Şimdi Ara

Avengers: Endgame (2019) (326. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.063
Cevap
36
Favori
379.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aga bee şu filmde en cok da taslarin kullanilmamasi koydu bana :( cap. marvel'a guc tasiyla vurdugunda bile herkes nasi mest olmuştur :) Ne vardi yani son savasta thanos sag elinde eldivenle, sol elinde kılıcıyla savaşsaydı. Hatta gecen bunu dusundum kendimce senaryo bile yazdim . Bak simdi;
    Hawkeye enkazdan eldiveni cikarirken nebulayla karsilasiyo ya, orda bi sekilde ruh tasini(hani natasha icinde ya;) eldivenden sokecekti, sonra nebula ordan ölmeden kurtulup thanos'a eldiveni verecekti. Daha sonra da thanos eldiveni takıp şıklatcakti ama olmayacakti çünkü ruh taşı hawkeye'da. Sonrasinda da hatta thor'u eski guclu haline geri döndürürdün cunku nasi olsa eldiven thanos'ta. Super bi fight donerdi orda ve illaki en sonunda ruh tasini da ele gecirirdi reyiz ve ironman fedakarlığıyla biterdi yine.
    Ama maalesef bunu bize vermediler :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu filmin ikinci defa gösterime sokulmaya ve bu şekilde sinema tarihinde izlenme rekorları hedefine ulaştırılmaya çalışılması ilginç. Daha çok para kazanacaklar ama bu ikinci kez gösterime girmemiş diğer filmlere haksızlık oluyor. Bence resmiyette ikinci gösterimin izlenme sayısı birinciye eklenmemeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akca96

Aga bee şu filmde en cok da taslarin kullanilmamasi koydu bana :( cap. marvel'a guc tasiyla vurdugunda bile herkes nasi mest olmuştur :) Ne vardi yani son savasta thanos sag elinde eldivenle, sol elinde kılıcıyla savaşsaydı. Hatta gecen bunu dusundum kendimce senaryo bile yazdim . Bak simdi;
    Hawkeye enkazdan eldiveni cikarirken nebulayla karsilasiyo ya, orda bi sekilde ruh tasini(hani natasha icinde ya;) eldivenden sokecekti, sonra nebula ordan ölmeden kurtulup thanos'a eldiveni verecekti. Daha sonra da thanos eldiveni takıp şıklatcakti ama olmayacakti çünkü ruh taşı hawkeye'da. Sonrasinda da hatta thor'u eski guclu haline geri döndürürdün cunku nasi olsa eldiven thanos'ta. Super bi fight donerdi orda ve illaki en sonunda ruh tasini da ele gecirirdi reyiz ve ironman fedakarlığıyla biterdi yine.
    Ama maalesef bunu bize vermediler :(
    got ta olduğu gibi acaba bunda da final yeniden çekilsin diye imza kampanyası mı başlatılsa çoğunluk memnun değil finalden

• Bu got kadar değil ama hocam :) ben got hiç izlemedim ama sosyal medyadaki izleyenlerin yorumlarını hep okudum, izledim kimse memnun değildi. Endgame bence o kadar değil yani son savaşta çok epik sahneler yaşandı ve ironman in vedası çok güzeldi. Ancak dediğim gibi taşlar kullanılsaydı çok daha güzel olurdu, hulk ve thor da eski haline gelirdi ama thanos yine yenilmezdi çünkü hem kılıcı hem eldiveni olacaktı.
    Yani her şeyi geçtim 3v1 fighti tam başlıyor iki vuruyolar ardından sahne değişip hulk'un binayı tutmasına geçiyolar. Bu olmaz hocam 1 sn önce sen tam gaza gelip güzel bir fight beklerken hemen kesilip başka bir mekana geçiliyor ki bu bence bir yönetmenlik hatası.
    İmza konusu da bi işe yaramaz got da bile yaramamışken, avengers'da bir daha o masrafa girmezler çok zor iş :)
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    Yapar gibi ya daha birkaç gün önce 52'deydi 64 olmuş.

