Şimdi Ara

Avengers: Infinity War l 27.04.2018 (290. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.173
Cevap
44
Favori
320.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tony ölenlerin kimleri olduğunu biliyor o yüzden onları kurtarmaya çalışırken şu anda hayatta olanları düşünmeyebilir. Zaten Cap o sahnede "bizi kurtarabilirdin" dedikten sonra: "neden daha fazlasını yapmadın" diyor.
  • Çizgiroman filmlerini sevmeyen ve daha önce hiç Avengers izlememiş olan ben bu filmi fena bulmadım. Hatta diğer Avengers filmlerini de bu vesileyle izlemeyi planlıyorum. Filmin sonu benim için şaşırtıcıydı ve bir o kadar da mantıksızlıklar içeriyordu.
    Kötü sonlu bir Marvel filmi gerçekten hem hoş hem de garip hissettirdi. Hele hele Avengers karakterlerinin patates olması gerçekten ilginçti normalde öyle ana karakterleri harcamazlar. Bir de acayip olan şey şu: Sevdiğim bir Marvel karakteri olan Dr. Strange neden elindeki zaman taşını verip öylece pes etti anlam veremedim. Yani o kadar mücadeleci bir kişilikten öyle çabuk pes eden biri gibi davranması garibime gitti. Tamam bilmem kaç milyon olasılıkta bir şansın var ama en azından bir planın olduğunu söyle, bunu hissettir. Ben açıkçası Dr. Strange'in solo filminde olduğu gibi benzer veya farklı bir "zaman" numarası bekledim ama onu göremedim. Filmin sonunda Thanos geri dönecek diyor demek ki devam filminde aslında neler olup bittiğini göreceğiz. Demek ki Dr. Strange orada numarasını yapmış. Ama numara ne?

Bu arada
    Thanos'u çok güzel yakalamışlarken ve eldivenini çıkaracaklarken Quill denen kekonun birden gerzeğe bağlayıp bütün planın içine sıçıp batırmasını görünce filmi kapatasım geldi. Ama sonra olsun zaten hep klişeleri görüyoruz bakalım nasıl alt edecekler diye düşünüp filmi izlemeye devam ettim. Lan Quill yatacak yerin yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Doom

Tony ölenlerin kimleri olduğunu biliyor o yüzden onları kurtarmaya çalışırken şu anda hayatta olanları düşünmeyebilir. Zaten Cap o sahnede "bizi kurtarabilirdin" dedikten sonra: "neden daha fazlasını yapmadın" diyor.
    Öyle bir şey olsa orjinal ekip için güzel bir final olur aslında.içimden bir ses yeni,eski tüm ekibin kurtulacağını söylüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Infinity War'ı boşa yapmış olurlar o zaman. Mutlaka 1-2 kişi ölecektir.
  • Bu sahne fragmanda var fakat filmde göremedim neden acaba ? Fragmanda görünce hulk ha çıkcak ha çıkacak derken film bitti

Avengers: Infinity War l 27.04.2018

• Neden boşa yapılmış olsun ki? Set fotoğraflarına bakılırsa
    bence zamanda geriye gidip thanosu önceden durdurup bunların hiçbirinin yaşanmamasını sağlayacaklar.çünkü new york savaşı tekrar çekiliyor.belki de çoğunluğu yine ölecek son anda thanosu yenip herkesi zaman taşıyla kurtaracaklar.ama diğer yandan ilk avengers ekibi daha kaç filmde oynayabilir ki?en son c.americanın kontratı a4 ile bitiyor deniliyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 3 Ağustos 2018; 0:12:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Dr. Strange konusunda sasirmaniz normal çünkü suan en kilit karakter o ironman ile birlikte. Bir de hatirlarsaniz uzay gemisinde dr. Strange "tas, çocuk ve sen(tony) arasinda secim yapmak zorunda kalirsam taşı secerim" demisti. Ama daha sonra naptigini gorduk. Yani adam kendiyle çelişti. Demekki o 1 ihtimal olayi fikrini degistirmesine sebep oldu :)

• Açın yolu en güçlü süper kahraman Hulk geliyor.

sözüm senarist ve yönetmenlere

artık gözünden gama mı çıkarır

eline kılıç kalkan mı alır

ilk filmde kedi yavrusu gösterdiğiniz Hulk gelecek filmde parçalasın bi zahmet.

