Şimdi Ara

Avengers: Endgame (2019) (327. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.063
Cevap
36
Favori
379.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    30 temmuzda film normal hali satışa sunulacak. 9 hafta kalamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OctaCore kullanıcısına yanıt
    9 hafta kalmasına gerek yok. 3 hafta var. Bu hızla giderse rekoru her türlü kırar. 2.790 ile kapatacağını düşünüyorum ben.
  • Mesajlar niye silinmiş yav

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Haksızlık değil çünkü o listede yer alan yüksek gişe yapmış filmlerin bir kısmı 2-3 defa gösterime girdiler. Hatta araştırsan 4 defa gireni bile bulursun.

Yani o listede 2 defa gösterime girmemiş film bulman çok zor.

Alıntıları Göster
    Endgame 73 gün kalmış rakibi Avatar 234 gün kalmış. Gösterim süreleri çok farklıymış gerçekten.

www.cnbc.com/amp/2019/07/07/avengers-endgame-is-now-just-15-million-shy-of-avatar-record.html

• Filmin DigitalHD versiyonu 30'una düşer.
    Ama Bluray'in daha erken düşme ihtimali de var 28'inden sonra tetikte olmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nat Alianovna

Endgame 73 gün kalmış rakibi Avatar 234 gün kalmış. Gösterim süreleri çok farklıymış gerçekten.

www.cnbc.com/amp/2019/07/07/avengers-endgame-is-now-just-15-million-shy-of-avatar-record.html

Alıntıları Göster
    Öyle ama o zamanki tüketim ile şimdiki bir değil bunuda hesaba katmak lazım, Şuan herşey çok hızlı bir şekilde tüketiliyor o zaman ise daha ağır bir şekilde gidiyordu bu şekilde işler birde daha önce görülmemiş bir olay olduğu için normal bence Avatarın o kadar süre kalması gösterimde, Bu filmin daha çok reklamının yapıldığını düşünüyorum ben.

• Ne zaman internete düşecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bendahayeniyimdesem -- 11 Temmuz 2019; 13:42:5 >
  • Intruder kullanıcısına yanıt
    Temmuzda mı hocam?

• bendahayeniyimdesem B kullanıcısına yanıt
    Temmuz 30'da düşecek.
  • 𝐒𝐏𝐃𝐑𝐌𝐍𝐊𝐘𝐗𝐗𝐈𝐈𝐈instagram
    https://www.instagram.com/p/BzyErKInmBO/?igshid=1czsnybszixqe

• 2,774 olmuş film
  • Andgame 2,780.8 dolar Avatar 2,788.0 dolar
  • quote:

Andgame 2,780.8 dolar Avatar 2,788.0 dolar
    Zaten yarısından çoğu boş filmdi sırf birinciliğe çıksın diye silinmiş sahne saçmalığı ile vizyona soktular tekrar, İzlemedim ama silinmiş sahnelerinde çoğu boş sahnelerdir.
  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Bu filmi çok savundum ama yav nasıl yarısından fazlası boş filmdi aksiyon yok diye mi böyle deniyor önemli sayabileceğimiz çok fazla sahne vardı. Hatta diğer filmlerden çok daha fazla. Tony'nin aile kurması,kaptanın layık olması, widow-hawkeye ilişkisi vs say say bitmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Glorfindel1907

Zaten yarısından çoğu boş filmdi sırf birinciliğe çıksın diye silinmiş sahne saçmalığı ile vizyona soktular tekrar, İzlemedim ama silinmiş sahnelerinde çoğu boş sahnelerdir.

Alıntıları Göster
    Silinmiş sahneler daha iyi sahneler de olabilir yalnız. Mesela bazı filmlerin silinmiş sahnelerini görünce insan kızıyor neden güzelin sahneleri silmişler diye. Yüzüklerin Efendisinin silinmiş sahneleri mesela buna örnektir. Bazen filmle de kopukluk oluyor ve bir sahnede olan bir olay için bu nasıl oldu diyorsun. Silinmiş sahneyi silmemiş olsalar öyle bir kopukluk olmayacağını anlıyorsun.

Yüzüklerin Efendisin de
    hobitlerden biri yuvarlak siyah bir taş bulur hani. O taşı bulduğu sahne sinema ve normal dvd sürümlerinde yok. Uzatılmış dvd sürümünde ise o sahne var. Kötü büyücünün öldüğü sahne aynı zamanda o sahne ama sinema da izlerken veya normal dvd sürümünü izlerken kötü tarafa geçen o büyücünün ölümünü görmemiştik.

