Şimdi Ara

Avengers: Endgame (2019) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.063
Cevap
36
Favori
379.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çıkan afişlerden birinde Marvel sırtı donük Thanos karsısında duruyor
    Bır bakın derım şimdi atamıyorum.
    Fan işi mi bilmiyorum ama resmı olursa harıka olur çok begendım

( Fan çalışmasıymıs )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 10 Temmuz 2018; 20:19:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • filmin fragmanı nasıl olacak acaba ne koysalar spoiler olucak belki hiç yayınlamazlar.
  • OctaCore kullanıcısına yanıt
    The İncredible Hulk da saydığın tüm özellikleri gösterdiler bence en iyi hulk filmiydi edward norton un oynadığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 19 Ağustos 2018; 12:13:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepImpact.

The İncredible Hulk da saydığın tüm özellikleri gösterdiler bence en iyi hulk filmiydi edward norton un oynadığı.
    Katılıyorum Edward norton lu fipm iyiydi keşke Edward norton devam etseydi role çok iyi oyuncuydu

• DeepImpact. kullanıcısına yanıt
    Ondan sonra bu özellikleri olduğunu unuttumu diğer filmlerde hiç göremedik.

• Aynen dediğin gibi. Mark Ruffaalo hulkun yüz karası. Şaklabanın teki.

• 241 gün nasıl geçecek :(
  • 2 filmde bu olacak: Dr strange tony nin yasamasi icin tasi verdi cunku gelecekteki ihtimallerde tek kazandiklari zaman ironman sayesindeydi. Ironman in arsenal isimli robotu cizgi romanda tasin guclerini absorbe edebiliyor ve emebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

2 filmde bu olacak: Dr strange tony nin yasamasi icin tasi verdi cunku gelecekteki ihtimallerde tek kazandiklari zaman ironman sayesindeydi. Ironman in arsenal isimli robotu cizgi romanda tasin guclerini absorbe edebiliyor ve emebiliyor.
    Aynı robot Ultron Prime'a dönüşüp büyük bir sorun haline geliyor :D
  • Dün tekrar izledim infinity war filmini. 1 sene var neredeyse çıkmasına
  • Drax'i canlandıran Dave Bautista GOTG 3'ün askıya alınmasının Avengers 4'ü etkileyebileceğini söylemiş. Şuanda 2 günlük daha yeniden çekimleri varmış. Normalde Avengers 4 Spider-Man ve GOTG 3'e yol yapacakmış ama GOTG 3 ortadan kalkınca işler değişebilirmiş. Ekibin MCU'daki kaderi Russo'lara bağlıymış.

Şahsen benim pek sevdiğim bir seri değil (ilk filmi sevmiştim de ikincisi değil MCU içi genel olarak baya kötü bir filmdi bence, ekipten de epey soğuttu). O yüzden devam filmi yerine daha etkileyici ölümler görmeyi tercih ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

Drax'i canlandıran Dave Bautista GOTG 3'ün askıya alınmasının Avengers 4'ü etkileyebileceğini söylemiş. Şuanda 2 günlük daha yeniden çekimleri varmış. Normalde Avengers 4 Spider-Man ve GOTG 3'e yol yapacakmış ama GOTG 3 ortadan kalkınca işler değişebilirmiş. Ekibin MCU'daki kaderi Russo'lara bağlıymış.

Şahsen benim pek sevdiğim bir seri değil (ilk filmi sevmiştim de ikincisi değil MCU içi genel olarak baya kötü bir filmdi bence, ekipten de epey soğuttu). O yüzden devam filmi yerine daha etkileyici ölümler görmeyi tercih ederim.
    İmza olayından sonra GoTG serisinin fişini çekecekler muhtemelen. Üzüleceğimi de sanmıyorum her yerde Groot görmekten bıkmıştım zaten, Drax'ın salaklığı komikti tek, Quill zaten yatacak yerin yok, Mantis'in hakkını veremediler, Gamora seviyordum o da öldü. Anca Rocket ve Nebula için üzülürüm iptal olursa onları da bir şekilde Dünya'ya getirebilirler.

