Şimdi Ara

Avengers: Endgame (2019) (340. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.063
Cevap
36
Favori
378.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 338339340341342
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sinemada izlemek istemediğim için dijital versiyonunu bekledim ve sonunda indirip izledim. Sabırsızlıkla bekliyordum ve Infinity War'dan daha iyi olacağını düşünüyordum ama karşıma çıkan şey tek kelime ile VASATTI! Film 3 saat sürüyor ama gel gör ki resmen ilk 2 saatinde oradan oraya atlatmışlar sahneleri. Bildiğin sezon özeti. Araya da klasik marvel esprilerini, gereksiz diyalogları ve filmin atmosferini bozan saçma sapan şarkılar serpiştirmişler. Soundtrack desen her sahnede hep aynı şey çalıp duruyor. Yarım Hulk'un iticiliği, Thor'un saçma hareketleri cabası. Ya bildiğin Game of Thrones'un final bölümü gibi her şey aceleye getirilmiş gibiydi. Yazık yazık. Artık çocuklara hitap edecek şekilde çekiyorlar. Oyunculuğu berbat olan Tom Holland ise bunun bir numaralı örneği. Tek önemsedikleri izleyici kitlesi ve para.

İyiki sinemada izlememişim yoksa her b.ka gülen ve alkış tutan ergenlere ve fanboylara katlanmak zorunda kalacaktım. Imdb'de ise 8,7 ile 24'üncü sırada Diyecek söz yok...

• Aksiyon ilk filmde daha fazlaydı ama bu film de çok güzel oldu.
    Natasha ve İron Man üzdü
  • Ya aklıma şu Thanos-Tony snap sahnesinde takılan bir şey var.
    Başta thanos neden tony taşları takarken almak için yeltenmedi diye düşünmüştüm. Arkadaşım sinema çekimiyle ilgili olduğunu söyledi. Thanos'un snap'i ile tony'nin taşları takması aynı anda oluyormuş. İzleyince de mantıklı geldi. Thanos'u iki defa gösterdiler ve ikisinde de eldiven havadaydı.

Lakin bugün o sahneyi tekrar izleyince de Tony taşları aldığında Thanos nasıl fark etmedi diye bir düşünce takıldı. Sonuçta taşlar çok güçlü değil mi, takarken, taşırken bile bir ağırlığı var. Thanos onları taşıyacak kadar güçlü olsa bile eldiveni ve power stone'u takarken bir şeyler hissettiğini gördük.
    Taşları tony alınca Thanos'un bir rahatlama hissetmesi gerekmez miydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus626emre -- 3 Ağustos 2019; 22:42:32 >
  • 4k 50 gb indirdim. Lânet olsun adam filmi yorumluyor. Oyuncu sesleri arka planda yapacakları işin içine edeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KonsolMania

4k 50 gb indirdim. Lânet olsun adam filmi yorumluyor. Oyuncu sesleri arka planda yapacakları işin içine edeyim.
    Ses seçeneği vardır 50 GB'da sadece Yönetmen yorumlu ses olacağını sdanmıyorum.
    Muhtemelen 2-3 ses var dosyada
  • thanos ve ironman arasında bir iki kısa uzakdan bağlantı şeklinde konuşma geçmesi lazımdı mesela ultrondaki gibi olmadı ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Ya aklıma şu Thanos-Tony snap sahnesinde takılan bir şey var.
    Başta thanos neden tony taşları takarken almak için yeltenmedi diye düşünmüştüm. Arkadaşım sinema çekimiyle ilgili olduğunu söyledi. Thanos'un snap'i ile tony'nin taşları takması aynı anda oluyormuş. İzleyince de mantıklı geldi. Thanos'u iki defa gösterdiler ve ikisinde de eldiven havadaydı.

Lakin bugün o sahneyi tekrar izleyince de Tony taşları aldığında Thanos nasıl fark etmedi diye bir düşünce takıldı. Sonuçta taşlar çok güçlü değil mi, takarken, taşırken bile bir ağırlığı var. Thanos onları taşıyacak kadar güçlü olsa bile eldiveni ve power stone'u takarken bir şeyler hissettiğini gördük.
    Taşları tony alınca Thanos'un bir rahatlama hissetmesi gerekmez miydi?
    Onca şey varken buna sıra gelmez hocam

• yunus626emre kullanıcısına yanıt
    Belki hissetmiştir ama elinden bir şey gelmeyeceğini düşünmüş olabilir. Çünkü ilk defa karşısındakinin elinde gördü ve dona kaldı. Kılıcı da yoktu zaten üzerine koşşa bile yetişene kadar tony şıklatırdı.
  • Yok yani taşları tony aldıktan sonra 'I am inevitable' dedi ve şıklattı. Cümlesini söylerken bile taşlar yoktu eldivende. Hissetmiş olsa konuşmayıp zıplardı direk tonye. Zaten ittiği yer thanosun adımıyla 2 3 adım falan sürüyor gibi gözüküyor.

