Şimdi Ara

Avengers: Endgame (2019) (331. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.063
Cevap
36
Favori
379.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 329330331332333
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hoid

Ben bu anlattıklarının hepsini biliyorum , arkadaşıma pas attım sadece

DC treni çoktan kaçırdı daha bir şey yapamazlar , Jokerin yönetmeni aklımda güzel bir fikir var canavarla kapışmayalım ( MARVEL ) başka bir şeyler yapalım demiş . Zaten canavarla kağışamadıkları belli MARVEL 10 yıldır DC yi rakip olarak görmüyor zaten kendisine .

Adamlar JL filmi yapıyorlar karakterlerin kendi filmleri yok , Aquaman filmi sonradan geliyor karakteri sonradan tanıtıyorlar . Marvel da ise herkes her karakteri tanıyor 2-3 film yapmışlar hemen hemen her karaktere ...

Rekabet gelir ise güzel olur ama benim DC den hiç ümidim yok . Ellerinde çok güzel karakterler var ama bu karakterlerden güzel bir film yapamıyorlar . Millet MoS 2 yi bekliyor yıllardır hiç bir ses seda yok . Suicide Squad filminde insanları beklentiye soktular çok fena çuvalladı . JL desen ayrı bir garabet . Aquaman bence 10/5 lik bir film ve ellerindeki malzemeyi tükettiler diye düşünüyorum . Devamı gelirse neyi işlerler hiç bir fikrim yok .

Batmanin oyuncusunu insanlar beğeniyor , bu sefer adamla anlaşma iptal oluyor

Bunun yanı sıra MARVEL asla bozmaz bu formülü dediğim formülün dışına çıkıp , ilk korku filmimizi yapıyoruz diyorlar . Takdire şayan buldum bu hareketlerini farklı farklı denemeye başlamış olmaları güzel . Umarım devamı da gelir .
    Suicide Squad büyük beklenti ile izlemiştim filmden aklımda kalan tek şey Harley Quinn karakterinin sadece düzgün işlenip geri kalan karakterlerin boş olması ve Filmi tek başına Harley Quinn karakterinin götürmesi. Harley Quinn olmasa film sinema için değilde TV için çekilmiş sıradan filmler vardır ya onlardan farksız olurdu.

Suicide Squad Filmi komedi unsurları olan bir film olarak lanse edildi ve tanıtıldı ama film boyunca izleyenleri güldüren sahneler sadece Harley Quinn sahneleriydi. Ama o bile filmin vasatın üstüne çıkmasına yetmedi.

• YIKILIYOR

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    portal sahnesini salın arkadaş artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: YeQiu

portal sahnesini salın arkadaş artık
    anlamadım
  • Şu gişelerin ulaşılmazlığı net ortada 2.79 m gerçekten sinematik bir devrim olmadığı sürece bir daha erişilmesi imkansız gibi duruyor.
    Bu döneme denk geldiğimiz için şanslıyız belki de 20-30 sene sonra da biz bu filmin bütün hikayesini yaşayarak büyüdük diye anlatırız.
    Portal sahnesinin hd halini hala yayınlamadılar onu istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YeQiu

Portal sahnesinin hd halini hala yayınlamadılar onu istiyorum

sabret bro

• Sinemada mjolnir kalkarken thor zihniyle kaldirmaya çalışıyor sanmıştım. Sümüklü capin kaldıracağı aklima gelmedi o an

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .CeM.

Şu gişelerin ulaşılmazlığı net ortada 2.79 m gerçekten sinematik bir devrim olmadığı sürece bir daha erişilmesi imkansız gibi duruyor.
    Bu döneme denk geldiğimiz için şanslıyız belki de 20-30 sene sonra da biz bu filmin bütün hikayesini yaşayarak büyüdük diye anlatırız.
    Kaliteli bir proje yapıp bir de sinemada izleyip biletlerini saklayacak olanlara değişik kampanyalar uygulayacağım derse bir yapımcı normal de sinemada izlemeyip sonra izleyecek olanları sinemaya çekebilir. Filmi 2-3 defa izleyenlere de estra kampanyalar yaparsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 22 Temmuz 2019; 18:28:32 >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    em büyük sıkıntı filmlerin erken düşmesi aslında

