Şimdi Ara

VW Golf 7 Rezaleti Bilirkişi Raporu ( üretim hatalı GOLF7 )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
2.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıdaki sayfalarda konuşulan aracımın geçtiğimiz günlerde bilirkişi raporu gelmiştir.

1-https://forum.donanimhaber.com/volkswagen-golf7-rezaleti-3-arac-ayni-konuda--127702834

2-https://forum.donanimhaber.com/6-ayinda-tavani-paslanan-golf-7--127488120

Aracım gizli ayıp niteliği taşıdığı, kullanımdan kaynaklı bir sorunun olmadığı,üretimden kaynaklı bir sorun olduğu bilirkişi heyeti tarafından belirlenmiştir.

3-4 teki maddede belirtilen 7000 TL değeri hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum.

Sizce komple zımparaladıktan sonra tekrar tamamen boyanması araçta 7000 TL mi değer kaybettirir ?

İşi bilen arkadalar bu rakam nasıl neye göre hesaplanıyor ?

Son olarak mahkemelere işiniz düşmesin :(

Bilirkişi raporu:

VW Golf 7 Rezaleti  Bilirkişi Raporu ( üretim hatalı GOLF7 )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreavci -- 6 Mayıs 2019; 1:18:3 >

• Arkadaşım cok gecmiş olsun,
    Bu sonuç bizlerin istediği sonuç elbette degil ve benzer örneklerde bu işin işini bırakmayanlarıda görüyoruz günün şartlarında para iadesi veya yeni araç degişimi oluyor.

İlk defa böyle sonuç görüyorum.
    Bir kere çamura girmişsin, bu işi bu işlerle ugraşan avukat yardımıyla çözeceksin. İtiraz etme hakkın var.

Hangi ustaya gidersen git paslı parça ne kadar yok edilmeye çalışılsada paslı parca devamlı paslanma yoluna gidecektir.
    Boya olabildiğince göstermez yine zamanla çarlayarak sorunu tekrar gün yüzüne çıkarcaktır.
    Bu belki 5 ay sonra 1 yıl sonra 2 yıl sonra zaman söyleyemiyorum.

Sizlerde biliyorsunuz dsg kaynaklı sorunlarda yine mahkemeye taşınmış araç degilim yada ücreti alınmış.

Sizi inceleyen bilirkişi bu dsg konusunda dsg nin degilmesi gerektiğini yine para ile zarar karşılancagı yönünde cevap cıkartacaktır.

Dediğim gibi camura girmişssiniz yüm hak hukukları zorlayın.
    Avukat ile ilerlerseniz zaten araba için örnek boya atma gibi başkaların kazanmış oldugu dava raporlarını suncaktır.

Dolayısıyla örnek teşkil eden rapor sizin içinde gecerli olup mahkeme kararı bu yönde degiştircektir.

Sonucu kabul ederseniz bu araba 7000 binden daha fazla zarar etcektir türk insanların bakış acısı farklı.
    Yine benim dediğim gibi pas hiç bir zaman önlenemez. Bunu bilen zaten araca bakmaya gerek duymaz.

Madem bilir kişi bu işleri iyi biliyor , aracın degerini belirtip bayiye satma kararıda aldaydı

Bu işin işini bırakmayın, benzer örnekleri görüyoruz
    Ya siz bu arkadaşları bulup onların mahkeme raporları alıp itiraz edeceksiniz yada avukat tutup o ilgilencek.

Avukat tutarsanız sözleşme yapın %10-15 nasıl anlaşırsanız davayı kazanmanız halinde avukat masraflarını siz alın veya avukat zaten isteyecektir ben alırım diye.

İyi araştırın iyi karar verin.

Bundurum zaten volkswagenden sogutmuştur belkide tüm arabalardan ,yinede tüm markalarda cıkabilecegini unutmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 7000 lira 3-4 parça boya ve 3-5 bin tl hasar kaydı ile oluşuyor yaklaşık. Komple boyalı bir aracı belgeleri görsem dahi 7000 düşüğe almam hacım.

en az 15000 benim gözümde. Kaputu boyalı araca bile el sürmüyor insanlar...
  • leon_312 kullanıcısına yanıt
    Avukatlik bir durumum yok sağ olsun yakin bir arkadaşım yanımda ve bu konuyu birlikte halletmeye çalışıyoruz. Benim merak ettiğim şey ise bu 7000 TL lik kısım. Pası düzeltmeye boyayarak çalışsalar bile ancak üstünü örtecekler. Kesinlikle önleyemeyecekler. Fabrika ortamında el sürülmeden yapılan işlem de bu sorun olduysa bu araçla boya yapmayı öğrenirler işimiz zor ama pes etmek yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • emreavci16 E kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğim gibi boya atma konusunu içeren tüm belgeler sizin lehinizedir. Dolayısıyla başına gelen ve para veya birebir degişim yapan kişinin evrakları lazım örnek teşkil etmek için.

