Şimdi Ara

Aveadan erken cihaz almak???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben vodafoneun faturalisina gececegim. Yalniz burda soyle bir durum var. Eger ben vodafoneun faturalisina gecip 1 ay sonra aveanin faturali hattina tasinabiliyormuyum? Tasinabiliyorsam eger cohaz kampanyasinda soylenen su baska bir hattan aveaya gecislerde bekleme suresi 3 aydir 3 ay sonra cihaz alinabilmektedir. Buna gore ben vodafoneda 1 ay avea da 3 ay kalarak cihaz alabilirmiyim??? Biraz karisik oldi ama oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: rexics

Arkadaslar ben vodafoneun faturalisina gececegim. Yalniz burda soyle bir durum var. Eger ben vodafoneun faturalisina gecip 1 ay sonra aveanin faturali hattina tasinabiliyormuyum? Tasinabiliyorsam eger cohaz kampanyasinda soylenen su baska bir hattan aveaya gecislerde bekleme suresi 3 aydir 3 ay sonra cihaz alinabilmektedir. Buna gore ben vodafoneda 1 ay avea da 3 ay kalarak cihaz alabilirmiyim??? Biraz karisik oldi ama oldu

sıfır hat alan biri 3 ay başka operatöre geçemez

bunun dışında numara taşımaya engel bir durum sözkonusu değildir

aveadan vodafonea, sonra tekrar aveaya geçecekseniz faturasız hatlarda kampanyalardan yararlanabilmek için ( paketlerden bahsediyorum ) 90 gün geçmiş olması lazım yeni müşteri avantajlarından yararlanabilmek için

faturalılarda da bazı tarifelere geçemiyorsunuz, bazı tarifelere geçebiliyorsunuz, ama 30 TL. kayıt ücreti ödüyorsunuz ilk faturanızda.....

cihaz kampanyalarından yararlanabilmek için ( örneğin galaxy 4 için sitede yazılan şartlar ) ;

"
    Taahhüt alınan kampanya kurguları için;
    Abonelik sözleşmesi imzalaması üzerinden en az 8 ay geçen ve 8 aydır faturalarını düzenli olarak son fatura ödeme tarihinden itibaren ortalama 30 gün içinde ödeyip hattı çift yönlü olarak kapanmamış olan veya aktif otomatik ödeme talimatı olan ve son 3 aydır faturalarını otomatik ödeme ile düzenli olarak ödeyen veya numara taşıma ile gelen ve geldiği operatörde faturalı olup şirketimizle abonelik sözleşmesi imzalaması üzerinden en az 3 ay geçen , 3 aydır faturalarını düzenli olarak son fatura ödeme tarihinden itibaren en geç 7 gün içinde ödeyen ve herbir faturasının tutarı en az 20 TL olan aboneler, kampanya kapsamında seçimlerine göre 24 ay veya 36 ay süreli taahhütname imzalayıp, cihaz bedelini seçecekleri taahhüt süresi boyunca fatura aracılığı ile ödeyerek kampanyadan faydalanacaktır.

Yukarıdaki koşulu sağlamayıp, ödenmemiş faturası bulunmayan ve belirtilen tarifelerimizden birinden hizmet alan yeni veya mevcut bireysel faturalı aboneler 24 ay veya 36 ay süreli taahhütname imzalayıp, cihaz aylık taksit bedelinin ilk 12 aylık tutarını anlaşmalı bankalara ait kredi kartları ile 12 taksit ile ve söz konusu 12 fatura döneminden sonra kalan cihaz taksitlerini ise kalan "taahhüt süresi" boyunca faturaları ile ödeyerek kampanyadan faydalanacaktır. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin kendi adlarına kayıtlı herhangi bir Avea hattının son ödeme tarihi geçmiş borcunun bulunmaması gerekmektedir.

Peşin ödemeli kampanya kurgusu için;
    Avea çalışan tarifesi haricindeki faturalı ve faturasız tüm bireysel müşterilerimiz faydalanabilir. "

• Ya ben aveaya bunu sordum. O yuzden forumada bakmadim kusura bakma bana dedilerki herhangi bir faturali hattan nekadar sure icerisinde gecerseniz gecin bize otomatik odeme talimati verip 3 fatura odesiginiz taktirde cihaza alma hakkina sahipsiniz dedi. Bilmek istedigimde aslen buydu;) TESEKKUR EDERIM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FATURA ADINA TELEFON ALIP SATMAK
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.