Şimdi Ara

Aveada 100 kontör yükleyince

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aveada 100 kontör yükleyince 2 saat süre veriyordu bir ara ve yararlanabilmek için önceden bir yere mesaj atmak gerekiyordu hala devam ediyormu acaba? bugün kontör yüklemem lazımda yardımlarınızı bekliyorum. (uzun zamndır 150 yüklüyordumda )

• mobil öğrenciysen
    kayıt yazıp 4494'e gönderdiğinde ayda bir kez olmak üzere, SADECE 100 kontör yüklemelerinde 60dk şebeke içi kazanıyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: basturkemin

mobil öğrenciysen
    kayıt yazıp 4494'e gönderdiğinde ayda bir kez olmak üzere, SADECE 100 kontör yüklemelerinde 60dk şebeke içi kazanıyorsun.

Teşekkür ederim...
  • ancak 150 yüklemezsen mobil öğrencnin diğer avantajlarından yararlanamazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: kir-pi

ancak 150 yüklemezsen mobil öğrencnin diğer avantajlarından yararlanamazsın

sadece indirimli arama ve 180 dak

quote:

Orjinalden alıntı:
    Arkadaşlar aveada 100 kontör yükleyince 2 saat süre veriyordu bir ara ve yararlanabilmek için önceden bir yere mesaj atmak gerekiyordu hala devam ediyormu acaba? bugün kontör yüklemem lazımda yardımlarınızı bekliyorum. (uzun zamndır 150 yüklüyordumda

2 saat deil 60 dak yani 1 saat bende 2 saat sanıyordum önceden

• quote:

Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE

quote:

Orjinalden alıntı: kir-pi

ancak 150 yüklemezsen mobil öğrencnin diğer avantajlarından yararlanamazsın

sadece indirimli arama ve 180 dak

quote:

Orjinalden alıntı:
    Arkadaşlar aveada 100 kontör yükleyince 2 saat süre veriyordu bir ara ve yararlanabilmek için önceden bir yere mesaj atmak gerekiyordu hala devam ediyormu acaba? bugün kontör yüklemem lazımda yardımlarınızı bekliyorum. (uzun zamndır 150 yüklüyordumda

2 saat deil 60 dak yani 1 saat bende 2 saat sanıyordum önceden

• normalde hep 150 yi tercih ederdim fakat bu sefer 100 aldım. sadece mesaj için alıyorum bide süre versin dedim almışken. :) neyse herkese çok teşekkür ederim...
  • Ben avea'yı bıraktım adamlar neler çıkatmışlar be..
    quote:

Orjinalden alıntı: basturkemin

mobil öğrenciysen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.