Şimdi Ara

Avengers: Endgame (2019) (332. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.063
Cevap
36
Favori
379.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ama bence en iyisi Titanik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-714AB4560

şu 10 yıllık plan gibi ince ince işlenmiş bir plan daha mümkün değil gelmez bir daha. phase 4 ün bir kısmı falan duyuruldu daha panter,c.marvel vs yok ortada ama benim düşüncem bu şekilde. yıllar sonra dönüp tekrar tekrar izleyeceğimiz ve vay be diyeceğimiz müthiş 10 yıl hediye ettiler bize. böyle bir dönemi canlı canlı yaşamak çok güzeldi gerçekten.
    Mükemmel yazmışsın, aynen katılıyorum sana. Güzel bir dönemden sonra inşallah dahada iyilerini izleyeceğiz.
  • "Mesela benim ailem, arkadaşlarım vs sinemaya hiç gitmezlerdi,sinemayı bırak yabancı film izlemezlerdi doğru düzgün ama 3 boyutluyu görmek istediler."
    bunu dedirtmiş zaten yeterli demekki avatar seyirci çekmede daha başarılı ve gişe rekoru kırmakta haklı.
    titanic rakip gösterme sebebim gişe sıralamasında en yakını olması, dediğiniz gibi avengers serinin diğer fimleri ve yenilmezlerin diğer tekli filmlerindeki ilginin ekmeğini yedi. bu açıdan tek başına rekor kıran film olarak kıyasladım
  • GK13 kullanıcısına yanıt
    Sizce en iyisi Titanik olduğu, avatardan belli
  • quote:

Orijinalden alıntı: GK13

Sonunda iyi oldu Avatar'ı geçtiği

Ama bence en iyisi Titanik
    Titanik fanı değilim ama bu üçlüden tepede Titanik olmasını isterdim. Avatar dediğimiz film de 10 yıl öncenin superhero tarzı film Endgame ile aralarında öyle biri başyapıt biri popüler kültür ürünü gibi bir fark yok. Avatar 2D çıksaydı şu an adını bile anmıyorduk.
  • scorpion20 kullanıcısına yanıt
    İşte demek istediğim o film avatar değil de herhangi bir ortalama-iyi bilimkurgu filmi olsaydı yine herkes gidecekti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakalım 2.si çıkınca öğreniriz belki, film mi ilgi çekmiş yoksa 3d mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion20

"Mesela benim ailem, arkadaşlarım vs sinemaya hiç gitmezlerdi,sinemayı bırak yabancı film izlemezlerdi doğru düzgün ama 3 boyutluyu görmek istediler."
    bunu dedirtmiş zaten yeterli demekki avatar seyirci çekmede daha başarılı ve gişe rekoru kırmakta haklı.
    titanic rakip gösterme sebebim gişe sıralamasında en yakını olması, dediğiniz gibi avengers serinin diğer fimleri ve yenilmezlerin diğer tekli filmlerindeki ilginin ekmeğini yedi. bu açıdan tek başına rekor kıran film olarak kıyasladım
    bunu dedirten avatar değil 3D

• aynısını size de yazayım
    bakalım 2.si çıkınca öğreniriz belki, film mi ilgi çekmiş yoksa 3d mi?
    İnşallah hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla ben yine sinemada bi devrim bekliyorum avatardan yoksa gitmem
    Ama titanıgın zamanındaki sinema sektörüne ilgi ile şuan ki ilgi bir değil hocam bunu göz ardı etmemek lazım
  • Endgame görsel efekt konusunda üst sıralarda yer alsada avatara yetişemez benım görüşüm
  • ali.kose kullanıcısına yanıt
    o açıdan bakılırsa filmlerin hiçbiri birbiriyle kıyaslanmaz, her birini içinde bulunduğu döneme göre değerlendirmek lazım.
    yanı tabıkı şartlar ve dönem önemli

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-714AB4560

şu 10 yıllık plan gibi ince ince işlenmiş bir plan daha mümkün değil gelmez bir daha. phase 4 ün bir kısmı falan duyuruldu daha panter,c.marvel vs yok ortada ama benim düşüncem bu şekilde. yıllar sonra dönüp tekrar tekrar izleyeceğimiz ve vay be diyeceğimiz müthiş 10 yıl hediye ettiler bize. böyle bir dönemi canlı canlı yaşamak çok güzeldi gerçekten.
    Duyan da sanki Türkiye dünya devi oldu falan zanneder. Film bunlar alt tarafı. Hem insana bir şeyler de katmıyor süper kahraman filmleri. Yani bir ders falan vermiyor onun dışında eğleniyoruz sadece.
  • Malum sitelere full HD düşmüş ancak ses sinema

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    salı günü düşecek zaten hocam aceleye gerek yok
  • 
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.