Şimdi Ara

AVEA YIKILAN PAKET GERİ DÖNDÜ - ABONE ALIMI BİTMİŞTİR (01.06.2013) (240. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.018
Cevap
15
Favori
331.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu 3070 e gönderilen mesajı anlamadım. Benim hat konturlu banada hat açılınca 20 TL yükle KAYIT yaz 1991 e gönder, arkasından da 5YUZ yaz 1991 e gönder dediler. Benim yapacağım yanlış olmasın açıklama yaparmısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asavas

Arkadaşlar ben bu 3070 e gönderilen mesajı anlamadım. Benim hat konturlu banada hat açılınca 20 TL yükle KAYIT yaz 1991 e gönder, arkasından da 5YUZ yaz 1991 e gönder dediler. Benim yapacağım yanlış olmasın açıklama yaparmısınız?

bana "KAYIT" yaz 3070e gönder dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kel_bakkal

quote:

Arkadaşlar bende ayın 8 inde 2 hattım için avea 19 tl lik yıkılan paket geçiş başvurumu yaptım. Ayın 10 unda bana "Yıkılan Paket 19 TL den yararlanmak için geçiş sonrasında mesajımızı bekleyin" diye mesajda geldi . Hat geçişim bu gece olacak. Acaba benim hatlarım 23 TL likmi 19 TL likmi diye terreddüte düştüm ve dün başvuru yaptığım aveaya gittim. Ordakiler bana sizin kaydınızı ayın 9 'unda girdik siz 19 luk tarifede olacaksınız dediler, hatta ayın 9 una girişini yetiştiremediğimiz müşterilerimizi arayıp yıkılan paket artık 23 TL kabul ediyormusunuz diye söyledik dediler.....Burdakileride okuyunca şimdi tereddüte düştüm ne yapayım şimdi? Ayrıca bu gece hat geçişi olunca hemen parayı yükleyip kayıt olmam için nasıl nereye mesaj göndermem gerekiyor?

Benim biraz once acildi 8 mayista tasidim bende 23 tl yuklemem durumunda yararlanabilecegim seklinde mesaj geldi bana

kel bakkal musteri hizmetlerini ara. ayin 8 inde gecis yaptign icin 19 tl olmasi lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: wakara

quote:

quote:

Arkadaşlar bende ayın 8 inde 2 hattım için avea 19 tl lik yıkılan paket geçiş başvurumu yaptım. Ayın 10 unda bana "Yıkılan Paket 19 TL den yararlanmak için geçiş sonrasında mesajımızı bekleyin" diye mesajda geldi . Hat geçişim bu gece olacak. Acaba benim hatlarım 23 TL likmi 19 TL likmi diye terreddüte düştüm ve dün başvuru yaptığım aveaya gittim. Ordakiler bana sizin kaydınızı ayın 9 'unda girdik siz 19 luk tarifede olacaksınız dediler, hatta ayın 9 una girişini yetiştiremediğimiz müşterilerimizi arayıp yıkılan paket artık 23 TL kabul ediyormusunuz diye söyledik dediler.....Burdakileride okuyunca şimdi tereddüte düştüm ne yapayım şimdi? Ayrıca bu gece hat geçişi olunca hemen parayı yükleyip kayıt olmam için nasıl nereye mesaj göndermem gerekiyor?

Benim biraz once acildi 8 mayista tasidim bende 23 tl yuklemem durumunda yararlanabilecegim seklinde mesaj geldi bana

kel bakkal musteri hizmetlerini ara. ayin 8 inde gecis yaptign icin 19 tl olmasi lazim.

