Şimdi Ara

AVEA YIKILAN PAKET GERİ DÖNDÜ - ABONE ALIMI BİTMİŞTİR (01.06.2013) (239. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.018
Cevap
15
Favori
331.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler yaptım 23 lıradan yaptı ve gorevlı zıllıler de sırıtıyor bana 19 dedınız gecerken dıye. sansa oluyor o dedıler. musterı hızmetlerını aradım. bana 4 lıramı gerı ıade edıp artık 19 lıradan yapcaklarını soledıler. 10 mayıstan once gecıs ıslemı yapanlar bos bos msj beklemeyıp hemen musterı hızmetlerını arayıp solesınler oluyor. ıkı yere msj atmanızı solıcek arayın dostlar... ben lıramı gerı aldım ve 19 lıra oldum
  • hala mesaj bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

hala mesaj bekliyorum

3070 e kayıt yazıp yollayın müşteri hizmetleri o şekilde yönlendirdi beni, fakat bi değişiklik olmadı henüz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekanikizm

quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

hala mesaj bekliyorum

3070 e kayıt yazıp yollayın müşteri hizmetleri o şekilde yönlendirdi beni, fakat bi değişiklik olmadı henüz..

şuan siz paketi aldınızmı 19 tl denmi aldınız ne iş daha ne kadar bekleyecez anlamadım
  • Bu arada benim de şikayet olayına bir cevap yok hala, bu arada 3070'e kayıt olun mesajı bana da geldi.

Edit: 3070'e gönderdim, kampanyaya kaydınız yapılamadı diye mesaj geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AoGVinsanity -- 11 Mayıs 2013; 16:46:02 >
  • banada aynı şekilde 3070 e kayıt yaz yolla denildi ,yaptım beni kral tarifeye atadı şimdi aradım müşteri hizmetlerini kayıt oluşturdular geri dönecekler bekliyorum ,yanlız deli olduğum nokta birinin bildiğini diğeri bilmiyor herşeyi baştan anlatmak durumunda kalıyorsun hepsi birbirinden kopuk çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Orijinalden alıntı: 354burak

quote:

Orijinalden alıntı: wakara

ya avea madem bitiş tarihin var bu tarihi 1 ay önceden vermen lazım. bitiş tarihini 3-4 gün önceden veriyorsun. böyle bir saçmalık olmaz. hem de bu tarihin geçiş tarihi mi kayıt tarihi mi olduğu belirsiz. zaten kayıt tarihiyle birlikte ise 4 gün önceden belirtmen çok saçma. bir ay önceden belirtmen lazım ki millet ayağını denk alsın. 3 gün önce tarih veriyorsun bu tarih de sırf geçiş tarihi oluyor.

sordum kardesım ben o son tarıh gecıs ıcın basvurma tarıgın yanı dun basvur hattın 3 gun snra acılsın farketmez sen de 19 luk tarıfeden yararlanırsın gıbı. benım hattım da bu sabah acıldı bırazdan yuklıcem kontor 19 lıralıktan faydalanıcam

Hocam sana mesaj geldi mi 19 liraya yıkılan tarifeden faydalanabilirsiniz diye? Bana henüz gelmedi 23ten alacağım alırsam hatta da 21 lira var. Dun geçiş işlemim tamamlandı.

arkadaslar sakin olun. size anlatacagim.
    sabah aveaya gectim. gereken sekilde yuklemeyi yaptiktan sonra 23 tl ye kayıt oldum. hemen musteri hizmetlerini aradim. 19 tl olmasi lazim degil mi diye. saolsunlar hic sorun cikarmadan yapmam gerekenleri söylediler.
    1. IPTAL yazip 1991 e yolla sonrada
    2. KAYIT yazip 3070 e yolla dediler. tel kapandiktan sonra bunlari yapin 4 tl nizide yollayacagiz dediler.
    hepsi aynen dedikleri gibi oldu.
    eyvallah gozumsun avea. gozume girdin. arti 1 sana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

ya avea madem bitiş tarihin var bu tarihi 1 ay önceden vermen lazım. bitiş tarihini 3-4 gün önceden veriyorsun. böyle bir saçmalık olmaz. hem de bu tarihin geçiş tarihi mi kayıt tarihi mi olduğu belirsiz. zaten kayıt tarihiyle birlikte ise 4 gün önceden belirtmen çok saçma. bir ay önceden belirtmen lazım ki millet ayağını denk alsın. 3 gün önce tarih veriyorsun bu tarih de sırf geçiş tarihi oluyor.

sordum kardesım ben o son tarıh gecıs ıcın basvurma tarıgın yanı dun basvur hattın 3 gun snra acılsın farketmez sen de 19 luk tarıfeden yararlanırsın gıbı. benım hattım da bu sabah acıldı bırazdan yuklıcem kontor 19 lıralıktan faydalanıcam

Hocam sana mesaj geldi mi 19 liraya yıkılan tarifeden faydalanabilirsiniz diye? Bana henüz gelmedi 23ten alacağım alırsam hatta da 21 lira var. Dun geçiş işlemim tamamlandı.

sabah aveaya gectim. gereken sekilde yuklemeyi yaptiktan sonra 23 tl ye kayıt oldum. hemen musteri hizmetlerini aradim. 19 tl olmasi lazim degil mi diye. saolsunlar hic sorun cikarmadan yapmam gerekenleri söylediler.
    2. KAYIT yazip 3070 e yolla dediler. tel kapandiktan sonra bunlari yapin 4 tl nizide yollayacagiz dediler.

