Şimdi Ara

Avengers: Endgame (2019) (338. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.063
Cevap
36
Favori
378.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 336337338339340
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bluray versiyonları nedense çok yavaş iniyor.paylaşan da çok var. Şuan millet çok mu fazla yükleniyor acaba ondan olabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    hocam ikisi çok farklı şeyler
  • ekstra sahnelerde bisey yok bluray indirin..birde kamera arkası görüntüleri izlemeyin zevk kalmıyor😁

• 20dk dayanabildim

Saçmalığa bak Thanos taşları yok etmiş. E hani bunun amacı evrenin yarısını yok ederek dengeli yapmak değil miydi ? Canlılar tekrar üremeyecek mi yani offf tam çöp. Infinity Warda olan Thanos saçmalıkları herhalde end gamede açıklanır diyordum ama yok. Thnaos öldüğü gibi kapadım.
  • Zaten adamın davası evrenin yarısını yok edip gittiği yerde inzivaya çekilip ölümü kaderini beklemekti. Yani uzun yaşamayacağını kendi de biliyordu. Yani bir nevi misyonunu tamamladı, bundan sonrasını zaten görmeyeceğim beni ilgilendirmez mantığı da olabilir o şekilde bakmak lazım. Zaten dünyayı yok etmek, ele geçirmek isteyen villianlarla dolu süper kahraman filmlerinde baş düşmanın klişe sonlara bakıp kıyaslarsanız, thanos en mantıklı ve güçlü villian.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nier

Zaten adamın davası evrenin yarısını yok edip gittiği yerde inzivaya çekilip ölümü kaderini beklemekti. Yani uzun yaşamayacağını kendi de biliyordu. Yani bir nevi misyonunu tamamladı, bundan sonrasını zaten görmeyeceğim beni ilgilendirmez mantığı da olabilir o şekilde bakmak lazım. Zaten dünyayı yok etmek, ele geçirmek isteyen villianlarla dolu süper kahraman filmlerinde baş düşmanın klişe sonlara bakıp kıyaslarsanız, thanos en mantıklı ve güçlü villian.
    Thanos zorlama bi villian. Tek parmak şıklatmasıyla evrenin yarısını yok edecek kadar güçlü bi düşman yapalım demişler ama altını dolduramamışlar.
    "Zaten adamın davası evrenin yarısını yok edip gittiği yerde inzivaya çekilip ölümü kaderini beklemekti. " Bu yazdığın şey o kadar saçma k... O zaman yaşamak istediği gezegende soykırım yapsaydı ? Evrende kaynak yok falan saçmalık zaten ama bu da değilmiş demek ki amacı çiftlik evinde yaşamak.

• Denedi zaten Lokiyi vs gönderdi başarısız oldu, orduları gönderdi savuşturdular. İnfinity War da saldırdı başarılıda oldu, tek saçmalık geçmiş zamana dönmek oldu. Tamam CGI fantastik öğeler, mucizeler, uzaylılar, uçanlar ışınlananlara kabulumde 5 dakikada zamana geri dönmeyi çözmeleri çok saçmaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Geçen yine izledim de aklima takıldı. İron manin 2 dakkada zaman makinesi icat edip pym parçacığı uretememesi
    film 10 saat olur o detaylarda
  • Çizgi roman ve algı oyunları THANOS işlemişler bakalım ne istiyor bu adam izleyin...ben izledim güzeldi

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    avencırs mavencırs, yok çizgi filmler demeye başladığı an kapattım videoyu. Belli ki gram anlamamış, bu kadar evrenden uzak insanlar bir de oturmuş yorum yapıyorlar, seviye düşük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nier

avencırs mavencırs, yok çizgi filmler demeye başladığı an kapattım videoyu. Belli ki gram anlamamış, bu kadar evrenden uzak insanlar bir de oturmuş yorum yapıyorlar, seviye düşük.
    evrenden uzak vs bunlar değil mevzu sen dinlememişsinki filmlerde anlatmak istenen algı ne vs bunları konuşuyorlar
  • Güçlü olan thanos değil, sonsuzluk taşları. Taşları kullanma ağırlığını kaldırabilen herkes o taşlarla evrenin yarısını öldürebilir. Hem neresi saçma ki? Adam tüm evreni kurtarmak istiyordu sadece birkaç gezegeni değil. Belki bu düşünce bizim dünyamız göre saçma geliyor olabilir.belki de diğer gezegenler bizden çok daha farklıdır. thanos da aynı zamanda bir bilim adamı.teorisini birçok gezegende doğruladığını söyledi zaten. Yani film kendi evreni içinde tutarlı. Bizse diğer dünyalar hakkında pek bir şey bilmiyoruz.yani diğer gezegenlerdeki kaynak-yaşam konusuna saçma demek mantıksız.

Taşları yok etmesini de şöyle düşün thanos taşların sadece dengeyi sağlamak için var olduğunu düşünüyordu. Görevini yerine getirdikten sonra işlevi kalmadığını düşündü ki taşları saklamak büyük risk olacaktı. Sonuçta sonsuz güce sahip taşlar, yanlış kişinin eline geçerse evrene büyük zararlar verebilir. Tekrardan üreme olayı da diğer gezegenler için durumu değiştirmeyebilir dediğim gibi diğer gezegenler hakkında bir şey bilmiyoruz.