Hocam cok karisik ya hangi tuslara basicam cildirdim Bulamadim canli insan

• benimde hal oldu sonunda 19 tl ye hayırlı olur inşallah birde akıllı telefon olayını halledebilirsem internette boşa gitmez
  • quote:

quote:

quote:

Aradim simdi yapcak bisi yok 10 mayista. Sonra acildigi icin 23 tl olur dedi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aradim simdi yapcak bisi yok 10 mayista. Sonra acildigi icin 23 tl olur dedi

öyle birşey yok. seni aldatiyorlar. burdaki insanlar ne icin ugrasiyor ve hakkini arıyor. sende ugras itiraz et. ayin onundan once gecis yaptığını herkesin 19 tl ye kayıt olduğunu seninde boyle hakkın olduğunu söyle. dava edecegini şikayet dilekçesi hazirlayacagini söyle

• beyler avea yıkılan pekete gectıgımı belırtmıstım. fakat gecıs basvurum 10 mayıstan once olmasına ragmen 11 mayısta gecıs ıslemı tmmlandıgı ıcın olmuyormus. bana tl mı gerı verdıler artık 19 olcak deyıp ıkı yere msj attrdılar ıptal oldu ama bır daha pakete uye olamadım. 5yuz yazım 1991 e gonderdıgımde ıse 23 lıra ıstıor. yanı anlıcagnız ılk ay musterı memnunıyetı ıcın tl gerı ıade edıp artık 19 lıradan dıerek kandırdılar. bu ay 19 dan yaptılar ama sımdı aradıgımda bole bole oldugu ıcın artık 23 lıra alcak dıyor. musterı temsılcılerının her bırı baska bır sey dıyor. bılgısız ınsanların ne ısı war orada dıye sormuyor degılım. sonuc olarak 10 mayıstan once gecıs yapıp 10 mayıstan sonra hattı acalan dostlar ılk ay 19 tl yaptıysanız arayarak ondan sonrakı aylar olmıcak ve 23 den olacaktır....
  • Avea şu kampanya işini bir türlü beceremiyor
    Eline yüzüne bulaştırıyor
    Yine yaptı yapacağını
    Kardeşim şu kampanya şartlarını adam akıllı yazsanıza
    Kampanyadan yararlanmak için şu tarih itibariyle numara taşıma işlemine başvurmak yeterlidir
    Ya da şu tarih itibariyle numara taşıma işleminin tamamlanmış olması şarttır demek bu kadar zor mu......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaggag -- 12 Mayıs 2013; 17:21:59 >
  • Hattimi tasidigm bayiye gittim bayi avea bize 9 mayis 23:59 a kadar sisteme ekran kaydi yapilan herkesin 19 tl den faydalanacagini soyledi dedi bi surru kisi geldi bizide magdur etti dedi

• Evet "kel_bakkal" bende dun aveaya ugradim banada aynen oyle söylediler, insallah benimkide aynen öyle olmustur. Yarin belli olacak bakalim...

• 1 mayıstan beri kullanıyorum aktif olarak. Fakat geçen gün mesaj geldi artık 23 lira olmuştur diye.
    Böyle bir mesaj alan varmı, hani 10 mayıstan öncekiler 19 dan devam edecekti?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 354burak

beyler avea yıkılan pekete gectıgımı belırtmıstım. fakat gecıs basvurum 10 mayıstan once olmasına ragmen 11 mayısta gecıs ıslemı tmmlandıgı ıcın olmuyormus. bana tl mı gerı verdıler artık 19 olcak deyıp ıkı yere msj attrdılar ıptal oldu ama bır daha pakete uye olamadım. 5yuz yazım 1991 e gonderdıgımde ıse 23 lıra ıstıor. yanı anlıcagnız ılk ay musterı memnunıyetı ıcın tl gerı ıade edıp artık 19 lıradan dıerek kandırdılar. bu ay 19 dan yaptılar ama sımdı aradıgımda bole bole oldugu ıcın artık 23 lıra alcak dıyor. musterı temsılcılerının her bırı baska bır sey dıyor. bılgısız ınsanların ne ısı war orada dıye sormuyor degılım. sonuc olarak 10 mayıstan once gecıs yapıp 10 mayıstan sonra hattı acalan dostlar ılk ay 19 tl yaptıysanız arayarak ondan sonrakı aylar olmıcak ve 23 den olacaktır....

