Şimdi Ara

AVEA YIKILAN PAKET GERİ DÖNDÜ - ABONE ALIMI BİTMİŞTİR (01.06.2013) (241. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.018
Cevap
15
Favori
331.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asavas

Arkadaşlar olduki bu aveanın çekim gücü işime gelmedi turkcelle geçmeye karar verdim, bu avea faturasız hatta kalmam gereken zorunlu bir süre varmı?

90 gun yeni operatorde kalmaniz gerekiyor. Daha sonra istediginiz yere gecersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar olduki bu aveanın çekim gücü işime gelmedi turkcelle geçmeye karar verdim, bu avea faturasız hatta kalmam gereken zorunlu bir süre varmı?

hatti yeni almadiysaniz istediginiz sekilde sebeke degistirebilirsiniz... Bugun aveaya gecer, acilinca ayni gun baska operatore gecebilirsiniz... Ama bazi numara tasima kampanyalarinda 90gun bekleme sarti var... Mesela vodafone dasiniz aveaya gectiniz hemen vodafone a gecerseniz numara tasima kampanyalarindan faydalanamazsiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin613

quote:

hatti yeni almadiysaniz istediginiz sekilde sebeke degistirebilirsiniz... Bugun aveaya gecer, acilinca ayni gun baska operatore gecebilirsiniz... Ama bazi numara tasima kampanyalarinda 90gun bekleme sarti var... Mesela vodafone dasiniz aveaya gectiniz hemen vodafone a gecerseniz numara tasima kampanyalarindan faydalanamazsiniz...

90 gunun kampanya ile alakasi yok.

BTK nin Numara Tasinabilirligi sitesine bakarsaniz BTK tarafindan konulan kural gidilen operatorde minimum 90 gun kalinmasi gerektigidir. Ama operator degisikligi icin bir limit yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeneX

quote:

quote:

BTK nin Numara Tasinabilirligi sitesine bakarsaniz BTK tarafindan konulan kural gidilen operatorde minimum 90 gun kalinmasi gerektigidir. Ama operator degisikligi icin bir limit yoktur.

yaniliyorsunuz hocam... Gidilen operatorde 90gun kalma kurali yoktur... Hattin avea ise vodafone a gec, acildigi gun baska operatore gec hic sorun olmaz... Ama ilk hatti aldiginda 90gun beklemek zorundasiniz... Avea'nin yikilan paket kampanyasina bakarsaniz "numara tasiyacak operator daha once avea da ise avea dan numara tasidigi gunden tekrar geldigi gun arasinda en az 90 gun olmalidir" yaziyor...

• quote:

quote:

quote:

quote:

yaniliyorsunuz hocam... Gidilen operatorde 90gun kalma kurali yoktur... Hattin avea ise vodafone a gec, acildigi gun baska operatore gec hic sorun olmaz... Ama ilk hatti aldiginda 90gun beklemek zorundasiniz... Avea'nin yikilan paket kampanyasina bakarsaniz "numara tasiyacak operator daha once avea da ise avea dan numara tasidigi gunden tekrar geldigi gun arasinda en az 90 gun olmalidir" yaziyor...

Aynen hocam benim burda tanıdıgım bi telefoncu var istediğin yere taşıyabilirm dedi 1 haftada istiyosan 3 operatöre taşıyım dedi bende şaşırdım. taşınabiliyo sadece yeni hat aldıgında 90 gün bekliyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

benimde hal oldu sonunda 19 tl ye hayırlı olur inşallah birde akıllı telefon olayını halledebilirsem internette boşa gitmez

Hocam tam olarak nasıl hallettiniz

• bu avea beni deli edecek... cuma günü aradılar 19tl ye düşürecegiz dediler, bugun arayan 23tl yapacak birşey yok diyor...

bu kadar sistemsiz abuk sabuk bir şirket olamaz...
  • müşteri hizmetlerini aradıktan sonra birkaç sefer ,kayıt oluşturdular 48 saat içinde dönülecek dediler ertesi gün öğleden sonra mesaj geldi 19 tl için son şans kayıt yaz 3070 e yolla diye o şekilde oldu sizde 3070 kayıt yazıp yollamayı deneyin yada müşteri hizmetlerini arayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: wakara

quote:

Orijinalden alıntı: 354burak

beyler avea yıkılan pekete gectıgımı belırtmıstım. fakat gecıs basvurum 10 mayıstan once olmasına ragmen 11 mayısta gecıs ıslemı tmmlandıgı ıcın olmuyormus. bana tl mı gerı verdıler artık 19 olcak deyıp ıkı yere msj attrdılar ıptal oldu ama bır daha pakete uye olamadım. 5yuz yazım 1991 e gonderdıgımde ıse 23 lıra ıstıor. yanı anlıcagnız ılk ay musterı memnunıyetı ıcın tl gerı ıade edıp artık 19 lıradan dıerek kandırdılar. bu ay 19 dan yaptılar ama sımdı aradıgımda bole bole oldugu ıcın artık 23 lıra alcak dıyor. musterı temsılcılerının her bırı baska bır sey dıyor. bılgısız ınsanların ne ısı war orada dıye sormuyor degılım. sonuc olarak 10 mayıstan once gecıs yapıp 10 mayıstan sonra hattı acalan dostlar ılk ay 19 tl yaptıysanız arayarak ondan sonrakı aylar olmıcak ve 23 den olacaktır....

