Şimdi Ara

Avengers: Endgame (2019) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.063
Cevap
36
Favori
379.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu filmin süresi uzun olur umarım. Tony ve Kaptan'ın arasında ki ilişki, Thor'un savaş alanında ki kısıtlı zamanı, geçmişe gidilecek olması vs. umarım bu sefer süre açısından tatmin eder.
  • brk5334 kullanıcısına yanıt
    Zaten film yaklaşık iki buçuk saatti kaç saat olmasını bekliyodunki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    Filmde Thor'un stormbreaker hikayesini bu kadar uzun işlemelerini saçma buldum. Thor'u savaş alanında göremedik, belkide Thanos'a karşı en büyük güç olduğu için ilk filmden karşı karşıya getirmek istememiş olabilirler. Ben ikinci film için uzun süre bekliyorum nedenlerini de söyledim. Geçmişe gidilmesi ve Iron Man Rogers ikilisinin hikayesini, bunun yanında Thor ve Hulk'un daha çok savaş alanında oluşu, hawkeye hikayesi vs. gibi faktörlerden dolayı sürenin daha fazla olmasını bekliyorum. 2,5 saate bunları tatmin edici şekilde işleyebildikleri taktirde ister 2,5 saat ister 3 saat olsun problem değil
  • Bu filmin konusu az çok belli. Zamanda geriye gidilip thsonosu bu sefer yenecekler. Ancak nasıl olacağını bilemiyoruz. Avengers3 kadar başarılı olamayabilir bu film. Orada özgün olarak thaonosun karakteri tanıtıldı ve filmin sonuda beklenmeyen (bir süperkahraman filminde kötü son görmedik hiç) ama olması gerektiği gibi bitti. Bu filmde herşey belli. Marvelin çok çok iyi bir senaryo ile gelmesi lazım önceki filmi geçmesi için.

• brk5334 kullanıcısına yanıt
    Anladım

• Zaman yolculuğu yapıp kendilerini feda edecekler yeni kahramanlar için galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgsfanboy -- 26 Mayıs 2018; 11:22:47 >
  • Tek istegim su lanet kalkanlardan kurtarsinlar adami. Cap hayrani olarak beni cok rahatsiz ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C7653CE04

Bu mesaj silindi.
    thanosu saçma sapan kaybettirirlerse yazıklar olsun
  • Bu bir ilk olucak Messiden @MessiTugi önce ben paylaşıyorum DİKKAT SPOİLER İÇEREBİLİR. 4. Film hakkında Sızıntılar Reddite düşmüş Ayrıntılar

Thor, Thanos’a karşı bir ordu toplamaya karar verecek. Carol Danvers, bu orduya dahil olacak.
    Orijinal Avengers ekibinden 2 dışındaki herkes hayatını kaybedecek.
    Thor ile Captain America, Thanos’a karşı birlikte mücadele edecek.
    Tony Stark, Ant-Man‘in yardımıyla farklı zamanlara gidip Sonsuzluk Taşları‘nı toplayacak ve geçmiş değişecek. Daha sonra Thanos, bu durumdan haberdar olacak.
    Değişen geçmiş ile birlikte Mjolnir parçalanmamış olacak ve Captain America, Mjolnir’i kullanacak. Steve Rogers, Thanos’u durdurmaya çalıştığı sırada hayatını kaybedecek.
    Zoe Saldana‘nın filmin adını ağzından kaçırması ile birlikte Infinity Gauntlet yerine Infinity War ismi kullanılmış.
    Tony Stark, dağılan Avengers ekibini bir araya getirmeye ve Infinity Gauntlet yapmaya karar verecek.
    Hawkeye, Gauntlet’i Black Order‘dan koruyacak. Filmde rolü büyük.
    Bruce Banner, psikolojik sorunlarını aşacak ve Hulk aramıza yeniden dahil olacak. Ardından Hulk, Infinity Gauntlet’i kullanırken tek kolunu kaybedecek.
    Başka filmlerden sahnelere gidilecek, Güç Taşı alınacak ve geçmişte yaşanan bazı olaylar hiç yaşanmamış, bazı karakterler hiç bir araya gelmemiş olacak ancak bu değişiklikler kalıcı olmayacak.
    Doctor Strange‘in CGI’den oluşan bir sahnesi çekilmiş.