Sadece dengeyi vahşi yollardan sağlıyor, bu yüzden ona mad titan deniyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 31 Temmuz 2019; 16:59:25 >

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Hocam oturup bunu 2 saat izleyecek halim yok ancak her şeye "üst akıl", "arkasında kim var", "yeni bir din mi, tanrı mı" gibi şeyler düşünmek çok saçma bence. Yani illa verilmek istenen bir mesaj varsa, o da "Birlik olmak"tır. Yıllardır her avengers filminde anlatılmak istenen bu ve karşılarında fesatlık tanrısı da olsa, şeytanı robot da olsa, çılgın ve evrenin yarısını kül eden Titan bile olsa fedakarlıklarla, sevgiyle, inançla, cesaretle birlikte kazanılacağını gösterdi. Civil war ve iw ise bizlere ayrı düşüldüğünde kaybedildiğini ve bedelinin çok ağır olduğunu gösterdi.
    Eğer adamların böyle kötü bir amacı olsaydı, endgame'de de thanos kazanırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Digital.Extras.Only altyazı gelirse indirmek lazım.
    İnfinity War filminin Digital ekstralarının olduğu sunumun altyazıları bile halen yok.Bunun çevrilmez sanırım yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

İnfinity War filminin Digital ekstralarının olduğu sunumun altyazıları bile halen yok.Bunun çevrilmez sanırım yine.

Alıntıları Göster
    Türkçe Bluray çıksın extralarda orjinal Türkçe altyazılar olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 1 Ağustos 2019; 0:12:52 >
  • Sadece assemble sahnesini en yüksek kalitede indirme şansımız var mı? En iyi, en üst kalitede o sahneyi istiyorum sadece. Birisi indirdiyse kesip upload ederse çok makbule geçer :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4K BD'de çıktı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Geçen yine izledim de aklima takıldı. İron manin 2 dakkada zaman makinesi icat edip pym parçacığı uretememesi
    Bende ilk izledigimde 2 dk da buldugunu dusundum ama dun tekrar izleyince oyle olmadigini dusunmeye basladim soyle ki mutfaga gidip rafin arkasina gizledigi parker in fotosuna bakiyor icli icli.muhtemelen her aksam bu sekilde o fotoya bakiyor. Bence yillardir pismanlik duyuyor ve onu geri getirmek icin zaman makinesi icin calisiyor. Hatta buldugu gece pepper a buldugunu soyluyor ve asiri tepki vermiyor pepper bunun ustunde yillardir tony calisiyormus gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-714AB4560

Bende ilk izledigimde 2 dk da buldugunu dusundum ama dun tekrar izleyince oyle olmadigini dusunmeye basladim soyle ki mutfaga gidip rafin arkasina gizledigi parker in fotosuna bakiyor icli icli.muhtemelen her aksam bu sekilde o fotoya bakiyor. Bence yillardir pismanlik duyuyor ve onu geri getirmek icin zaman makinesi icin calisiyor. Hatta buldugu gece pepper a buldugunu soyluyor ve asiri tepki vermiyor pepper bunun ustunde yillardir tony calisiyormus gibi.

Alıntıları Göster
    yıllardır tony nasıl çalışsın...antman zaten olayı direk söylüyor kuantum zaman makinesi vs olayları adam iki dakkada bulmuş işte antman kuantumdan çıkmadan önce kişmsenin böyle haberi yoktu bu geçen 5 yılda..çokta mantık aramayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 1 Ağustos 2019; 17:53:33 >

• Avengers Endgame filmindeki büyük Thanos gerçeği

Avengers Endgame filminin senaristleri herkesin merak ettiği Thanos meselesine açıklık getirdi. Yaptıkları açıklama bazı Marvel hayranlarının canını sıkabilir. Bildiğiniz gibi Avengers Endgame’in başında hayatta kalan kahramanlarımız yeniden bir araya geliyor ve Iron Man ile birlikte dünyaya adım atan Nebula’nın kendilerine verdiği bilgi doğrultusunda Thanos’un yerini tespit ediyordu. Fakat onu bulduklarında ele geçirmeyi umdukları sonsuzluk taşlarının deli titan tarafından yok edildiğini öğreniyorlardı. Bu da planlarını alt üst ediyordu.

Şaşırtıcı Thanos gerçeği Üstelik karşılarında Avengers Infinity War‘da gördüğümüzden çok daha zayıf bir Thanos yer alıyordu. Bu sahnenin en şaşırtıcı anları ise Thor’un Thanos’u aniden öldürmesi oluyordu. Onun bu kararı sadece izleyicileri değil, Avengers üyelerini bile şaşırtmıştı. Herkes bu ölümün sebebi olarak deli titanın artık eskisi kadar güçlü olmamasını görmüştü ancak Avengers Endgame’in senaristlerinden Christopher Markus işin aslının öyle olmadığını açıkladı. Christopher Markus’un şaşırtıcı açıklaması şu şekilde ilerliyor: “O sahnede Avengers ekibi Thanos’u alt etmiyor. Deli titan çoktan istediği her şeyi elde ettikten sonra Avengers’ın kendisini öldürmesine müsade ediyor.

Avengers: Endgame (2019)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 2 Ağustos 2019; 1:7:59 >

• 
Sayfa: önceki 336337338339340
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.