Şimdi Ara

Avengers: Endgame (2019) (337. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.063
Cevap
36
Favori
378.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 335336337338339
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nier

Sanırım 4K da değişen bir şey yok. 720 ve 1080p olarak Digital Extras Only sürümü var bugün çıktı, muhtemeşen ekstra sahneler o sürümde.

Alıntıları Göster
    haydaa ula boşuna mı indirdik şimdi ?
  • Kesilmiş sahneleri izleyen arkadaşlar cevaplayabilirmi, Sahneler güzelmi filmin gidişatına etki eden kısımlar varmı?
  • 4k versiyonu aynı cıktı laaa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tek sondaki cenaze sahnesi farklı çıktı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar nere çıkan sürümler. PM istesem
  • Avengers.Endgame.2019.1080p.WEB-DL.DD5.1.H264-FGT 6.23 GB
    Avengers.Endgame.2019.1080p.AMZN.WEBRip.DDP5.1.Atmos.x264-NTG 13.50 GB
    Avengers.Endgame.2019.Digital.Extras.Only.1080p.AMZN.WEBRip.DDP5.1.x264-NTG 4.21 GB (sanırım kamera arkası, röportajlar ve ek sahneler olan sürüm)

üçü arasında kararsızım, en kaliteli görüntü kalite olsun istiyorum. WEBrip WEB-DL den daha kötü değil mi ? 13.50 GB lik WEBrip nasıl 6.23 GB olan WEB-DL den büyük boyutta olabiliyor ? Anlayan varsa tavsiyesi ne olur acaba ona göre indireceğim bu üçünün içinden.
  • Beyler Bluray BD/ IMAX Sürüm

Avengers: Endgame IMAX Blu-Ray Existence Confirmed With Hi-Res Stills

http://www.appocalypse.co/entertainment/avengers-endgame-imax-blu-ray-hi-res-stills/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 31 Temmuz 2019; 0:3:5 >
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Ben nete düştü sandım linki görünce. Sadece IMAX ve filmle alakalı bir yazı dizisi yazmışlar.
  • Avengers.Endgame.2019.INTERNAL.HDR.2160p.WEB.H265-DEFLATE

Nasıldır indirelim mi? 31 GB'imiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doom

Avengers.Endgame.2019.INTERNAL.HDR.2160p.WEB.H265-DEFLATE

Nasıldır indirelim mi? 31 GB'imiş.
    nekle 4k blurayi ..bunu indirip napıcan direk stüdyodan çıkan BD indirirsin
  • BU ARADA BLURAY DE DÜŞTÜ
    evet gece gece yüzümüzü güldürdüler yaşasınnn beee ohhh 13 14 gün nasıl geçer diye bekliyordum
    Bunun şerefine bir Avengers serisine başlamak lazım, hemen indiriyorum

YAŞASIN BLU RAYYY
  • quote:

evet gece gece yüzümüzü güldürdüler yaşasınnn beee ohhh 13 14 gün nasıl geçer diye bekliyordum
    Bunun şerefine bir Avengers serisine başlamak lazım, hemen indiriyorum

YAŞASIN BLU RAYYY
    Blurayin dışında izlenmez zati bluray ayrı bir olay ama ben yine eşek gibi beklicem bro ,neden dersen 3d bluray bekliyorum ben 3d çok seviyorum ve tv de büyük olunca o derinlik çok hoşuma gidiyor zevk meselesi, şimdi bekle babam bekle 3d bluray

• Valla hocam ben blu ray bekliyordum, bdrip web dll indirmemek için kendimi zor tutuyordum 😂😂😂 blu ray 13-14 ünde bekliyorduk sürpriz oldu. 3D de sabaha belki çıkabilir, Allah sizdiranlardan razı olsun, tek eksik dublaj eksiği oda herhalde 20 sinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmdeki göndermeler güzel ama... bknz: belki gözden kaçıranlar olmuştur ama captan america DR:PYM ile telefon görüşme esnasında laboratuvar'da ant-man'nin ilk maskesi var buda ant-manin ilk çizgiroman çıkışındaki maske güzel işlenmiş inceden

• quote:

Valla hocam ben blu ray bekliyordum, bdrip web dll indirmemek için kendimi zor tutuyordum 😂😂😂 blu ray 13-14 ünde bekliyorduk sürpriz oldu. 3D de sabaha belki çıkabilir, Allah sizdiranlardan razı olsun, tek eksik dublaj eksiği oda herhalde 20 sinde.
    Dostum 3D bluray geç geliyor her filmde böyle, şimdi ben sanırım 20 gün bekliycem
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

Dostum 3D bluray geç geliyor her filmde böyle, şimdi ben sanırım 20 gün bekliycem

Alıntıları Göster
    O değilde Blu-ray da silinen sahbeler var mı acaba ? Yalın internetle hala indiriyor 😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Digital.Extras.Only altyazı gelirse indirmek lazım.
    Geçen yine izledim de aklima takıldı. İron manin 2 dakkada zaman makinesi icat edip pym parçacığı uretememesi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zamana geriye dönme olayı çabuk hızlıca oldu bittiye getirilmiş evet haklısın, iki saniyede quantum fiziği ve teoriyi söküyorlar sannki toplama çıkarma işlemi yapar gibi.
  • 
Sayfa: önceki 335336337338339
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.