ya nasıl oluyor anlamıyorum sızı. aynı olay bana oldu dıyorum. gecıs ıslemım 11 ın de oldu. ama 19 tl den faydalandım. pekı bu nasıl oluyor. sızın yasadıklarınızı bende yasadım ama benım kı 19 tl.
    eger oyle bısey olsa herkese oyle davranırlar. enayı degıller ya. bana da 23 yaparlardı. adama gore mı muamele yapıyorlar. ya hepsı 23 dur ya hepsı 19. bakıyoruz yarısı 19 a dıger yarısı 23 e gecmıs.
    demek kı ıtıraz hakkınız var.
    ayın 11 ınde sabah bende aveaya gectım 30 tl yukledım. kayıt oldum 23 tlm gıttı. hemen aradım. 4 tl mı yolladılar. paketı de 19 a cevırdıler. bu kadar basıt. hepımız bırız. bızı yaptılarsa sızı de yapmaları lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

1 mayıstan beri kullanıyorum aktif olarak. Fakat geçen gün mesaj geldi artık 23 lira olmuştur diye.

bunu da yenı mı cıkardılar. saka gıbı. basımıza taş yagacak. ınsallah oyle bı mesaj gelmez. ruya gormusundur. BU NEE (ave)YAAAA
    oyun mu bu. telefonu sattırcaklar bana sımdı. bı daha tel kullanmıcam bundan sonra bole bısey olursa. arkadaslar sıkayet var com u basalım hep beraber
  • quote:

quote:

1 mayıstan beri kullanıyorum aktif olarak. Fakat geçen gün mesaj geldi artık 23 lira olmuştur diye.

bunu da yenı mı cıkardılar. saka gıbı. basımıza taş yagacak. ınsallah oyle bı mesaj gelmez. ruya gormusundur. BU NEE (ave)YAAAA
    oyun mu bu. telefonu sattırcaklar bana sımdı. bı daha tel kullanmıcam bundan sonra bole bısey olursa. arkadaslar sıkayet var com u basalım hep beraber

Valla ilk paketi 19 dan aldım, geçen gün geldi mesaj artık 23 lira olmuştur diye 30 mayısta yenilenecek bakalım, umarım 19 dan devam eder, yoksa çok fena kıl olup hattı geri taşırım başka yere.

• quote:

quote:

quote:

Valla ilk paketi 19 dan aldım, geçen gün geldi mesaj artık 23 lira olmuştur diye 30 mayısta yenilenecek bakalım, umarım 19 dan devam eder, yoksa çok fena kıl olup hattı geri taşırım başka yere.

boyle bır hakları var mı ya. resmen mılletı enayı yere koyuyorlar. bıze gecersen aylık 19 tl dıyorlar. gectıkten sonrada hadı ılk ay boyleydı sıze bundan sonra 23 ıle devam edecegız mı dıyorlar anlamıs degılım. boyle bı sıstemı ılk defa duyuyorum. hıcbır buyuk fırma buna boyle cesaret edemezdı. nasıl edebılıyorlar anlamıs degılım. kım bunlar.

• maasallah avea nin abuk sabuk isleri yuzunden konu 1.siradan asagi dusmuyor :)
    paket alima acikken bu kadar trend olmamisti :)

• bir konuyu netleştirmek istiyorum şimdi ben hattıma 40 tl yüklesem 30 günde bir otomatik ordan para çekip otomatik devam mı edecek yoksa her 30 gün sonunda kendim yüklememmi yapmam gerekecek
  • Arkadaşlar olduki bu aveanın çekim gücü işime gelmedi turkcelle geçmeye karar verdim, bu avea faturasız hatta kalmam gereken zorunlu bir süre varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asavas -- 12 Mayıs 2013; 20:43:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

bir konuyu netleştirmek istiyorum şimdi ben hattıma 40 tl yüklesem 30 günde bir otomatik ordan para çekip otomatik devam mı edecek yoksa her 30 gün sonunda kendim yüklememmi yapmam gerekecek

hattinda 19tl ve uzeri bakiye oldugunda paket bittikce otomatik yeniler... 100lira yuklersen 5 ay paketi pes pese alabilirsin...

• 
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.