Şimdi Ara

Avek Çanakkale Ayıplı Mal Satisi 2016 Jetta

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2016 aralik ayinda Avek Çanakkale bayinden sıfır Jetta satın aldım. Malum sıfır araçta boya çizik olmaz dedik güvendik.Fakat 2018 de model yukseltirim diyerek araca bi baktiralim dedim. Aracin boya değerlerinin yuksek olduğunu ve kaputun degismis olabilecegini bir iki sifir arac satan bayii soyledi. Ben de Avek Çanakkaleden durumu ogrenmek icin boya kontrolü istedim ve hersey orjinal boya degeri Alman standardinda diye rapor verdiler. Mahkemeye vermeyi dusundum ama sonuc alamam diyerek vazgectim. 15.02.2020 tarihli Ekspertiz raporunu ve bana gelen cevabi yazilari da ekledim. Aracin ben de iken kazasi boyasi cizigi olmadi bunu kesin biliyorum. Simdi araci satip ev almak istiyorum. Nakite ihtiyacim var. Ne yapmami onerirsiniz? Tekrar bayiye gidip hani araciniz orjinaldi bu ne deyip ortaligi birbirine mi katsam! Ya da kendi paramla rezil oldum ona mi yansam! Mahkemeye vermeye kalksam ustunden zaman gecti isleyis nasil olur? Bi yardim bana...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• üzücü, ama çok yakın zamanda sonuç alabileceğiniz bir durum değil. moralinizi bozmak gibi olmasın ama 2-2.5 senede işi çözülenler var
  • Sizin yapmadığınız ne malum diyip işin içinden çıkabilirler ve ispatı da zor görünüyor.
    Aslında sıfır mıfır demeyip alınan her arabayı ekspertiz yaptırmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.