ya nasıl oluyor anlamıyorum sızı. aynı olay bana oldu dıyorum. gecıs ıslemım 11 ın de oldu. ama 19 tl den faydalandım. pekı bu nasıl oluyor. sızın yasadıklarınızı bende yasadım ama benım kı 19 tl.
    eger oyle bısey olsa herkese oyle davranırlar. enayı degıller ya. bana da 23 yaparlardı. adama gore mı muamele yapıyorlar. ya hepsı 23 dur ya hepsı 19. bakıyoruz yarısı 19 a dıger yarısı 23 e gecmıs.
    demek kı ıtıraz hakkınız var.
    ayın 11 ınde sabah bende aveaya gectım 30 tl yukledım. kayıt oldum 23 tlm gıttı. hemen aradım. 4 tl mı yolladılar. paketı de 19 a cevırdıler. bu kadar basıt. hepımız bırız. bızı yaptılarsa sızı de yapmaları lazım

napım kardesım gunde 5 kere 5 ayrı musterı temsılcısı aradım 4u yaptık onay mesajı gelcek dedı kapadım baktım kı paket kaydnız yapılamamıstır dıye msj gelıor. 5. aramamda ıse kadın 19 degıl 23 olur cunku hattınız 11ınde acıldı dıor. dedım o zaman bu bole ıse dıgerlerının haberı mı yok. bılmıyorum sıstem oyle dıyor dıyo bana yaa. 23 lıra da kabulum tmm ama 19 luk varken hatta aynı durumda bazı kısıler 19 lıradan kullanırken ben ndn 23 ten kullanıyorum zoruma gıtmıyor degıl...

• Benim hatlarım bugün açıldı, ve avea bayisine gittim 20 şer tl yükleyin ve 19 TL oldu demiştiniz halledin diye...20 şer TL yüklediler ve 23 TL mesajı geldi. Bana biz bişey yapamayız müşteri hizmetlerini arayın dediler ve aradım. Avea bayisi ayın 9 unda sizin geçişinizi yaptık siz 19 TL siniz diye söylediler ne gerekiyorsa yapın dedim hatta geçişi bugün yaptım gerekirse yani işimke gelmezse yarın tekrar çıkıp turkcelle geçme hakkım varmı dedim . Hat geçişi için operatörler arasında 1 aylık bir anlaşma var 1 ay durmanız gerekiyor dedi... Daha sonra benim 2 hattımada 4' er TL gönderdiler ve dedikleri gibi KAYIT 1991 , 500 1991, IPTAL 1991, ve en sonunda KAYIT 3070 yap dediler ve yaptım yüklemeler oldu. İlk seferde 23 TL ile yüklemeyi yaptılar tabiiki 4 er TL onlardan aldığım için bana 19 TL ye geldi. Müşteri hizmetleri iki hattınızda 19 lukta kayıtlı şun anda tamam dedi bakalım hayırlısı bir dahaki aya sorun çıkmaz inşallah.....Aveade giriş yapınca "mobil öğrenci pack tarifesi" olarak gözüküyor onu anlayamadım bu doğrumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asavas -- 13 Mayıs 2013; 14:01:50 >

• musteri hizmetleri tekrar aradi ve IPTAL 1991 ardindan kAYIT 3070 yazarak gonderin dedi ve paketim 19tl oldu, 4 tl de iade edildi...

Ahh avea su kampanyalarini adam gibi yapsan da muster sinir olmasa, insanlar sikintiya girmese olmaz mi?

En son telefonu kapatirken musteri temsilcisine "kampanyalarinizi bitirirken numara tasiyacak insanlari da dusunerek 6 gunluk sure tanirsaniz insanlar magdur olmaz" dedim ama umarim dikkate alirlar...

