Bildirim
Aveada 100 kontör yükleyince
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
mobil öğrenciysen
kayıt yazıp 4494'e gönderdiğinde ayda bir kez olmak üzere, SADECE 100 kontör yüklemelerinde 60dk şebeke içi kazanıyorsun. -
quote:
Orjinalden alıntı: basturkemin
mobil öğrenciysen
kayıt yazıp 4494'e gönderdiğinde ayda bir kez olmak üzere, SADECE 100 kontör yüklemelerinde 60dk şebeke içi kazanıyorsun.
Teşekkür ederim... -
ancak 150 yüklemezsen mobil öğrencnin diğer avantajlarından yararlanamazsın -
quote:
Orjinalden alıntı: kir-pi
ancak 150 yüklemezsen mobil öğrencnin diğer avantajlarından yararlanamazsın
sadece indirimli arama ve 180 dak
quote:
Orjinalden alıntı:
Arkadaşlar aveada 100 kontör yükleyince 2 saat süre veriyordu bir ara ve yararlanabilmek için önceden bir yere mesaj atmak gerekiyordu hala devam ediyormu acaba? bugün kontör yüklemem lazımda yardımlarınızı bekliyorum. (uzun zamndır 150 yüklüyordumda
2 saat deil 60 dak yani 1 saat bende 2 saat sanıyordum önceden
-
quote:
Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE
quote:
Orjinalden alıntı: kir-pi
ancak 150 yüklemezsen mobil öğrencnin diğer avantajlarından yararlanamazsın
sadece indirimli arama ve 180 dak
quote:
Orjinalden alıntı:
Arkadaşlar aveada 100 kontör yükleyince 2 saat süre veriyordu bir ara ve yararlanabilmek için önceden bir yere mesaj atmak gerekiyordu hala devam ediyormu acaba? bugün kontör yüklemem lazımda yardımlarınızı bekliyorum. (uzun zamndır 150 yüklüyordumda
2 saat deil 60 dak yani 1 saat bende 2 saat sanıyordum önceden
-
normalde hep 150 yi tercih ederdim fakat bu sefer 100 aldım. sadece mesaj için alıyorum bide süre versin dedim almışken. :) neyse herkese çok teşekkür ederim... -
Ben avea'yı bıraktım adamlar neler çıkatmışlar be..
quote:
Orjinalden alıntı: basturkemin
mobil öğrenciysen
kayıt yazıp 4494'e gönderdiğinde ayda bir kez olmak üzere, SADECE 100 kontör yüklemelerinde 60dk şebeke içi kazanıyorsun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X