Şimdi Ara

Avengers: Endgame (2019) (334. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.063
Cevap
36
Favori
378.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence sahneyi çıkarmaları iyi olmuş. Çok saçma buldum sahneyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Kamera arkası çıkmış. 10 dakika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 27 Temmuz 2019; 19:37:16 >
  • İyiki olmamış leş bir sahne filmin bütünlüğünü bile bozuyor. En azından Russo reisler sinematografi tarafında oldukça başarılı olduklarını da görmüş olduk böylece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Yeni Kamera arkası çıkmış. 10 dakika

devasa büyüklükte büyük mistik yerler sandığımız yerler 2-3 metrekarelik setlerde oluyor demek ki. Dev bütçesi var, büyük sahne çekmek çok mu zor. Bunu izleyince filmde izlediğim izleyeceğim bütün aksiyon sahnelerine bakış açım değişti, inandırıcı bulamıyorum. Keşke paylaşmasalardı bunları.

• Akca96 A kullanıcısına yanıt
    O zaman başka.Ama ben şahsen tahmin yürütmüştüm sormamıştım ondan böyle yazdım yani.

Bu silinen sahne için ise eğer bu sahne olacak ama cenaze sahnesi olmayacaksa ben kabul etmezdim.Cenaze sahnesinin de ayrı bir güzelliği vardı arkadaşlar.Şimdi yeni izlediğimiz için bize bu saygı sahnesi daha etkili gözüküyor ama bence cenaze sahnesi daha iyiydi.Herkesin grup grup gösterilmesi çok muazzam bir detay idi.
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    İkisi de bence pek ala olabilirdi. Bazı yabancı fanların yorumlarında da buna benzer konuşanlar var, yani ikisi de benzer şeyler, sadece cenaze sahnesi olması daha iyi olmuş diye ancak ben katılmıyorum. Bu sahne, zaten filmde var olan bir sahnenin kesilmiş olan devamı. Öbürü zaten tamamen başka bir gün ve mekanda, olması gereken bir sahne. Öte yandan film uzamasın istemiş olabilirler, o zaman da ben de derim ki ant man'e "regular size man" ve taco şakası yapılan sahne çok mu gerekli sahneydi? O sahne atılsaydı filmden ve bu saygı duruşu sahnesi koyulsaydı, hem filmin süresi aynı kalırdı, hem de cenaze sahnesine geçiş daha güzel olurdu.
    Ayrıca konuyla alakasız ancak bence filmin açılışındaki hawkeye sahnesi bu filmde değil de, infinity war'un after credits sahnesinde olmalıydı diye düşünüyorum. Şöyle bir düşünün; hawkeye'ın ailesinin toz olmasını bu sene değil de geçen sene izleseydik çok daha etkili ve duygusal olmaz mıydı? Açıkçası ben izlerken pek etkilenemedim çünkü toz olma işi geçen filmin olayıydı. Endgame'de görünce pek olmadı. Dediğim gibi olsaydı eğer, Endgame'de de 2 dk lık fazladan sahne koyabileceklerdi hem. Neyse artık olan oldu tabi değişecek hali yok :)

• uA * Nedvedmania kullanıcısına yanıt
    Sinemada izlediğimiz düşer muhtemelen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nier

devasa büyüklükte büyük mistik yerler sandığımız yerler 2-3 metrekarelik setlerde oluyor demek ki. Dev bütçesi var, büyük sahne çekmek çok mu zor. Bunu izleyince filmde izlediğim izleyeceğim bütün aksiyon sahnelerine bakış açım değişti, inandırıcı bulamıyorum. Keşke paylaşmasalardı bunları.

Alıntıları Göster
    Daha büyük mekanlarda çekmelerin bir anlamı olmaz ki sonuçta yine yeşil veya mavi perde kullanacaklar. Sonuçta gerçekte var olmayan mekanlar oluşturup filme koymaktalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akca96

İkisi de bence pek ala olabilirdi. Bazı yabancı fanların yorumlarında da buna benzer konuşanlar var, yani ikisi de benzer şeyler, sadece cenaze sahnesi olması daha iyi olmuş diye ancak ben katılmıyorum. Bu sahne, zaten filmde var olan bir sahnenin kesilmiş olan devamı. Öbürü zaten tamamen başka bir gün ve mekanda, olması gereken bir sahne. Öte yandan film uzamasın istemiş olabilirler, o zaman da ben de derim ki ant man'e "regular size man" ve taco şakası yapılan sahne çok mu gerekli sahneydi? O sahne atılsaydı filmden ve bu saygı duruşu sahnesi koyulsaydı, hem filmin süresi aynı kalırdı, hem de cenaze sahnesine geçiş daha güzel olurdu.
    Ayrıca konuyla alakasız ancak bence filmin açılışındaki hawkeye sahnesi bu filmde değil de, infinity war'un after credits sahnesinde olmalıydı diye düşünüyorum. Şöyle bir düşünün; hawkeye'ın ailesinin toz olmasını bu sene değil de geçen sene izleseydik çok daha etkili ve duygusal olmaz mıydı? Açıkçası ben izlerken pek etkilenemedim çünkü toz olma işi geçen filmin olayıydı. Endgame'de görünce pek olmadı. Dediğim gibi olsaydı eğer, Endgame'de de 2 dk lık fazladan sahne koyabileceklerdi hem. Neyse artık olan oldu tabi değişecek hali yok :)
    Film de kesilen kim bilir daha ne sahneler vardır. Böyle büyük yapımlarda pek çok sahne kesiliyor. Bu kesilen sahne 2 dakikalık filan belki böyle 2-3 dakikalık 5-6 tane sahne daha vardır kesilen. Bu arada yönetmenlere laf ediyoruz ama belki de o sahneyi yapımcı çıkarın demiştir.