• Çoğunluk memnun olmasa imdb puanı şimdiye kadar ki en yüksek marvel filmi olmazdı

• quote:

Orijinalden alıntı: Targaryen96

Çoğunluk memnun olmasa imdb puanı şimdiye kadar ki en yüksek marvel filmi olmazdı
    şimdi sakin kafayla düşünce biraz saçmalamışım gibi geldi. birkaç mantık hatasından dolayı got finali ile karşılaştırmak haksızlık olur

@Akca96

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 2 Temmuz 2019; 15:41:21 >
  • Bu tekrar gösterimde Türkiye dahil değil herhalde çünkü ben izleyemedim sinema salonlarında da gözükmüyor o kadar siteleri geziyorum ama yayınlama tarihi yok varmı bilgisi olan

• I have a telepatyh olayını hala çözemedim. Filmdede var .

• Turkiye ve bir cok ulkede Vizyona girmeyecek
  • İnternete HD versiyonu düşmedi mi hâlâ. Çince altyazılı izlemekten çinceyi sökeceğim yakında. Sinemada IMAX olarak izlemiştim zaten. Sadece bazı sahneleri tekrar tekrar izlemek istiyorum.
  • burak4242 kullanıcısına yanıt
    dijital sürüm 30 temmuzda çıkıcak. O tarihten önce çıkması zor. web-dl sürümü belki 1-2 gün önce çıkabilir ama bilmiyorum. Dayanın yani bu ay sonu kavuşuyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akca96

dijital sürüm 30 temmuzda çıkıcak. O tarihten önce çıkması zor. web-dl sürümü belki 1-2 gün önce çıkabilir ama bilmiyorum. Dayanın yani bu ay sonu kavuşuyoruz :)
    Sağolun hocam bilgilendirme için. Beklemedeyiz o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nat Alianovna

Bu filmin ikinci defa gösterime sokulmaya ve bu şekilde sinema tarihinde izlenme rekorları hedefine ulaştırılmaya çalışılması ilginç. Daha çok para kazanacaklar ama bu ikinci kez gösterime girmemiş diğer filmlere haksızlık oluyor. Bence resmiyette ikinci gösterimin izlenme sayısı birinciye eklenmemeli.
    Haksızlık değil çünkü o listede yer alan yüksek gişe yapmış filmlerin bir kısmı 2-3 defa gösterime girdiler. Hatta araştırsan 4 defa gireni bile bulursun.

Yani o listede 2 defa gösterime girmemiş film bulman çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 5 Temmuz 2019; 0:48:3 >
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    Bin değil Milyon Dolar.
  • Atvde su an age of ultron var. Tonyi gördükçe içim parçalanıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Atvde su an age of ultron var. Tonyi gördükçe içim parçalanıyor.

Kaptan Amerika'nın "Kaybedersek birlikte kaybederiz" diyipte sadece Tony'nin ölmesi...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • burak4242 kullanıcısına yanıt
    Aynen çok saçma oldu bu şekilde olması daha etkileyici bir son bekliyordum.
    Avengers: Endgame $2,772.5
  • Liste de ilk 10 baktım en az süre gösterim de kalan film Hızlı ve Öfkeli 11 hafta gösterim de kalmış. Ondan sonra en az gösterilen film şuan da Avengers Endgame ve oda 11 haftasında şuan.

İlk 30 bakıldığında 11 hafta gösterimde kalan Hızlı ve Öfkelinin son filmini saymazsak 15 haftadan az gösterim de kalan film yok. Yüksek bütçeli yani Avengers Endgame gibi filmler en az 20 hafta gösterim de kalmışlar.

Avengers Endgame nereden baksak daha 9 hafta daha gösterim de kalır ve kalması gerekiyor.

Serinin önceki filmlerin den Avengers: Infinity War 20 hafta ve Avengers: Age of Ultron 23 hafta gösterimde kalmışlar.

Bu istatistiklerden bakarsan Avengers Endgame daha 9 hafta daha vizyonda kalır ve rekoru kırar. Yeni rekor şimdiden hayırlı olsun derim.
  • 
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.