yamuk!

• quote:

Orijinalden alıntı: antalyagokhan

quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

quote:

KONUNU HAYRETLER İÇİNDE OKUDUM.

Bukadarınada pes.. AVEA işte herşeyi yamuk!

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun kardeşim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.