Şimdi Ara

AVEA yurtdışında SMS alamıyoum _???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurtdışına hiç çıkmadığım ve steam guardımın kayıtlı olduğu avea hattımla yurtdışına çıktım. Sonrasında telefonu formatlamam gerekti , steami tekrar kurduğumda numaramdan onay istedi fakat hattım herhangi bir şekilde mesaj veya arama almıyordu. Sonrasında avea nın sitesinde gördüğüm *150# kodunu tuşladım ve "hattınız uluslararası dolaşıma açılmıştır" uyarsını verdi, steame tekrar girmeyi denedim fakat yine mesaj alamadım. Sonrasında avea nın internet sitesinde online işlemler bölümünde yurtdışı kısmında "Uluslarası dolaşım" açıktı fakat "gelen çağrılar" kapalıydı , ben de gelen çağrıları açmayı seçtim . Tekrar denedim fakat yine mesaj alamadım. Telefonun üsütnde hala Roaming işareti var . Avea sitesinde hat bilgilerinde tüm çağrı , mesaj , uluslarası falan filanlarında kısıtlama olduğu yazıyordu acaba ondan mı diye düşündüm fakat nasıl kaldıracaktım bu kısıtlamayı ???? Yardımcı olursanız sevinirim 2 hafta burdayım ve Türkiyeye döene kadar Steam ve Whatsapp ıma ulaşamıcam muhtemelen :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.