@glorfindel hocam valla bugün de bu takıldı aklıma ve niyeyse en saçması da bu geldi. Taşları takarken acıdan kıvranıp çıkarırken rahatlama olmaması fikri tutarlı gelmiyor bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus626emre -- 4 Ağustos 2019; 0:54:14 >
  • Intruder kullanıcısına yanıt
    Yok hocam yok. Defalarca kez baktım. Tek ses dosyası var malesef.
  • Thanos'dan sonra sıradaki düşman kim olacak acaba?
  • misteryo
  • Galaxy. kullanıcısına yanıt
    Avengers: Endgame (2019)
  • iki film de de mantık hatası çok var. örneğin iw de star lord un salakça thanos a vuruşu ve bunu kimsenin engellemeyişi. veya thanos wakanda ya geldiğinde tüm ekip toplanıp dayak yiyor tek tek ama amacı thanos tan intikam almak olan thor ortada yok dakikalarca. zihin taşını thanos almadan önce geçen süreye bakın anlarsınız ne demek istediğimi. endgame de de thanos un taşların gittiğini hissetmemesi, gamora ruh taşı için feda edilmesine rağmen geçmiş halinin halen günümüzde yaşıyor olması vs.
  • Gamora mantık hatası değildi o zaten 2014 gamorasıydı.thor da thanosun gemilerini patlatmakla meşgul kalmış olabilir. Sonuçta sinirden gözü dönmüştü. Diğerleri mantık hatası sayılabilir özellikle star lord çok saçmaydı keşke o senaryoyu değiştirselerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 5 Ağustos 2019; 20:53:53 >
  • Hocam diger dedikleriniz dogru ancak gamora konusunda hata yok. Cunku kadinin 2018'deki hali zaten hâlâ ölü. Gunumuze gelen 2014 hali. Siz buna takildiysaniz, thanos'un donmesine de sacma demelisiniz. Cunku o da filmin basinda öldü ama sonra pym particul sayesinde gelecege geldi. Yani o konuda filmin zaman yolculugu mantiginda hata yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Targaryen96

Gamora mantık hatası değildi o zaten 2014 gamorasıydı.thor da thanosun gemilerini patlatmakla meşgul kalmış olabilir. Sonuçta sinirden gözü dönmüştü. Diğerleri mantık hatası sayılabilir özellikle star lord çok saçmaydı keşke o senaryoyu değiştirselerdi.
    ruh taşına feda edilen biri dönemiyor diye biliyorum. yani bence tüm gerçekliklerden silinmesi lazımdı gamora nın. çünkü diğer türlü başın sıkıştıkça git diğer gerçekliklere istediğin karakteri al getir günümüze. işi bittikten sonra da ister kalsın ister kendi gerçekliğine dönsün. bu zaman olayı çok yanlış işlendi. şimdi her yeni filmde bu zaman olayı insanların kafasında olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akca96

Hocam diger dedikleriniz dogru ancak gamora konusunda hata yok. Cunku kadinin 2018'deki hali zaten hâlâ ölü. Gunumuze gelen 2014 hali. Siz buna takildiysaniz, thanos'un donmesine de sacma demelisiniz. Cunku o da filmin basinda öldü ama sonra pym particul sayesinde gelecege geldi. Yani o konuda filmin zaman yolculugu mantiginda hata yok.
    arada ruh taşı farkı var ama. biri taş uğruna feda edilmiş. diğeri normal öldürülmüş. gamoranın tüm gerçekliklerden silinmesi lazımdı. yoksa bir anlamı yok ki feda edilmesinin. istediğin zamana git geri getir o karakteri. widow da aynı şekilde olur filmin mantığına göre. boşuna göz yaşı döktüler. hatta tony de de durum böyle film mantığına göre. başın sıkıştıkça git tony i al gel. işi bitincede dönsün kendi gerçekliğine ya da canı isterse bizim zamanda kalsın

• Ruh taşı nasıl işliyor tam bilmiyorum ama sadece kendi evrenlerindeki gamorayı sildiler sanırım,diğerleri silinmedi.
    Filmde sonsuzluk taşları, zaman yolculuğu, paralel evren gibi ucu çok açık konular işlendiği için film mantık hatalarına çok müsait. Ben pek takılmam genelde, filmde gösterilmese de bir açıklaması vardır derim ama kendimce hataları saysam baya sayarım gibi.

Mesela tony nin 2014'teki avengers binasına girmesini 2014 tony sinin farketmesi lazımdı. Jarvis her şeyi farkedip anormal durumu bildirirken başka bir tony yi bildirmesi lazımdı.

Kaptan yeni kaptanla savaşırken lokinin yerini söyledi ama kimse gelmedi. Avengers ekibinin, özellikle thorun anında oraya uçması gerekirdi

Eldiveni takarken hulk ve thanos kendinden geçerken kendinden geçerken iron man gayet sakin kaldı.thanos bile acıya dayanamazken iron man sesini bile çıkarmadı.

Savaşa başlamadan önce eldiven kendilerindeydi savaşa girmeden kolayca şıklatabilirlerdi, onun yerine savaş ortasında koşuşturdular. Ve hepsininin telsiz gibi bir şeyi vardı, biri söylese savaş başlamadan biterdi.

Böyle sürer gider.

• Hocam işte sizin dediğiniz olay yaşanmasın diye zaten filmin sonunda cap taşları geri yerine koydu :) Yani tekrar etmesin bu olaylar ve alternatif evrenler oluşmasın diye taşlar alındığı anlara geri kondu ve bundan sonra da kimse bu zaman yolculuğu mevzusuna girişmeyecek. Yani girişilmemeli de zaten yoksa ileride galactus filan gelip yine thanos gibi galip geldikten sonra aynı muhabbet olur, o da olmaz yani başta kevin feige izin vermez buna.
    Hem zaten asıl saçmalık, tek pym parçacığıyla kocaaa evrenin en büyük gemisinin zaman yolculuğu yapması :D Buna da artık bişey bulamamışlar, filmin final dövüşüne dönmesi için olması gereken bişey diyip yutacaz artık :)
  • 
Sayfa: önceki 338339340341342
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.