Şimdi Ara

Avengers: Endgame (2019) (335. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.063
Cevap
36
Favori
378.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Avenger End Game karakterlerinden C.Marvel'in filminin nete düşen halini izleyen var mı?

Ben film sinemadan sonra bir tekrar bakayım dedim de nete düşen kaliteli versiyonunda görüntü ve ses güzel ama Marvel'in gücünü kullandığı sahnelerde efekt sesi bir tuhaf yani insanı rahatsız eden halde çıkıyor. Bir ara düşündüm sinema da izlediğimiz zamanda öyle miydi diye çünkü o sahneler dışında filmin sesinde bir tuhaflık yok hatta ses baya iyi.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Cap Marvel'ın gücünden dolayı efekt koymuşlar sese hafif bozulma gibi
    Foton etkisi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Cap Marvel'ın gücünden dolayı efekt koymuşlar sese hafif bozulma gibi
    Foton etkisi
    Anladım. Bilgi için teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Bluray haftaya çıkar zaten normalde 12 13 gün önce çıkıyor stoklara girdiği için resmi tarihten önce düşüyor.

Yeni bir koruma (BD+ AACS) olursa başka tabi
    Kaçar yok kırılıcak
  • 2 paket cips aldım, ayrıca yoğurtta aldım bide le'cola tabikide, yoğurdun sosunu nasıl yapayım tam bilemiyorum uygun malzemeler yok ama ne varsa koyacam artık mecbur
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

2 paket cips aldım, ayrıca yoğurtta aldım bide le'cola tabikide, yoğurdun sosunu nasıl yapayım tam bilemiyorum uygun malzemeler yok ama ne varsa koyacam artık mecbur
    Çok basit bende sen gibi alırım devamlı..yoğurda kekik, pul biber, nane koy iki çay kaşığı hepsinden sonra iyice karıştır sos kıvamına gelene kdr,sonra cipsi al eline batır sosa missssssssssss
  • Avengers.Endgame.2019.1080p.WEB-DL.DD5.1.H264-FGT

• quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

Çok basit bende sen gibi alırım devamlı..yoğurda kekik, pul biber, nane koy iki çay kaşığı hepsinden sonra iyice karıştır sos kıvamına gelene kdr,sonra cipsi al eline batır sosa missssssssssss

Alıntıları Göster
    hocam onlar klasik zaten onları koyacaz tabikide fakat mesela şu hazır knorr mangal harcı filanda katsam nasıl olur acaba mangal onu düşünüyorum az bişey konulabilir sanki

• quote:

hocam onlar klasik zaten onları koyacaz tabikide fakat mesela şu hazır knorr mangal harcı filanda katsam nasıl olur acaba mangal onu düşünüyorum az bişey konulabilir sanki

Alıntıları Göster
    KOnulur kardaşım ama çok az afiyet olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Arkadaşlar Avenger End Game karakterlerinden C.Marvel'in filminin nete düşen halini izleyen var mı?

Ben film sinemadan sonra bir tekrar bakayım dedim de nete düşen kaliteli versiyonunda görüntü ve ses güzel ama Marvel'in gücünü kullandığı sahnelerde efekt sesi bir tuhaf yani insanı rahatsız eden halde çıkıyor. Bir ara düşündüm sinema da izlediğimiz zamanda öyle miydi diye çünkü o sahneler dışında filmin sesinde bir tuhaflık yok hatta ses baya iyi.
    Captain.Marvel.2019.1080p.BluRay.x264.DTS-HD.MA.7.1-FGT versiyonunu indir, 5+1 de dolby digitalde varsa keyfine bak farkını görürsün :)

Bu arada Endgame WEB-DL sürümü rarbgenter'a düşmüş bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 29 Temmuz 2019; 17:51:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nier

Captain.Marvel.2019.1080p.BluRay.x264.DTS-HD.MA.7.1-FGT versiyonunu indir, 5+1 de dolby digitalde varsa keyfine bak farkını görürsün :)

Bu arada Endgame WEB-DL sürümü rarbgenter'a düşmüş bilginize.

Alıntıları Göster
    Maalesef 5+1 yok. Daha doğrusu vardı ama 2017 eylül ayında dizüstü pc alınca kullanamaya başladım. Nasıl kullanabilirim diye araştırıyordum 1.5 senedir ama 5+1 Annem evde yer kaplamasın diye atmış. Ben apartmanın bodrumuna gönderdi sanıyordum. Gecen gün tam çözüm buldum anneme 5+1 nerede diye sordum atıldı o dedi.

• 4k da 1 hafta sonra falan çıkar herhalde ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Düşmedi...
  • quote:

2 paket cips aldım, ayrıca yoğurtta aldım bide le'cola tabikide, yoğurdun sosunu nasıl yapayım tam bilemiyorum uygun malzemeler yok ama ne varsa koyacam artık mecbur
    Yoğurt, mayonez, kekik, kırmızı pul biber, nane, karabiber. Ben böyle yapıyorum genel de cips alınca.
  • Türkçe ses dosyası bulan var mi ?

• WebDL yeter bu filme fazlası yer israfı
  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Türkçe ses dosyası buldunuz mu ?

• general4242 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam indirmedim ben yeni gördüm, Zaten TR altyazı ile izliyorum dublaj ile uğraşmam pek.
  • WebDL gelmiş 5.1 ses var.

Bluray 4K haftaya çıkar.

• Intruder kullanıcısına yanıt
    Türkçe ses ne zaman gelir ?

• 
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.