Şimdi Ara

Avengers: Endgame (2019) (333. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.063
Cevap
36
Favori
378.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Düşen görüntü 16:9 monitörde tam ekran açılıyor normalde siyah şerit olurdu imax görüntü mü şimdi bu ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • salı günü kesin mi dijital olarak çıkacağı
  • Faıthful kullanıcısına yanıt
    Evet çıkacak.
    Boşuna film sitelerindeki su anki versiyonu izlemeyin.
    Ses sinema ve bazı yerlerde baya kayik 10 saniye falan.

• Blurayi IMAX çıksa keşke ilk avanegers 1:85:1 formattı tam ekran keza justice league'de öyle,buda 2.35.1 format alttan üstten bant çıkar keşke 3d bluray IMAX sahneleri bolca olsa doctor strange gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Evet çıkacak.
    Boşuna film sitelerindeki su anki versiyonu izlemeyin.
    Ses sinema ve bazı yerlerde baya kayik 10 saniye falan.
    bekleyelim o zaman
  • After Creditsli olanı geliyor değil mi salı günü ?
  • 30 temmuz digitalde, 13 ağustos blu ray diyor. 30 unda nete düşen web dll falan olur sanırım, ayrıca dublajlı düşer mi hemen ? iTUNES Türkiye beklenen tarih 20 ağustos, ingilizce İtunes 30 temmuz diyor. Ben 4K Bluray indirmek istiyorum salı günü mümkün müdür acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nier

30 temmuz digitalde, 13 ağustos blu ray diyor. 30 unda nete düşen web dll falan olur sanırım, ayrıca dublajlı düşer mi hemen ? iTUNES Türkiye beklenen tarih 20 ağustos, ingilizce İtunes 30 temmuz diyor. Ben 4K Bluray indirmek istiyorum salı günü mümkün müdür acaba ?
    ağustos 10 gibi bluray düşer
  • Su an internetde olan full hd sürüm yakinlastirilmis goruntu mu ?
    Tamm ekran siyah band yok da

• altyazı yapılır zaten türkçe dublaja ne gerek var

• Çok güzel sahne neden sildiniz ya
  • Puh size Russolar! lan bu sahne silinir mi bak yine gözlerim doldu izlerken Hem gamoraya ne olduğunu öğrenirdik(toz oldu olmadı muhabbeti filan vardı) hem de diğer heroların, yapılan bu büyük fedakarlığa gösterdikleri ilk tepkileri görürdük yaa bak ben bunu şimdi 10 kere daha izlerim en az(hele ki cap'in ve dr. strange'in tepkileri efsane) :(
  • Şimdi salı günü ek sahnelerle birlikte mi düşüyor malum ortamlara ? Yoksa sinemada izlediğimiz film mi düşüyor sadece?
  • uA * Nedvedmania kullanıcısına yanıt
    sinemada izlediğimiz düşecek büyük ihtimal
  • Akca96 A kullanıcısına yanıt
    Cap ve strangenin ilk çökmesi lazımdı ve cap yorgunlukdan çökmüş daha çok

Gamora'nın durumu belliydi ki zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Birkaç hafta öncesine kadar belli değildi. Gamora filmin içinde durumu anlatılmadı sonda, starlord arıyodu gemide onu. Hatta filmden 1 ay sonra filan russolar "gamoraya noldu bilmiyoruz, james gunn'a bıraktık" gibi bir açıklama yapmışlardı ama birkaç hafta sonra açıklamışlardı gamora yaşıyo diye.
  • Salı günü hangi formatta düşer acaba nete ? Cidden blu ray tarihi çok uzun geliyor bana. Enazından çamur gibi BDRip izlemeyelim.
  • Silinen sahneyi izledikçe üzülüyorum. Böyle bir sahneyi neden silerler ki ya. Burda amaç Tony Stark’ı putlaştırmak değil, ona saygı göstermek. Diz çökmeleri bundan. Farklı yorumlayanlar var. Keşke izlediğimiz sahne bu sahne olsaydı. Yazık olmuş.

Ama devam filmi(filmleri) geleceğini düşünürsek yaşıyor olabılecegını tahmın etmıyor muyduk ?

• 
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.