• schumi0411 kullanıcısına yanıt
    geçende muhabbeti geçti bunun bunların %80'i olmayacaktır büyük ihtimalle
  • Şu bahsedilen Doctor Strange’in CGI sahnesi büyük bi yeşil perde önünde çekilmiş diyorlar. (Dormammu sahnesi gibi)

Buradan tahmin yürütenler Doctor Strange’in baba bi kozmik varlık ile konuştuğunu söylüyorlar. Fazla ihtimal vermiyorum ama bence Living Tribunal olabilir, nedeni ise Doctor Strange’in ilk filminde bahsediliyor olması Living Tribunal’dan. Başka da evrende kıyamet koparken müdahele edebilecek baba bi kozmik karakter tanımıyorum. (Sinema evreni dahilinde)

• ilk filmin sözde sızan senaryosu da moralimi bozmuştu. Allahtan alakası yoktu. Bu da fostur muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS-Obergruppenführer

Şu bahsedilen Doctor Strange’in CGI sahnesi büyük bi yeşil perde önünde çekilmiş diyorlar. (Dormammu sahnesi gibi)

Buradan tahmin yürütenler Doctor Strange’in baba bi kozmik varlık ile konuştuğunu söylüyorlar. Fazla ihtimal vermiyorum ama bence Living Tribunal olabilir, nedeni ise Doctor Strange’in ilk filminde bahsediliyor olması Living Tribunal’dan. Başka da evrende kıyamet koparken müdahele edebilecek baba bi kozmik karakter tanımıyorum. (Sinema evreni dahilinde)
    İlk filmde nerede bahsedilmişti?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bobsantino kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=15CLIuXoT7w&feature=youtu.be

• Konsept fotoğraf çıkmış.Bence tekrar çekim yaptıkları için bayağı bir şaşırtacaklar bizi.Zira bu tür şeylerin zaten aylar önce çıkmış gösterilmiş olması lazımdı..Neyse..

Bu fotoğraflar da millet neden Hulk kıyafetli demiş ? Eleştirip durmuş

Bence çok hoş bir ayrıntı .Zira dönüşümü gösteriyor orada.Tam Hulk olurken kıyafetler parçalanmak üzere falan.Benim hoşuma gitti.
  • Filmin çekimleri çoktan bitmemişmiydi ?
  • İnşallah kötü etkilenmez.JL gibi, Russoların işine karışmamışlardır inşallah.
  • Etkileyeceğini sanmıyorum.Zira şaşırtmak için birden farklı senaryo yazdıklarını zaten artık biliyoruz.

Spoiler kısımları ise ;

Aslında çizgi romanlarda ölen karakterler hep döner.Bu filmlde neden olmasın ? Quicksilver tamam ama Loki biraz sırıtır.Zira artık konusu bitti hikayesi bitti.FB olarak görünecektir elbet.Quicksilver da böyle görünebilir ?
    Wanda da böyle görülebilir.Daha hikayeleri bitmedi bunların.

Thanos çalışmasında ise görüyoruz taşlardan 1 tanesini "en az" kaybetmiş .Ve hemen de zırhları geri takmış Filmin hemen başında 2.taşı alınca zırhları çıkartan Thanos geri adım atıyor yine

Ama tabi bunlar sadece çalışma sadece görsel.Bakalım olacak mı ?

• quicksilver'ın dönüşü bana olası gelmiyor bildiğim kadarıyla quicksilver'ı fox, scarlet witch'i disney kullanıyor. gerçi fox'da disneye katıldığına göre. amann gelsinde izleriz.
  • eldiveni kullanıp thanos kendi ekibini yeniden canlandırcak
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.