Şimdi Ara

Avengers: Endgame (2019) (325. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.063
Cevap
36
Favori
379.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Akca96

Hocam valla ben de bilmiyorum, başka kanallardan da yüklenmiş tabi bu video, onlardan birinin yorumlarında gördüm, ingilizce olarak biri soruyo ne diyo burda diye, başka biri de cevap vermiş işte burda hangi steve diye soruyomuş. Nedenini öğreniriz yakında.

Bu arada octacore'un son paylaştığı video sanırım baya bi spiderman ffh spoilerlı ve az önce o spoiler i yedim yani dikkat edin derim :) Gerçi artık avengers hariç hiçbir spoiler a çok üzülmüyorum, ki o da bitti zaten :D
    tek bir açıklaması olur 2 tane steve rogers var bir old(yaşlı) steve rogers birde buzdan kurtulan günümüze gelen captain america
  • evohan kullanıcısına yanıt
    Bunları nerde izlediniz link atar mısın yoksa anlatir misin hulk sahnesini ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Bunları nerde izlediniz link atar mısın yoksa anlatir misin hulk sahnesini ?
    hulk u anlatayım

yüksek bir binada büyük yangın çıkıyor, itfaye çaresiz en üstte mahsur kalanlar var, bizim yeşil dev pire gibi zıplıyor binanın tepesine ordan koca uyfu antenini söküp çanağa doldruyor milleti hoop aşağı atlıyor herkesi kurtarıyor, sonta itfayecilerle konuşurken telfon geliyor açıyor ben hulk dedidkten sonra hangi steve diyor
  • evohan kullanıcısına yanıt

Hocam bunun neresi iade i itibar allasen. Sen oyle deyince güçlendi yıkıp döküyor irilesti falan sandim

• quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Hocam bunun neresi iade i itibar allasen. Sen oyle deyince güçlendi yıkıp döküyor irilesti falan sandim

valla kardeşim sende hakılısın ama atlayıp zıplayıp güç gösterisinde bulunduğunu bile görememiştik end game de bu açıdan güzel bence

• Box Office e Ne olmuş öyle?
  • FoxyDogy kullanıcısına yanıt
    Baktim da 850milyon yazıyor anlamadim

• 28milyon daha varmış galiba.
    Re-realese'ye rağmen geçemezlerse rezillik diye isimlendirilir bence.

• 4 gun sonra Spider filmini izleyınce soru ısaretlerimiz azalacak bence
    Bekleyin ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi bu film vizyona tekrar geleceğine-geldiğine göre Blu-Ray çıkış tarihleri de bir o kadar ötelenmiştir değil mi?

Vizyondayken çok geciktim izleyemedim. Eğer bu BD tarihleri ileri atarsa sinemasına gitmeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 1 Temmuz 2019; 0:46:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Hayir ertelenmedi. 30 temmuz dijital çıkış, bluray ise 14 agustos olabilir ondan tam emin değilim. Marvel in twitterdaki son paylasimlarina bakarsaniz bulabilirsiniz bununla ilgili bir video vardi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akca96

Hayir ertelenmedi. 30 temmuz dijital çıkış, bluray ise 14 agustos olabilir ondan tam emin değilim. Marvel in twitterdaki son paylasimlarina bakarsaniz bulabilirsiniz bununla ilgili bir video vardi.
  • Ben bir türlü zaman bulamayınca izleyemedim üzüldüm de açıkçası sinemada izlemek ayrı bir zevk tekrar gösterime girecek deniyor fırsat bu fırsat kacirmiyayim ama o kadar internette bakindim gösterim tarihi göremedim bilen varmı gösterim tarihi ile alakalı teşekkürler .

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Şimdi bu film vizyona tekrar geleceğine-geldiğine göre Blu-Ray çıkış tarihleri de bir o kadar ötelenmiştir değil mi?

Vizyondayken çok geciktim izleyemedim. Eğer bu BD tarihleri ileri atarsa sinemasına gitmeyi düşünüyorum.

• masa üstü yapın dedeler ...şu karizmaya heybete bak be hettt be kral kral

• Dağ gibi adamı harcadılar

• Bu film çok tuhaf geldi açıkçası. Olayla çok hızlı ilerliyor. Minumum 4.5 saat olmalıymış film. Çok fazla kişi olunca derinlik katamamışlar.

Iron Man ile başlayan serinin bu filmle bitmesini iyi bağlamışlar ama filimler arası bağlantı olmamış, hep aynı yönetmenler olmalıydı. Ve daha fazla karakterin filmi yapılmalıydı.

Harcanan karakterleri doğru buldum. Ama azdı. Daha kötü bir son ile bitmeliydi.

Tuhaftı. Tuhaf bir hissiyat uyandırdı bende.

Avengers Part 1 ve 2 birleşik izlenmeli.

Bir daha kurulucak mcu kesinlikle iyi düşünülmeli. Giriş-Gelişme-Sonuç filmlerle iyi bağlanmalı.

10/8.5 hak ediyor film.

• Bizde tekrar vizyona girmeyecek mi ? Millet nasıl izledi , izliyor sahneleri.
  • Film 2.764 olmuş

1 ay daha kalsa aslında geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GK13 -- 2 Temmuz 2019; 9:57:33 >
  • 23 bin doları nasil yapamıyor ya

• 
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.