Şimdi Ara

Avea Yurtdışı internet kazığı 10.000 TL !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

KESİNLİKLE ve HİÇBİR ŞEKİLDE AVEA KULLANMAYIN !

Bir hafta önce yurtdışına çıktım ve çıkmadan önce avea dan alınması gereken her türlü; arama,aranma,internet vs paketleri satın aldım.

İnternet için 1GB kullanım istedim fakat yurtdışında maksimum 200Mb olduğu söylediler. Yurtdışı kullanım için sayaçları olmadığını fakat bittiğini düşündüğüm taktirde mesaj göndererek yeni paket almamın sorunu çözeceğini söylediler. Ayrıca paket aşımı için hiçbir şekilde uyarı mesajı da göndermeyeceklerini söylediler.

Velhasıl ben de aynen söylendiği gibi bittiğini düşündüğüm vakit mesaj gönderdim ve her zamanki onay mesajlarından biri ile karşılaştığımı düşünerek gelen cevabı hızlıca okuyup, işlerime devam ettim.

iki gün sonra avea dan aradılar ve faturamın 2000 TL ye ulaştığını 24 saat içinde 1000 TL ödemezsem hattımı kapatacaklarını söylediler...Açıklama da şuydu; 200 MB internet paketini yalnız ayda 1 kez alabilirsiniz... Fakat satarken böyle söylemiyorlar !

Uzun süren müşteri hizmetleri görüşmeleri ve şikayet kayıtları neticesinde hiçbir sonuca ulaşamadık. Beni arayıp haklı olduklarını yanıldığımı, durumun bana izah edildiğini söylediler. Görüşme kaydını dinlemek istediğimi söyledim, dinletmediler !

Yani anlayacağınız bayağı bildiğin ayaküstü adam kazıklıyorlar ve bunu çeşitli masallarla süslüyorlar !!!!

Türkiye ye dönünce sorunu çözmek üzere 1000 TL yi mecburen ödedim...
    Bugün yine aradılar ! "telefon faturanız 10.000 TL ye ulaştı acil 3000 TL ödeyin" dediler.

10.000 TL Telefon faturası !!!! Arabamı alıyoruz ? 800 mb internet kullanımım varmış. Başta söyledikleri gibi paketleri vermiş olsalardı tutacağı maksimum 400 TL olacak olan hizmet için 10.000 TL istiyorlar

Ben kendi adıma yapılması gerekenleri yaptığımı düşünüyorum. Her zaman tüm faturalarımı düzenli olatrak ödeyen biriyim. Yurtdışına çıkarken de alınabilecek her türlü paketi aldım. Arada tekrar paket almak için mesajla talepte de bulundum....

Avea çeşitli laf cambazlıkları ile bizleri kazıklıyor ! Artık bundan sonrasını mahkeme çözer umarım.
    BTK, tüketici dernekleri, mümkün olan tüm kurumlara şikayet edeceğim !
    İnternette tüm forumlara bu durumu yazacağım !
    Tüm gazetelere bu durumu bildirip yayınlamasını sağlayacağım !

Türkiye ye döner dönmez de Turkcell e geçeceğim ! Aslında pahalı sandığım Turkcell in ne kadar ucuz olduğunu şimdi anlıyorum...

Avea için gerçekten üzülüyorum... Ben tüm şirketin telefon hatlarını avea ya taşıma çalışırken onlar bu gibi oyunlarla beni kazıklamaya çalışıyor... Biz dürüst insanlarız bu oyunlara aklımız ermiyor ! En fazla benden tefeci gibi bu şekilde 1 kez para alabilirler ama kendileri kaybeder...

• 10.000 TL ? Aveanın böyle birşey yaptıgına inanamıyorum. Geçmiş olsun. Hakkınızı arayın bencede.
  • Avea fırsatçılık yapmış anladım; ancak bu kadar internet ihtiyacınızı da operatör ile gidermeye çalışmanıza da anlam veremedim üstüne bir de yurt dışında.
  • çok fena hakkınızı arayın sonuna kadar
  • o ne o kadar yaa asla ödemem .. hakkınız sonuna kadar arayın
  • avea kazıkçı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atomcu

avea kazıkçı

bencede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • asıl kazıkçı turkcell dir. avea kullanıyorum mutluyum.
  • İyikide TURKCELL'iyim Bütün ailemde TURKCELL'i arkadaşım Avea'nın her yerde full çektiğini söyleyip aklımı çeliyodu.. TURKCELL'de kaldığım iyi olmuş. KAZIKCI AVEA !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: sacrifise

asıl kazıkçı turkcell dir. avea kullanıyorum mutluyum.

Benim KRAL KAZIK konuma bak %50 zamı görürsün

• bu yurtdışında kullanılan hatlara fatura kitleme hikayeleri hep oldu, bu seferde arkadaşın başına gelmiş. o para elbette bunlara ödenmez, gecikmeden tüketici mahkemesine başvurun hocam. interneti de tararsanız bu sorunla karşılaşıp mahkeme aracılığıyla fatura bedelini düşüren pek çok kişi var.
    geçmiş olsun.
  • en iyisi android alalrak inteneti kapatmak

• quote:

en iyisi android alalrak inteneti kapatmak

Nokia'da kapatamıyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

en iyisi android alalrak inteneti kapatmak

Nokia'da kapatamıyor musun?

ayarları siliyosun gerisi olmuyo ama ayarları silme 5800 da oluyo diğererini bilmem

• Avea faturaliya gecicektim tekrar gozden gecirmeliyim sanirim.Gecmis olsun hocam..

• quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

Avea faturaliya gecicektim tekrar gozden gecirmeliyim sanirim.Gecmis olsun hocam..

bencede düşünün

• 10.000 tl ye yeni bir gsm sirketi kurmayi deneyin bende zamanin da vodafone a 1072 tl odemistim , ama benim hatamdi.
  • hatanız neydi peki

• Yurt dısında ınternet kullanmak akıla mantıga sıgmıyor roaming ucret bellıdır avrupara mb basına 11lıra amerıkada 25lıra yurt dısında hıcmı hat bulamadın bence operator kazık degıl uyarı mesajı gelıyor 2. Paket almak ıstedıgınde o da senın sorumlulugun.

• Avea ülkemizde tarifeleri güzel. Yurtdışına baktıkları yok çok geçmiş olsun. Aveaya yazıklar olsun diyorum bir avealı olarak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.