• Robert Downey bariz yaşlanmış bence buraya kadar demeli. Yeni projelerde gormek istiyorum.

• Arkadaşlar uyuyacakken Avengers la ilgili çok ilginç şey aklıma geldi. Ulan dedim . Nasıl da sapsaliz hepimiz.

Arkadaşlar Avengers 3 de bircok karakter ve oyuncu var dimi. Bı şekilde para alıyorlar. Olmayan birçok karakter de var dimi . Avengers 4 de daha da çoğalacak bu karakterler. Antman di capMarvel di hawkeydi. Falan filan bunlara X-men guost rider daredevil bile eklenebilirdi. Neyse uzatmicam. Şimdi yarısının neden öldügunu anladınız mı. Bircok yıldızı aynı bölümde oynatamiyorlar para yüzünden . Yani hep oynasa daha çok gideri olacak oyuncuya bunlarda diğer film için yarısını öldürelim az oyuncuyla daha çok kar ederim 3-4 de karakter ekleriz kafasındalar. Yani sigdiramiyorlar. Eee belki 2-3 dk misafir gibi görünüp çıkacaklar. Yani seneristlere denilmiş ki bazı kahramanları öldür ki diğerlerine yer açılsın . Hepsini oynatamayiz. Veya bı şekilde geri gelsin zaman taşı gibi. Diğer filmde misafir olarak oynatiriz.

Yani bu demek oluyor ki Avengers 4 de karakter azlığı olacak orijinal Avengers in yanına iki üç kahraman koyacaklar. Yani bu da demek oluyor ki bence benim fikrim Avengers 4 Avengers 3 den çok daha kötü bı film olacak . Az karakterli .

• quote:

Orijinalden alıntı: wakara

Arkadaşlar uyuyacakken Avengers la ilgili çok ilginç şey aklıma geldi. Ulan dedim . Nasıl da sapsaliz hepimiz.

Arkadaşlar Avengers 3 de bircok karakter ve oyuncu var dimi. Bı şekilde para alıyorlar. Olmayan birçok karakter de var dimi . Avengers 4 de daha da çoğalacak bu karakterler. Antman di capMarvel di hawkeydi. Falan filan bunlara X-men guost rider daredevil bile eklenebilirdi. Neyse uzatmicam. Şimdi yarısının neden öldügunu anladınız mı. Bircok yıldızı aynı bölümde oynatamiyorlar para yüzünden . Yani hep oynasa daha çok gideri olacak oyuncuya bunlarda diğer film için yarısını öldürelim az oyuncuyla daha çok kar ederim 3-4 de karakter ekleriz kafasındalar. Yani sigdiramiyorlar. Eee belki 2-3 dk misafir gibi görünüp çıkacaklar. Yani seneristlere denilmiş ki bazı kahramanları öldür ki diğerlerine yer açılsın . Hepsini oynatamayiz. Veya bı şekilde geri gelsin zaman taşı gibi. Diğer filmde misafir olarak oynatiriz.

Yani bu demek oluyor ki Avengers 4 de karakter azlığı olacak orijinal Avengers in yanına iki üç kahraman koyacaklar. Yani bu da demek oluyor ki bence benim fikrim Avengers 4 Avengers 3 den çok daha kötü bı film olacak . Az karakterli .
    Yani demek oluyor ki Avengers 4 de spider MAN Black panter galaksi guard yani ölenler hiç olmayacak yada 3-4 dk görünecek .

• Bu defenders'in gelmesi konusu ne iş? Gelir mi dersiniz? Daredevil'i görmek isterim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: YeQiu

siz hepiniz ben tek

• Beyler çizgi filmde Arsenal robotu sayesinde Thanos'u yeniyolardı acaba Avengers 4'te olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack-White

Bu defenders'in gelmesi konusu ne iş? Gelir mi dersiniz? Daredevil'i görmek isterim.
    S.H.I.E.L.D da olaydı eyiydi Yani Agent Coulson olayı hepimizin merak ettiği bir şey keşke nasıl sonlanacağını filmlerde görsek.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.