Şimdi Ara

Avengers: Endgame gişede 2,2 milyar dolara ulaştı: Titanic'i geride bıraktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
3.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avatarı geçmesi o kadar normal ki. 11 yıllık bir projenin hypeıyla gelen ve bunca zaman içinde artan sinema izleyici kitlesine hitap eden bir filmden bahsediyoruz. Balonlaşmış Avatar ne ki bunun yanında...

• Anlamaydığım işler, üste para verseler izleyeceğim sanmıyorum,
    -çok klişe senaryolar,
    -çok klişe sahneler,
    -klişe amerikan propagandası mallığı
    -özgün senaryo var mı tabiki yok
    -izlemek size bir şey katar mı hayır
    -izlemek ne götürür (ömrünüzden 2-3 saat ve para)

Yorum yazmadan fragmanın izlemem daha adil olur dedim ve izlerken bile midem bulandı

• Bir Avatar filmini ancak bir başka Avatar filmi geçebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rCoder R kullanıcısına yanıt
    Bi bitmediniz be

• Avatar 2 geri geçmesin end gameyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 12 günde yaklaşık 2,2 milyar dolar hasılata ulaşarak Titanic'i geride bıraktı ve tarihin en çok hasılat elde eden ikinci filmi oldu.
    ikinci hafta sonunda dünya genelinde toplam 428 milyon dolar

rakamlar yanlış günler ve hasılatlar karışık.

Burdan şunu anlıyorum haber yapıp eleştirenleri ve izlemeye kararsız kalanları sinemaya çekip hasılatı zorlamaya çalışıyorlar.

rakamları okuyan gören kişiler vay be filme bak kesin izlemeliyim deyip gidicek...

Benim kanaatimce haber-sayılar-film balon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lampard23 -- 6 Mayıs 2019; 12:12:14 >
  • Sine ma tarihinin en şahibeli hesabı! Bence yeniden sayılsın!

:P

• Şu filme o kadar iyi değil diyenleri anlamak mümkün değil. Süper kahraman filmleri arasında ne yapmaları gerekiyorsa yaptılar. Ne eski Marvel filmleri kadar klişe ve çocuksu değil, ne de Kara Şövalye kadar ağır bir film değil. Tam ortasını bulup çok iyi bir final yaptılar.

• Enflasyon faktörüyle işler değişir.

• Avatar'cılar ile Endgame'cileri görelim... :D hahashdakjldadwqd

• armyoflovers kullanıcısına yanıt
    bişey yoksa illaki vardır bence de sayılsın:d

• Enflasyon oranlarıyla düşünürsek hala geçemedi...

• avatarı geçemez diyenler nerede ? Farkı çok fazla açacağını düşünüyorum ve uzun süre tahttan inmeyecek gibi duruyor
  • konusu kopyaydı(spoyler olmasın diye yazıyı değiştirdim) 10 üzerinden 7yi geçemez. titanic 10/10 dur. kıyaslanamaz bile. ayrıca 50 yıl sonra 5 milyar kişi izler çıkan filimleri. bu rekor değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 6 Mayıs 2019; 12:24:53 >
  • Lampard23 L kullanıcısına yanıt
    zaten bir filim ilk çıktığında puanlar 8-9-10, 3 hafta sonra 5-6-7. kasıtlı yapılıyor bu haberler gözümüze gözümüze sokuyorlarki 3 ay sonra tivibu sinema paketinde ucuza değilde 40-50 lira verip imax de izleyelim diye.

• tanosu baya abarttılar bu filmde.kaba kas gücünün herşeyi ezdiğini gördük,yıldırımlar tanrısını bile ezdi.izledim keyif aldım ama bi daha izlemem.

• rCoder R kullanıcısına yanıt
    katılıyorum. obez amerikanın, bi amerikan poposu propagandası eksikti onuda bu filimde kaptan amerikanın poposu olarak görmüş olduk. konusuda kopyaydı. sonunu izlerken sıkıldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 6 Mayıs 2019; 12:23:14 >
  • Avatar'ı geçebilir dediğimde herkes karşı çıkmıştı nerede onlar? Adım adım oraya gidiyor film.

• Çöpün çöpü bir final filmi bana göre. 3.5 saatim boşa gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: rCoder

Anlamaydığım işler, üste para verseler izleyeceğim sanmıyorum,
    -çok klişe senaryolar,
    -çok klişe sahneler,
    -klişe amerikan propagandası mallığı
    -özgün senaryo var mı tabiki yok
    -izlemek size bir şey katar mı hayır
    -izlemek ne götürür (ömrünüzden 2-3 saat ve para)

Yorum yazmadan fragmanın izlemem daha adil olur dedim ve izlerken bile midem bulandı

Sıkı Çukur fanıyız galiba.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.