• quote:

Silinmiş sahneler daha iyi sahneler de olabilir yalnız. Mesela bazı filmlerin silinmiş sahnelerini görünce insan kızıyor neden güzelin sahneleri silmişler diye. Yüzüklerin Efendisinin silinmiş sahneleri mesela buna örnektir. Bazen filmle de kopukluk oluyor ve bir sahnede olan bir olay için bu nasıl oldu diyorsun. Silinmiş sahneyi silmemiş olsalar öyle bir kopukluk olmayacağını anlıyorsun.

Yüzüklerin Efendisin de
    hobitlerden biri yuvarlak siyah bir taş bulur hani. O taşı bulduğu sahne sinema ve normal dvd sürümlerinde yok. Uzatılmış dvd sürümünde ise o sahne var. Kötü büyücünün öldüğü sahne aynı zamanda o sahne ama sinema da izlerken veya normal dvd sürümünü izlerken kötü tarafa geçen o büyücünün ölümünü görmemiştik.

Alıntıları Göster
    Biliyorum ama bazı filmler istisna oluyor, Yüzüklerin Efendisinde çok fazla kesilmiş sahne var ve hepsi güzel gerçekten filmde olsalar kimse şikayet etmez ama kesilmiş sahnelerle birlikte bir film 4 saatten fazla sürüyor o zamanda mecbur bir yerde kaldıki filmler bütünüyle güzel olduğu için pek sorgulamıyoruz izleyenler olarak, Aynı şekilde Hobbit filminde ise tüm serinin en güzel sahnesini filmden çıkarıp uzun versiyona eklemişler son filmdeki bir savaş sahnesini ama açık ara en iyi bölüm oda öyle saçmalıklarda yapılıyor

• Aynen öyle sırf aksiyonu az diye beğenmeyenler bunlar.
    Türkiye'de bu filme gidip de filmi beğenmedim, ilk yarısında sıkıntıdan patladım diyen ve Fast and Furious izleyip bu filme bok atan kişiler hepsi aynı maalesef.
    Ne evreni bilirler ne karakterleri bilirler, anca öyle boş aksiyon olsun yeter onlar için.Aksiyon olmayınca da kötü film olur.
    Türkiye'de film beğenmemenin özeti budur kısaca.
  • Galiba Avatar'ı geçecek film
  • quote:

Orijinalden alıntı: -The Avengers-

Aynen öyle sırf aksiyonu az diye beğenmeyenler bunlar.
    Türkiye'de bu filme gidip de filmi beğenmedim, ilk yarısında sıkıntıdan patladım diyen ve Fast and Furious izleyip bu filme bok atan kişiler hepsi aynı maalesef.
    Ne evreni bilirler ne karakterleri bilirler, anca öyle boş aksiyon olsun yeter onlar için.Aksiyon olmayınca da kötü film olur.
    Türkiye'de film beğenmemenin özeti budur kısaca.
    Önceki film daha güzeldi ve bu son filmi beğenmeyenler arasında ben de varım ama bunun aksiyon olup olmamasıyla alakası yok. Film de ciddi kopukluklar var.
    En basitinden Captian Marvel'in İron Man den nasıl haberi oldu. Solo filminin estra sahnesin de üste geldi ama o geldiğinde üstte sadece 3 kişi vardı ve o sahne açıklamıyor bu durumu.

Demir adamı kurtarıp dünyaya getirdiğinde esas ekip de yer alanların hepsinin Captian Marvel ile o sahne öncesi tanıştıklarını görüyoruz. Ama nasıl tanıştılar soru işareti.

Başka sahnelerde yazarım ama konuyu uzatmaya gerek yok. Ben de aksiyon severim ama hikayede severim. İkisi güzel kaynaştırılmış ise harika bir film ortaya çıkar. Bu filmde bazı eksiklikler maalesef filme gölge düşürüyor.

Bu arada ben filme kötü demiyorum çoğu filmden güzel ama önceki film ile kıyaslayınca beğenmedim onuda belirteyim. Önceki film hiç olmasa sadece bu film olsa fikrim başka olurdu. Sizin gibi ben de beğenirdim ama bir film seri olduğu zaman önceki film ile her zaman karşılaştırılır.

Önceki filmden çok daha güzel ve muhteşem olacak dendi. O şekilde lanse edildi ve o beklentilerin altında kaldı. Bu arada Fast and Furious serisinin son 3 filmi hayal kırıklığıdır o seriyi de izleyen biri olarak belirteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 15 Temmuz 2019; 12:44:31 >

• Ben sana hiçbir şey demedim sen niye alındın ki ?
  • 
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.