• Şu karadulun rahat aldığı adamdan bile vision'un dayak yemesi,ikide bir ayılıp bayılması çok saçma olmuş.

Vision ciwil war'da tanrı gibi herkesi alırken burada en güçsüz,ezik karakter olmuş bir anda.

Thanos film evreninde bile olsa o kadar kolay harcanmaz diye tahmin ediyorum.

Genelde zaten Thanos kendi istediği için yeniliyordu çizgi romanlarda, o kadar güce ve bilgiye,tecrübeye sahip birisi kolay kolay avengers tarafından alt edilemez.

Ben Thanos'un da yaptıklarını geri almak için çabalayacağını düşünüyorum,sonuçta dediği gibi bedeli herşey oldu ve pişman olup düzeltmeye çalışacak bir şekilde.

Saçma olan bir şeyde strange zamanda milyon kez geri gidip gelmesine rağmen thor'a ulaşıp kafasına nişan olayını söyleyebilirdi(gerçi o zamana kadar gidenler gitmiş olacaktı).

Sonra thor'un iş bittikten sonra en son gelmeside başka bir klişe olmuş,pekala son taş alınmadan yetişebilirdi.

• Yok be yav o darbeden sonra uçup adamı duvarlarada vurdurdu,ışında attı vs.

Hadi onu geçtim orda scarlet var o da mı bir karadul+falcon kadar edemiyor,orası tam hikaye olmuş.

Sırf karadul,falcon,yüzbaşı sahnesi olsun diye sen git bu üçünden daha güçlü vision ve scarleti çöp gibi güçsüz göster olmamış.

Sonda scarlet koca 5 gemli elemanı bile bir süre bile olsa tutabiliyor,ama çöp adamların rahat aldığı adamlardan dayak yiyor olmıyacak iş.
  • Akca96 A kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Spoiler Bir anda pes edip yapacak bir şey yok moduna girdi. Kocaman bir çelişki. Ama bence orada Dr. Strange bir numara çekti ama bu numara henüz seyirciye gösterilmedi. Milyonlarca olasılıktan sadece biri olan o kurtuluş yolunu denedi ve henüz bu seçimin gerçek sonuçlarını görmedik. Sonraki filmi iple çekiyorum. Spoiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 3 Ağustos 2018; 8:35:33 >
  • Pazarlama hamlesi. İyi yediler milleti filmde Hulk'da olacak diye. Mızmız bir Banner izledik.
  • What did it cost ?

-Everything

seni sevmeyen olsun be thanos

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vision amele gibi dolasmasinin ve thorun is bittikden sonra gelmesinin mantikli bir aciklamasi olamaz. Thanos reyizin ihtisami bu aciklari kapatti yoksa ohooo.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dr. Strange tam yok olurken astral boyuta geçmiş olabilir deniyor bence de böyle yapmış olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Vision amele gibi dolasmasinin ve thorun is bittikden sonra gelmesinin mantikli bir aciklamasi olamaz. Thanos reyizin ihtisami bu aciklari kapatti yoksa ohooo.

Vision, ilk darbe aldıktan sonra hiç tam iyileşemedi. Bence mantıklı.

• bobsantino kullanıcısına yanıt
    Filmi hala izlemeyen gitsin magaraya girsin arkadas

• quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Filmi hala izlemeyen gitsin magaraya girsin arkadas
    Burası filmin konusu. Spoiler butonu kullanmak zorundasınız.

• bobsantino kullanıcısına yanıt
    Yukarida da ondan herkes kullanmis demi.
    Etik olarak filmden aylar gecti buraya girende cay icmeye gelmiyor ona gore gelsin bence kullanma zorunlulugu kalkali cok oldu.

• Bluray çıkmışken sorayım biraz genel bir soru olacak ama.
    Bu 12gb,15gb ve 35gb olan sürümler arasındaki farklar nedir?Sadece ses mi?
    Veya görüntü farkı varsa da biz bunu anlamamız için illa tv'den mi izlemek gerek?
  • 
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.