Şimdi Ara

Nissan sıfır araç teslim süreci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen hafta salı günü kaparo verecek nissan qashqai sipariş verdim bana mecsan dan, 1 hafta içinde araç gümrükten geleceğini söylediler 3 günde ruhsat işi olur max 10 gün içinde teslim ederiz demişlerdi ne ses var ne başka birşey nissan bayileri kadar tok satıcı görmedim.. arayıp bilgilendirme de yok
    faturam da kesilmedi halen sözde dün kesilecekti bilerek aramıyorum... gümrükten araç 1 hafta da gelir mı ?
    bide halen paranın tamamını vermedim araç ankaraya gelmeden vermesem mı

• Hocam arayıp sorun bir. Belki farklı bir durum söz konusudur.
  • Neden aramadınız anlamadım. Arayıp biraz sıkıştın onlar aracı satana kadar çok ilgilidir sonrası size kalmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: III I II III I I

Hocam arayıp sorun bir. Belki farklı bir durum söz konusudur.

hocam pazartesi akşamı konuştum halen bir ses yok yarına kadar bekleyeceğim satış müdürü ile konuşacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efective

Neden aramadınız anlamadım. Arayıp biraz sıkıştın onlar aracı satana kadar çok ilgilidir sonrası size kalmış.

kaç gündür konuşuyorum hocam net bir cevap vermiyorlar
    parayı da ödemedim daha yarını bekliyorum gümrükten araç bu kadar sürede gelir mı
  • Hocam telefonda sert konuşun biraz bana yetkiliyi ver falan derseniz müdür işlemi hızlandırmaya çalışırlar. Gümrükten gelmesi lazımdı bir terslik olmuş yada yalan söylüyorlar.

• Aracınızı alırken boya kalınlığını ölçtürün.
    Kuşku uyandırırdı bende.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır araç teslim alma
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • boya makinesi ile gidin teslime.benim de aklıma kötü şeyler geliyor
  • Sanırsın ki her sıfır araç alan elinde boya makinesi ile gidecek, gümrüklerde şuan aşırı yoğunluk mevcut maalesef ondan dolayı olabilir.

Arayın sorun bugün bekleyim yarın bekleyim demeyin 1 kere aramanız yeterlidir zaten, + olarak bu boya takıntısı sorunu nadiren olan sorun ve çok sık yaşanmıyor ancak içiniz rahat etsin isterseniz aldıktan sonra gereken kontrolleri de yaptırabilirsiniz.
  • Doğuş bu konuda çok hızlı, hatta mükemmel diyebilirim. Adamlar neredeyse elinden bir an önce çıksında başka bir şey olmasın derdinde. Benim aracım ispanyadan geldi, sipraiş verdim 1 haftada onaylandı ve üretime geçmişti. 1 haftada üretim bandından çıktı ve toplamda 2.5 ayda teslim aldım. Son olarak çayırova'da gümrük'e araç indirildikten sonra 2 gün içinde showroomdaydı. İşlemler 3 günde bitti ve teslim aldım. Adamlar beni mesai bitimi çağırmıştı evraklarınızı getirin de aracınızı 1 gün önceden teslim edelim diye.

Helal olsun, her yerde anlatıyorum.

Size tavsiyem bence arayın, ağzınıza geldiği gibi konuşun. İnsanları paralarıyla rezil ediyorlar. Bu kadar umursamazlık olmaz. Ama bunun altında da bir bit yeniği olabilir Allah korusun. Başka bir arkadaş yazmış zaten, teslim alırken çok iyi inceleyin hocam.

• Pasha37 kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyi söyleyecektim.

Hatta bi usta ile gitmesinde fayda var. Değişim felan da olabilir.
    Bi tanıdığın başına geldi bagaj kapağını değişmişler indirirken vurmuşlar aracı

Kesin bi halt yediler.

Normalde 3-4 güne çıkar gümrükten, hatta işini bilen adam 1 günde de çıkarır
  • konuştum aracınız sizin adınıza faturallandı cuma günü sabah ankara da olacak diyorlar bakalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • araci çarşamba günü teslim edeceklerdi cumaya attılar o kadar sert konuşmama rağmen bir sonuç yok bugünde sevkiatta sorun yaşıyoruz deyip 10. günde de ankara gelmedi araç
    mecsan satarken 3 günde ankaraya gelir 2 günde de ruhsat çıkar demişlerdi böyle ilgisizlikler almadan araçtan soğudum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.