Şimdi Ara

Avengers: Endgame (2019) (339. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.063
Cevap
36
Favori
379.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 337338339340341
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sen napıyosun dayı? Amaç ne anlamadım?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCrossover

Sen napıyosun dayı? Amaç ne anlamadım?
    ne amacı ? ne amacım olacak
  • Herşeyi geçtim yalnız geçmişteki kendileri diye bir gerçek var. Geçmişe gittiklerinde kendilerinden yardım alabilirlerdi, 2 avengers ekibi olurdu herşey daha kolay olabilirdi bence. Thanos ile beraber diğer geçmiştekilerde geleceğe gelip beraber de savaşabilirlerdi, bence burada çok mantıksız geliyor. Sadece 2012 ye gidip taşlar teseraktlar ile uğraşacaklarına thanosun doğmasına bile engel olabilirlerdi. Zamana geri gitme konusu olunca sürekli böyle şeyler takılıyor insanın aklına, neyse. Antman kıyafetlerini tekrar giyip 2012 deki Steve ve Tony'i getirseler bari malum 2012 de hala yaşıyorlar ve zaman makinası hala duruyor :)
  • Filmi izlerken garipsediğim bir detay vardı.Şİmdi daha çok gözüme battı.

*Bizimkiler ruh taşını almak için gittiğinde ve gitmeden önce bilmiyorlar mıydı ruh feda edilmesi gerektiğini ? Ama nedense hiç vedalaşma olmadı geri dönünce de Nat nerede öldü mü nasıl oldu durumu oldu.

Olacağını bilmiyorlar mıydı ne bekliyorlardı ki ?
  • 4k gelmiş 51gb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    cok basit bilmiyorlardi..

infinity war'da gamora'yi thanos götürmüstü.
    nebula gitti ama dönmedi dedi , fedakarlikla ilgili bir sey konusulmadi
  • evet , bu konuda ben de zamaninda cok yazmistim.
    hatta kendilerine bile gerek yok , taslari bile tekrar tekrar toplayabilirler. ayni evrende birden fazla eldivene bile sahip olabilirler vs.

isin icine zaman yolculugu ve paralel evren koydugun an tüm mantik cöküyor.

umarim dr. strange'in yeni filminde bu olaya bir el atarlar, sonucta filmin adinda multiverse var.
  • ariaven A kullanıcısına yanıt
    Gamora'nın dönmediğinden bahsetmişlerdi sonradan.Ben oradaki detayı biliyorlar diye düşündüm.Özelikle Nebula'nın bilmemesi biraz saçma değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 2 Ağustos 2019; 13:37:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariaven

evet , bu konuda ben de zamaninda cok yazmistim.
    hatta kendilerine bile gerek yok , taslari bile tekrar tekrar toplayabilirler. ayni evrende birden fazla eldivene bile sahip olabilirler vs.

isin icine zaman yolculugu ve paralel evren koydugun an tüm mantik cöküyor.

umarim dr. strange'in yeni filminde bu olaya bir el atarlar, sonucta filmin adinda multiverse var.
    Tam o sırada zaten Fantastic Four ve X-Men filmlerini bağlayacaklar..
    aslinda bakarsan degil.

infinity war'da thanos'u Titan'da yakaladiklarinda Nebula , Gamora'nin Thanos'la gidip dönmediginden bahsetmisti. hatta Star Lord'da thanos'a daha da öfkelendi. Muhtemelen onu thanos'un öldürdügünü düsündüler ama bunun bir "fedakarlik" amaci güttügünü bilmiyorlardi.
    kesin olmamakla birlikte böyle bir ihtimal kuvvetli.
    ama daha "multiverse" olayini kapatmadan yeni takimlar eklemek ne kadar mantikli bilmiyorum.

bir sekilde pym particle'larini artik "üretilemez" yapmalilar ki artik daha fazla zaman / boyut dolasimlari olmasin.
    Nebula belki kabul etmezler diye söylememiş olabilir. Takım içinden birinin ölümünü kabul etmezler sonuçta, başka bir yol ararlar