• Ama bu da başarı çünkü, senin inandırıcılığını yitirdiğin yerlerde çekiliyo neredeyse tüm film ama biz bunu hissetmiyoruz, yani oyuncuların işi daha zor yeşil ekran önünde oynamak. Gerçek mekanda çok daha iyi konsantre olurlar ama böyle setlerde zordur. Fakat bu oyuncular o kadar yetenekli ve rollerine o kadar alışkınlar ki, her koşulda bize güzel bir oyunculuk sergileyebiliyorlar.
    Ayrıca bu behind the scenes, bloopers denen çekim hataları, sahne arkası videolar her marvel filmi sonrası paylaşılır yani bu endgame'e özel bir şey değil. Bir de, final savaşını nasıl gerçek mekanda çeksinler bi söyler misiniz? Hadi mekanı buldun, yaptın, gökyüzü ne olacak? O havayı, tozu, dumanı, ateşleri cgi yapmak zorundalar. E bunlar cgi olacaksa dışarıda gerçek bir yerde çekmenin manası ne?
    Tavsiyem, bunların cgi ile yapılmasına takılmayın, cgi'in kalitesine, gerçekçiliğine bakın, ki avengers filmleri bu konuda 1 numara(bkz. Thanos ve Hulk cgi ları).

• quote:

Orijinalden alıntı: Akca96

Ama bu da başarı çünkü, senin inandırıcılığını yitirdiğin yerlerde çekiliyo neredeyse tüm film ama biz bunu hissetmiyoruz, yani oyuncuların işi daha zor yeşil ekran önünde oynamak. Gerçek mekanda çok daha iyi konsantre olurlar ama böyle setlerde zordur. Fakat bu oyuncular o kadar yetenekli ve rollerine o kadar alışkınlar ki, her koşulda bize güzel bir oyunculuk sergileyebiliyorlar.
    Ayrıca bu behind the scenes, bloopers denen çekim hataları, sahne arkası videolar her marvel filmi sonrası paylaşılır yani bu endgame'e özel bir şey değil. Bir de, final savaşını nasıl gerçek mekanda çeksinler bi söyler misiniz? Hadi mekanı buldun, yaptın, gökyüzü ne olacak? O havayı, tozu, dumanı, ateşleri cgi yapmak zorundalar. E bunlar cgi olacaksa dışarıda gerçek bir yerde çekmenin manası ne?
    Tavsiyem, bunların cgi ile yapılmasına takılmayın, cgi'in kalitesine, gerçekçiliğine bakın, ki avengers filmleri bu konuda 1 numara(bkz. Thanos ve Hulk cgi ları).
    Hocam yok gerçek mekanlar bulsunlar, bahsettiğiniz doğaüstü atmosferler illa olsunlar demiyorum. Yani bilmiyorum keşke paylaşmasalardı. Daha öncekilerde de vardır elbet ama ilk kez izledim, izlememeyi tercih ederdim şahsen. Yani örnek olarak iron man bombalar arasında havada süzülürken bazen o atmosferi gözümde canlandırıyorum, fakat videodan sonra oranın yeşil bir set olduğu fikri gelecek bundan sonra türevi filmler izlerken o yüzden biraz hayıflandım.

• iTunes HD hali internete düştü
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

iTunes HD hali internete düştü
    iTunes değil farklı bir kaynak sanırım.
    Ses 2 kanal ve kötü, görüntüde gömülü altyazılar var.

Zaten salı günü çıkacak DD 5.1 ses ile
  • [HDRip]olarak gelmiş itunes falan değil. İtunes, amazon vb platformlarda webrip olarak gelecek yarın öbür gün, çok bekleyemezseniz webrip sürümü izleyin. Ben şahsen 13-14 ü bekleyip blu-ray indirip izleyeceğim. HDRip olarak izleyip ziyan etmeyin güzelim filme.
  • Intruder kullanıcısına yanıt
    iTunes olarak paylaşılan var onları indirmiyorum şu an. EVO'nun HDrip'i var görüntü ve ses gayet iyi.

1-2 gün sonra web-dl olarak düşecek tabi. İzlemek isteyenler şu an indirebilir yinede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0MG90 -- 28 Temmuz 2019; 14:45:39 >
  • Bu eklenmiş sahneleri ile tekrar vizyona sokulan versiyon normali ile aynı zamanda mı düşer acaba ?
    Tek görüntü bile göremedim henüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HDRip çekimi ile altyazı senkronu yaşayanlar yarım saat önce uyumlu altyazı paylaşılmış, indirmek isteyenler için;
    TurkceAltyazi.org
    Avengers: Endgame (2019) - Türkçe Altyazı (735691)
    https://www.turkcealtyazi.org/sub/735691/avengers-endgame.html

• Hdrip sanki normalden daha karanlık gibi geldi.

• Serinin sıkıldığım tek filmi olmuş. Beğenen beğenir orası ayrı tabi.

• Bluray haftaya çıkar zaten normalde 12 13 gün önce çıkıyor stoklara girdiği için resmi tarihten önce düşüyor.

Yeni bir koruma (BD+ AACS) olursa başka tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 29 Temmuz 2019; 0:24:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.