sabah seansına gidip çekiyorlar filmi öğlene sitelerde
  • vallahi infinity war bu filmden bin kat daha iyiydi 3 saat diye sevinmiştim ama zaman israfı olmuş.thor hayal kırıklığına uğrattı,dünyada milyonlarca insan ölmüş ama film komiklik doluydu o zaman ilk film niye bu kadar kasvetliydi aklımda çok soru var bu kadar gişe niye yaptı bilmiyorum ama çoğu insan merak ettiği için gitmiştir
  • yorumu geç yazdım ama içimde kalmıştı bir yere yazmam gerekiyordu
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    serinin son filmi, 1 ve 2den müşteri toplamış, ilk filmi sinema yerine ordan burdan izleyenler 2ciye sinemada izleyelim demiş, gişesi artmış. 2.cide duyup yetişenler de 3.yü mutlaka sinemada izleyeyim demiş ondan bu hasılat rekoru. tabi avengersların tekli filmleri de bu rakama mutlaka katkı sağlamıştır
  • Avatar 10 yıldır geçilememiş zaten, bu filmdeki rekorun arkasında seriye bağlı diğer filmlerin etkisi çok. İzleyici kitlesi toplaya toplaya buraya geldi. Yoksa tek başına 2.film daha başarılı herkesin gözünde. Bakalım avatar 2ye hazırlanıyor, dediğiniz gibi sinemada bi devrim bekliyoruz , olursa bu kez 10 yıl beklenmez yeni rekor için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion20

Avatar 10 yıldır geçilememiş zaten, bu filmdeki rekorun arkasında seriye bağlı diğer filmlerin etkisi çok. İzleyici kitlesi toplaya toplaya buraya geldi. Yoksa tek başına 2.film daha başarılı herkesin gözünde. Bakalım avatar 2ye hazırlanıyor, dediğiniz gibi sinemada bi devrim bekliyoruz , olursa bu kez 10 yıl beklenmez yeni rekor için.
    Dırector:James cameron yazısı avatar 2 ve gözlüksüz 3d ekranın önünde bütün olaylar...sonra gör gişeyi avatarın ne geçmişi var ne birşey avatar çok daha gişede başarılı

bence de avatar tek başına kırmış gişe rekorunu, daha yeni geçilebildi kıyas ancak titanikle olur

• Avatar daha mı başarılı? Kıyas ancak titanikle mi olur? Yapmayın beyler avatar gişe falan yapmadı. Gişeyi 3D tanıtımı yaptı. O kadar gişeyi 'bu çok iyi filmmiş gidelim bari' düşüncesi yapmadı, '3D nasıl bir şeymiş, hem haberlerde de sinematik devrim varmış görelim bakalım' düşüncesi yaptı. Mesela benim ailem, arkadaşlarım vs sinemaya hiç gitmezlerdi,sinemayı bırak yabancı film izlemezlerdi doğru düzgün ama 3 boyutluyu görmek istediler.

Titanic de 8 ay kadar sinemalarda kaldı.avatar da 234 gün vizyonda kalmışken endgame sadece 3 ay civarınfa vizyonda kaldı. Endgame'in bu kadar gişe yapmasının nedeni de öncesinde çekilen 21 film tabii ki yoksa en fazla 1-1.5 arasında yapardı. en azından kendi emekleriyle aşama aşama yaptılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 23 Temmuz 2019; 15:44:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu 10 yıllık plan gibi ince ince işlenmiş bir plan daha mümkün değil gelmez bir daha. phase 4 ün bir kısmı falan duyuruldu daha panter,c.marvel vs yok ortada ama benim düşüncem bu şekilde. yıllar sonra dönüp tekrar tekrar izleyeceğimiz ve vay be diyeceğimiz müthiş 10 yıl hediye ettiler bize. böyle bir dönemi canlı canlı yaşamak çok güzeldi gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 23 Temmuz 2019; 15:57:10 >
  • 
Sayfa: önceki 329330331332333
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.