• 3070 'e mesaj atınca 19TL mi acaba?
  • quote:

3070 'e mesaj atınca 19TL mi acaba?

simdi onu deniyorum hocam bende yeni gectim ilk oraya attım mesaj :) bakalım ne olacak :)

edit aradım şimdi 3070 e mesaj atın dedi attım 5 dakka önce dedim 1 saat içinde onay mesajı gelecektir dedi. tamam dedim bekliyorum 19 tl ye bu şekil kullanabiliyomuşuz. Ayrıca 5 dakka müşteri hizmetleriyle konustum 2.5 Tl gitti insaf bee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufem -- 13 Mayıs 2013; 16:56:47 >
  • quote:

Benim hatlarım bugün açıldı, ve avea bayisine gittim 20 şer tl yükleyin ve 19 TL oldu demiştiniz halledin diye...20 şer TL yüklediler ve 23 TL mesajı geldi. Bana biz bişey yapamayız müşteri hizmetlerini arayın dediler ve aradım. Avea bayisi ayın 9 unda sizin geçişinizi yaptık siz 19 TL siniz diye söylediler ne gerekiyorsa yapın dedim hatta geçişi bugün yaptım gerekirse yani işimke gelmezse yarın tekrar çıkıp turkcelle geçme hakkım varmı dedim . Hat geçişi için operatörler arasında 1 aylık bir anlaşma var 1 ay durmanız gerekiyor dedi... Daha sonra benim 2 hattımada 4' er TL gönderdiler ve dedikleri gibi KAYIT 1991 , 500 1991, IPTAL 1991, ve en sonunda KAYIT 3070 yap dediler ve yaptım yüklemeler oldu. İlk seferde 23 TL ile yüklemeyi yaptılar tabiiki 4 er TL onlardan aldığım için bana 19 TL ye geldi. Müşteri hizmetleri iki hattınızda 19 lukta kayıtlı şun anda tamam dedi bakalım hayırlısı bir dahaki aya sorun çıkmaz inşallah.....Aveade giriş yapınca "mobil öğrenci pack tarifesi" olarak gözüküyor onu anlayamadım bu doğrumu?

hocam o senin tarifen mobil öğrenci bu yıkılan paket kampanya zaten

• Deli etti beni bu avea ya bi yıkılan paket yapacaklar bizi bizden ettiler onay mesajı gelmiyo bi türlü 1 saat bekle dediler 2 saat bekledim tık yok bidaha aradım bu seferde arıza kaydı gibi bişey oluşturdu 24 saat içinde arıyacaklar dediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

müşteri hizmetlerini aradıktan sonra birkaç sefer ,kayıt oluşturdular 48 saat içinde dönülecek dediler ertesi gün öğleden sonra mesaj geldi 19 tl için son şans kayıt yaz 3070 e yolla diye o şekilde oldu sizde 3070 kayıt yazıp yollamayı deneyin yada müşteri hizmetlerini arayın

Ben musteri hizmetleri yerine online dan mesaj yazdim bide sikayetvar a yazdim sonra bu mesaj geldi bugun bende 19 tle aldim

• quote:

Orijinalden alıntı: ufem

Deli etti beni bu avea ya bi yıkılan paket yapacaklar bizi bizden ettiler onay mesajı gelmiyo bi türlü 1 saat bekle dediler 2 saat bekledim tık yok bidaha aradım bu seferde arıza kaydı gibi bişey oluşturdu 24 saat içinde arıyacaklar dediler

hocam her yerden yaz... ben btk dan ve donanımhaber sayfasından yazdım...
    mesela sabah donanımhaberden yazdıgım için aradılar 23tl olacak yapacak birşey yok dediler...
    akşam btk dan yazdıgım için aradılar 19tl ye düşürdüler...

işin garibi saat 2 gibi aradılar 19tl ye düşürdüler... akşam 4 gibi btk dan yazdıgım 3 mesaja cevap vermişler... 2 sinde paketin 23tl oldugu ve bu şekilde kullanabileceğimi yazmışlar (halbuki benimki o zamanlar 19tl ye düşmüştü) mesajın birinde ise aranarak bilgi verilmiştir demişler... avea da çalışanların birbirinden haberi yok... biri 23 tl diyor öbürü 19 tl diyor :) nasıl bir yönetim şekli var anlamış değilim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ufem

quote:

3070 'e mesaj atınca 19TL mi acaba?

simdi onu deniyorum hocam bende yeni gectim ilk oraya attım mesaj :) bakalım ne olacak :)

edit aradım şimdi 3070 e mesaj atın dedi attım 5 dakka önce dedim 1 saat içinde onay mesajı gelecektir dedi. tamam dedim bekliyorum 19 tl ye bu şekil kullanabiliyomuşuz. Ayrıca 5 dakka müşteri hizmetleriyle konustum 2.5 Tl gitti insaf bee

O zaman onlar kontrol ediyor olabilir. Aslinda birine denetmek lazim direk gondersin bakalim nolacak.

• taşıma işlemi sabah gerçekleşti bakalım 3070 e kayıt yazıp mesaj attım bekliyorum...
  • Simdi avadan mesaj geldi. 19 tl den yararlanmak icin son firsat. Kayit yazip 3070 e gonderin diye. Bende tekrar yeniden gonderdim... Kampanya kaydiniz yapilamamistir diye mesaj geldi, anlamadim simdi ben bu kampanyaya zaten kayitli oldugumu zannediyordum, bu seferde gelen cevap bu ne yapsakki simdi...Avea net bisey söylesede rahatlasak...

• 
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.