Bildirim
Aveada 100 kontör yükleyince
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
mobil öğrenciysen
kayıt yazıp 4494'e gönderdiğinde ayda bir kez olmak üzere, SADECE 100 kontör yüklemelerinde 60dk şebeke içi kazanıyorsun. -
quote:
Orjinalden alıntı: basturkemin
mobil öğrenciysen
kayıt yazıp 4494'e gönderdiğinde ayda bir kez olmak üzere, SADECE 100 kontör yüklemelerinde 60dk şebeke içi kazanıyorsun.
Teşekkür ederim... -
ancak 150 yüklemezsen mobil öğrencnin diğer avantajlarından yararlanamazsın -
quote:
Orjinalden alıntı: kir-pi
ancak 150 yüklemezsen mobil öğrencnin diğer avantajlarından yararlanamazsın
sadece indirimli arama ve 180 dak
quote:
Orjinalden alıntı:
Arkadaşlar aveada 100 kontör yükleyince 2 saat süre veriyordu bir ara ve yararlanabilmek için önceden bir yere mesaj atmak gerekiyordu hala devam ediyormu acaba? bugün kontör yüklemem lazımda yardımlarınızı bekliyorum. (uzun zamndır 150 yüklüyordumda
2 saat deil 60 dak yani 1 saat bende 2 saat sanıyordum önceden
-
quote:
Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE
quote:
Orjinalden alıntı: kir-pi
ancak 150 yüklemezsen mobil öğrencnin diğer avantajlarından yararlanamazsın
sadece indirimli arama ve 180 dak
quote:
Orjinalden alıntı:
Arkadaşlar aveada 100 kontör yükleyince 2 saat süre veriyordu bir ara ve yararlanabilmek için önceden bir yere mesaj atmak gerekiyordu hala devam ediyormu acaba? bugün kontör yüklemem lazımda yardımlarınızı bekliyorum. (uzun zamndır 150 yüklüyordumda
2 saat deil 60 dak yani 1 saat bende 2 saat sanıyordum önceden
-
normalde hep 150 yi tercih ederdim fakat bu sefer 100 aldım. sadece mesaj için alıyorum bide süre versin dedim almışken. :) neyse herkese çok teşekkür ederim... -
Ben avea'yı bıraktım adamlar neler çıkatmışlar be..
quote:
Orjinalden alıntı: basturkemin
mobil öğrenciysen
kayıt yazıp 4494'e gönderdiğinde ayda bir kez olmak üzere, SADECE 100 kontör yüklemelerinde 60dk şebeke içi kazanıyorsun.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sabit hat numara engelleme
- türk telekom mobil abonesi olmadığınız için giriş yapılamamaktadır
- 555 555 15 00
- gelen aramalara kapatma kodu
- sınırsız mobil internet
- turkcell abone sayısı
- telsiz kullanım ücreti 2024
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- mobil imza nasıl alınır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X