Şimdi Ara

Aveadan telefon alan varmı lütfen bir bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aveadan cihaz almak için istediğimiz cihazı yani kaç ay beklemek gerekiyor 6 ay mi 8 ay mi çoğu kişi 6 ay diyor bide size sorayım dedim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cihazı kendim için almıyorum,arkadaşım alicak kkb sorgulama vs olmuyor çünkü bankalar ile ilişkisi yok,onun için 6 ay mi 8 ay mi diye soruyoruz şurada

• quote:

Orijinalden alıntı: Melikbey

Öncelikle cihazı kendim için almıyorum,arkadaşım alicak kkb sorgulama vs olmuyor çünkü bankalar ile ilişkisi yok,onun için 6 ay mi 8 ay mi diye soruyoruz şurada

Zaten bankadan sorgulamıcak kendi sisteminden sorgulucak numaranı yazıp çıkıp çıkmadığını sana soylucek
    Bayiye gidip sorup kesin bilgiyi öğrenmek çok mu zor burada bayi yok kusura bakma

Ben ne diyorum sen ne diyorsun bizde biliyoruz bayiye gitmeyi gittiğimizde onlarda adam gibi bir şey demiyor her bayi ayrı kafada

• quote:

Ben ne diyorum sen ne diyorsun bizde biliyoruz bayiye gitmeyi gittiğimizde onlarda adam gibi bir şey demiyor her bayi ayrı kafada

Bayi yapmıcakta forumdaki üyelermi yapacak ya ben anlatamıyorum ya sende sorun var
    Senin sorununu bayi çözer ilgilenmiyorsa şikayet et buradakiler telefon satmak için 40 takla atıyorlar sen ilgilenmiyor diyorsun

hayır bakınız benim bilmek istediğim burada alan varsa nasıl almış hangi ayında almış o önemli bende biliyorum şikayet etmeyi ama bana birey yorumu lazım teşekkür ederim

• Ben 5s almıştım hattımı aldıktan sonra 7. ayda.8 ay yazıyordu ama bayi baktı hattıma tanımlıydı cihaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu telefonu kullanan varmı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • baranhu kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam :) böyle yorumlar lazım bana :)

• quote:

hayır bakınız benim bilmek istediğim burada alan varsa nasıl almış hangi ayında almış o önemli bende biliyorum şikayet etmeyi ama bana birey yorumu lazım teşekkür ederim

ben 1 . ayımda aldım 10 ay geçti 2. telefonu aldım bende diyorum ki avea bayideki sistemde size çıkıp çıkmadığını görebilrsiniz
    Saygı değer hocam avea bayisine gittiğimizde cihaz teklifi çıkmıyordu ne zaman alabilir diye sorduğumuzda hiç belli olmaz diyor eleman.arkadaşın şuan 6 ay faturası çıkmasina az kaldı.onun için soruyorum buraya,ama bayilerin hepsi değişik bir şey diyor bende dedim ki en iyi si birey yorumu olucak o yüzden bu konuyu açtım.saygılar.

• quote:

Saygı değer hocam avea bayisine gittiğimizde cihaz teklifi çıkmıyordu ne zaman alabilir diye sorduğumuzda hiç belli olmaz diyor eleman.arkadaşın şuan 6 ay faturası çıkmasina az kaldı.onun için soruyorum buraya,ama bayilerin hepsi değişik bir şey diyor bende dedim ki en iyi si birey yorumu olucak o yüzden bu konuyu açtım.saygılar.

mart 11 de git ozaman tekrar sorgulat 6 ay dolunca
    Teşekkür ederim yorumlarınız için iyi forumlar.

• up

• up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.