• bu benim de aklima gelmisti, hatta baska bir gezegendeki uzay görevine hawkeye ve natasha'nin gitmesini cok sacma bulmustum. grubun en zayif halkalari taslar arasindaki en bilinmeyen göreve gidiyorlar.
    belki de takim icinde birbiri arasinda fedakarlik yapabilecek tek ikili onlardi ve bu yüzden nebula konuyu stark'a ve cap'e bu sekilde gizliden anlatmis olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariaven

bu benim de aklima gelmisti, hatta baska bir gezegendeki uzay görevine hawkeye ve natasha'nin gitmesini cok sacma bulmustum. grubun en zayif halkalari taslar arasindaki en bilinmeyen göreve gidiyorlar.
    belki de takim icinde birbiri arasinda fedakarlik yapabilecek tek ikili onlardi ve bu yüzden nebula konuyu stark'a ve cap'e bu sekilde gizliden anlatmis olabilir.
    burda kendimle celistim...
    cap'in haberi olamaz cünkü "we don't trade lives" diye vision'in fedakarligini kabul etmemisti.
    maalesef avengers içerisinde ne halt aradığını sürekli merak ettiğim o vasıfsız okçunun ölmesini beklerdim, ama olan natashaya oldu. Umarım o okçu denen green arrow çakması işe yaramaz karakteri bir daha evrene sokmazlar, seveni de yok zaten.

Ayrıca evrene X-men sokacaklarsa umarım son 4 filmdeki sıfır oyunculuklu ergenler yerine daha uygun ve iyi oyuncular bulurlar, yoksa MCU ya yazık olacak. James McAvoy ve Michael Fassbender dışındaki bütün oyuncular değişmeli öyle MCU'ya dahil etmeliler.

• Çok kolay beğenen ben bile beğenmedim filmi.Koca filmde etkilendiğim tek sahne kaptanın yaşlı halini görmek ve yaptığı şeyi anlamaktı.2008 yılında seriyi izlemeye başlayıp,20 küsür film izlememiş olsam büyük ihtimalle orada da etkilenmezdim.Bunun dışında tek bir etkileyici sahne yoktu bence film de.Büyük hayal kırıklığı yaşadım.Senelerdir aşina olduğumuz thor ve hulk ise tam bir hayal kırıklığıydı.Nerde tanrıların en güçlüsü,şimşek tanrısı,odin oğlu thor.Nerde bu thor.Daha 1 sene önce tanıştığımız kaptan marvel bu kadar güçlü gösterilirken thor un sürekli dayak yemesi moralimi bozdu.Ulan kaptan amerika bile thor dan daha fazla darbe indirdi thonas a.Hulk konusu ise tam bir faciaydı,rezaletti.Hulk seven bir kişi olarak,hulk un delirmesini,sağı solu yıkmasını,kendisini kaybetmesini felan bekliyor insan.Ulan tek bir düşmana vurduğunu hatırlamıyorum.Uyduruk karakterler bile thanos la savaşırken,karşı karşıya gelirken hulk bir kez olsun niye gelmiyor.Üvey evlat mı kardeşim bu adam.Velhasıl beğenmedim ki bu film dahil 20 küsür filmden 2-3 tanesini ancak beğenmemişimdir.Anca serinin diğer filmleri hatırına izlenir.

• Hocam filmi nasil izlediniz bilmiyorum ama ayni soruyu filmde war machine de soruyor, bebek thanos u keselim diye ama hulk zaman oyle islemiyor diyor. Yani gecmisteki thanos oldurmen senin gelecegini etkilemiyor. Back to the future mantigini kullanmadilar anlayacaginiz. Ki bence bu benim icin daha mantikli

• Fingolfin kullanıcısına yanıt
    Zevkler tartışılmaz ama şunu sormak istiyorum, endgame de dahil portalstan daha etkileyici, daha epik bir sahne var mıydı herhangi bir mcu filminde? Tüm mcu tarihi vardı o sahnede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 3 Ağustos 2019; 10:3:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Targaryen96

Zevkler tartışılmaz ama şunu sormak istiyorum, endgame de dahil portalstan daha etkileyici, daha epik bir sahne var mıydı herhangi bir mcu filminde? Tüm mcu tarihi vardı o sahnede.
    bence thor un wakandaya gelişi ve öncesi çok daha epik ti portala göre. thor un ucunda ölüm olmasına rağmen fedakarlık yapıp bir yıldızın tüm enerjisini karşılaması, groot un kollarından balta sapı yapması ve wakandaya bifrost ile iniş. izlerken halen tüylerim diken diken oluyor. mcu nun en iyi sahnesidir bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 2 Ağustos 2019; 20:9:52 >

• Filmin normalde blu-ray çıkışı 13 ağustos fakat erkenden düşürdüler. Bizimkilerde uğraşsa dublajı da düşürürler ama maalesef hala bekliyoruz. Ne var sanki dublajı çıkarsan, malum ortamlara bütün kalite ile düştü zaten.
  • 
Sayfa: önceki 337338339340341
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.