Araç üretiminde kesinlikle dört dörtlük araba cıkmıyor. Bu herparça için gecerli.
    Sizinde benimde belirttiğimiz üzere pas kanser gibi her yere dagılır üstünü kapatır öyle gider.

Fabrika mutlaka bu pas durumunu görmüştür ama gönder gitsin mantıgı ile birilerinin başını yaktıkların farkındalar.

Pas olayına gelince, bir parça paslanmaya karşı kimyasal su ile yıkanır tozu talası gider üretime öyle verilir.
    Sizin parça kimyasal suya batırılmadan ÖNCE PASLI.
    Kimyasala batırılmadan önce su teması gercekleşmiş. Parçalar 10 dakika pasa magruz kalır.

Bir parca paslıysa istediği kadar kimyasala batırılsın iş işten gecmiştir.

Fabrikalarda askeri ortam gibidir
    İşçi- üretim sorumlusu- teknik sorumlu- takım lideri- müh-bölüm müdürü

İşçi görmüştür bir üstüne söyler, iş kendisini aşıyorsa bir üstündekine, karar için takım liderine karar verilmiştir gönder gitsin.
    Cogu sorun müh ve müdüre gitmez.

Bunlara gitmesi için o aracı o anda banttan alıp bir köşeye ayırmaları lazım ayırdıklarında 1 araba eksik cıktıgımda
    Sebebleriyle nedenleriyle müdüre anlatılır.

• 7000 lira mı? Golf'ün tamponu değişse Doğuş 7 bin masraf çıkarıyor zaten. Yargı rezaleti tek kelime ile. Gerçi şu günlerde çok garipsenen bir durum da değil (!)...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    İste 7000 rakamı bana o kadar komik geliyor ki. Bunun anlamı yasal yolla yedikleri bokun üstünü örtmek için bana verilmesi düşünülen sus payı sanki. Ama yok ahtım olsun bu sorunu başıma ören kimse yaşadıklarımı yaşamadan ölmesin. Herkes biliyor sorunlu olduğunu aracın herkes onaylıyor ama is icraata geldiği zaman herkes fırıldak oluyor. Bu ülkede işlerini nasıl yürüteceklerini küçük beyinliler öğrenmiş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yenisiyle, misliyle değişim isteme hakkı yok mu üretim hatası olunca?

• Sus payi vermeye calismislar oyuna gelmeyin asla kabul etmeyin .

• Ayıplı malda tüketici ücret iadesi, misli ile değişim, ücretsiz onarım veya ayıp misli kadar ücret iadesi haklarına sahip olur. Misli ile değişim hakkınızı talep edin, uzun süren bir süreç yaşarsınız ama hakkınızı alırsınız mutlaka.

• Araçtan hiç bir parça sökülmeden plastik aksamlar haricinde tüm metal yüzeylerde saca kadar inilecek. Düzgün bir usta en baştan tüm katmanları ustalıkla atıp en son da istenilen mikron değerine gelene kadar araca pasta yapılacak.

Bu işlem tabi ki 7000TL'den fazla tutar. Aracınızı seviyorsanız böyle bir işleme girişin yoksa hiç bulaşmayıp doğrudan satın.
  • Vay be biz sadece tamponu değişen aracımız için 7000 TL değer kaybı almıştık. Allah yardımcınız olsun.
  • arac komple zımparalanıp boyanırsa bu arac 10 yasına kadar pert anlamına gelır ulkemız şartlarında. değer kaybını geçtım alan dahi olmaz. Tek tavan dahı boyansa o bıle alınmama nedenıdır
  • boyalı aracı nasıl satarız bilmiyorum.Ayrıca 7000 TL çok komik bir rakam. davanın buyuk ıhtımal son celsesi kasımda olacak bakalım sonuç ne çıkacak.
  • yokmu boya konusunda yorum yapabilecek. Bilgisi olan lütfen destek bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreavci

boyalı aracı nasıl satarız bilmiyorum.Ayrıca 7000 TL çok komik bir rakam. davanın buyuk ıhtımal son celsesi kasımda olacak bakalım sonuç ne çıkacak.
    Hocam merhaba benzer olay fordda başıma geldi fakat aracın yasal garantisi bittiği için bir şey yapamamıştım. 7000TL az bir rakam değil siz haklı olarak araç değişimi istiyorsunuz ama firma bunu yapmıyor paymaları da tamamen firmaların kendi insiyatiflerinde. Siz dünya para verip wv alırsınız ama tavırları bu olur ne diyeyim. Bende benzer şekilde forddan soğudum ve bir daha kimseye ne ford aldırdım ne de niyet ettirdim. Kendinizi yıpratmaya değmez sizin için en karlı olan teklifi kabul edip yolunuza bakın derim. Burası Türkiye avrupa gibi bir satış sonrası malesef ki yok. Daha kullanıcı dostu hyundai reno toyota gibi bir firmadan olur umarım ikinci aracınız.

• .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.