Hocam ben taşıma işlemimi çarşamba günü başlattım dün mesaj geldi 19 Tl den yararlanmak için mesajımızı bekleyin diye şimdi ben avea ya geçince ilk olarak 3070 e mi mesaj yollayacağım ? Şuan hala turkcelldeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufem -- 11 Mayıs 2013; 17:59:57 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bana da mesaj geldi zaten hocam 3070'e yolla diye sonra yaptım 19 liraya. Müşteri hizmetleri güzelmiş.

• bir ben bekliyorum heralde herkezi yapmışlar bir ben beklemedeyim
  • ufem 23 tl ni alirlarsa musteri hizmetlerine baglan. bu kadar basit

• 3 defa aradım müşteri hizmetlerini bana 23 tl yi kabul ettirmeye çalıştı ,dedim bana mesaj yolladınız ve telefonumda kayıtlı bu benim hakkım sonra işte biz size dönecez 48 saat içinde dedi bekliyorum ne yapayım
  • ben de hala beklemedeyim...

• bende hala bekliyorum ne bir yeri arayabiliyorum ne bişey
  • her aramada baska bir müşteri hizmetleri çıktığı için yine arayin. belki sizese adam gibi olanı çıkar. bize yaptığı gibi hemen halleder

• şimdi aradım yine bekleyin denildi ,bekleyelim bakalım ne zaman dönecekler
  • Arkadaşlar bende ayın 8 inde 2 hattım için avea 19 tl lik yıkılan paket geçiş başvurumu yaptım. Ayın 10 unda bana "Yıkılan Paket 19 TL den yararlanmak için geçiş sonrasında mesajımızı bekleyin" diye mesajda geldi . Hat geçişim bu gece olacak. Acaba benim hatlarım 23 TL likmi 19 TL likmi diye terreddüte düştüm ve dün başvuru yaptığım aveaya gittim. Ordakiler bana sizin kaydınızı ayın 9 'unda girdik siz 19 luk tarifede olacaksınız dediler, hatta ayın 9 una girişini yetiştiremediğimiz müşterilerimizi arayıp yıkılan paket artık 23 TL kabul ediyormusunuz diye söyledik dediler.....Burdakileride okuyunca şimdi tereddüte düştüm ne yapayım şimdi? Ayrıca bu gece hat geçişi olunca hemen parayı yükleyip kayıt olmam için nasıl nereye mesaj göndermem gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asavas

Arkadaşlar bende ayın 8 inde 2 hattım için avea 19 tl lik yıkılan paket geçiş başvurumu yaptım. Ayın 10 unda bana "Yıkılan Paket 19 TL den yararlanmak için geçiş sonrasında mesajımızı bekleyin" diye mesajda geldi . Hat geçişim bu gece olacak. Acaba benim hatlarım 23 TL likmi 19 TL likmi diye terreddüte düştüm ve dün başvuru yaptığım aveaya gittim. Ordakiler bana sizin kaydınızı ayın 9 'unda girdik siz 19 luk tarifede olacaksınız dediler, hatta ayın 9 una girişini yetiştiremediğimiz müşterilerimizi arayıp yıkılan paket artık 23 TL kabul ediyormusunuz diye söyledik dediler.....Burdakileride okuyunca şimdi tereddüte düştüm ne yapayım şimdi? Ayrıca bu gece hat geçişi olunca hemen parayı yükleyip kayıt olmam için nasıl nereye mesaj göndermem gerekiyor?

Benim biraz once acildi 8 mayista tasidim bende 23 tl yuklemem durumunda yararlanabilecegim seklinde mesaj geldi bana

• Arkadaşlar ben de geçen hafta cumartesi başvurdum Avea'ya geçiş için. Bu cumartesi aveaya geçtim. Sonra da avea bayiisine gittim. Kayıt yaz 3070 e gönder dediler. Mesajdan onay gelmedi. Dünden beri deniyorum avea müşteri hizmetlerini arasam yardımcı olurlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: warhead352

Arkadaşlar ben de geçen hafta cumartesi başvurdum Avea'ya geçiş için. Bu cumartesi aveaya geçtim. Sonra da avea bayiisine gittim. Kayıt yaz 3070 e gönder dediler. Mesajdan onay gelmedi. Dünden beri deniyorum avea müşteri hizmetlerini arasam yardımcı olurlar mı?

Şükür cevap geldi. twitterden hallettim.
  • 
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.