|
Bildirim
Bu hasılatı hak eden bir film miydi? HAYIR.
Ama 11 yılın finali olarak şaşırdık mı? Yine HAYIR. |
Gişe rakamlarına göre Avatar'ı geçebilir, ama senaryo, hayal gücü, içerik kalitesi gibi konularda Avatar'ı geçebilecek bir düzeyde film olduğunu düşünmüyorum.
Ama en başarılı olduğu şey aslında insanların neleri izleyeceğini ve sinema salonuna neden geleceklerini çözmüş olan yapımcıları... |
avatarı zor geçer diyenler vardı, ezdi geçti
|
Anlamaydığım işler, üste para verseler izleyeceğim sanmıyorum,
-çok klişe senaryolar, -çok klişe sahneler, -klişe amerikan propagandası mallığı -özgün senaryo var mı tabiki yok -izlemek size bir şey katar mı hayır -izlemek ne götürür (ömrünüzden 2-3 saat ve para) Yorum yazmadan fragmanın izlemem daha adil olur dedim ve izlerken bile midem bulandı |
Bi bitmediniz be
|
forumdaki arkadaşların dediği gibi avatarın 3D zımbırtısı olmasa bu kadar hasılat yapması imkansızdı..
|
22 filmlik seri, bu zamanın sosyal medyası vs haliyle bu kadar kazanacaktı. Avatar ise sadece bir film, eğer avengers end game gibi bir serinin sonu olsaydı daha da gelir elde ederdi avatar. Bence iki filmi karşılaştırmak büyük bir hata..
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocK1ng -- 5 Mayıs 2019; 23:56:28 > |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|