Şimdi Ara

Avengers: Infinity War l 27.04.2018 (292. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.173
Cevap
44
Favori
320.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • filmin sonlarında thanos kırmızı bir yerde kızıyla konuşuyordu ve kızı çocuktu orası neresiydi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akca96 A kullanıcısına yanıt
    Ordaki olay daha önce gezegeninin mahfoluşunda birşey yapamamış olmasından dolayı,eğer yapabilseydi şimdi orası strange gösterdiği görüntüdeki gibi canlı bir gezegen olacaktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

filmin sonlarında thanos kırmızı bir yerde kızıyla konuşuyordu ve kızı çocuktu orası neresiydi acaba

ruh taşının içi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akca96 A kullanıcısına yanıt

Babasına gezegeninin doğal kaynaklarınin nüfusa göre yeterli olmadığını söylüyor.yasli genç zengin fakir güçlü yazıf ayirmadan tatmiyle sanşa nüfusun yarısının yokedilmesi gerektiğini söylüyor. Babası dinlemiyor ve dünyaları yok oluyor thanos haklı çıkıyor.burda kaderini yaşasaydı bunlar olmayacaktı diye kendisini sorumlu tutuyor ve bunu tüm evren için uygulamaya başlıyor.sinematik evrende bu işlendi.cizgi romanda temel sebebi bu degil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece eldiven çıkarma sahnesi izlenilerek marvel filmlerinin hikaye bakımından çöp olduğu söylenilebilir.
  • Ekstra sahneleri olduğu sürümün atlyazısı çıkmamış henüz.

Bu arada o eldiven sahnesinde bence en çok sırıtan Nebula'nın boş boş durması olduydu.

• Ekstra sahnelerin çevirisi yapılınca umarım birileri görür.Youtube kanalından da çeviri yapan çıkmamış

• crypto81 kullanıcısına yanıt
    İyi akıllarına gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C7653CE04

Bu mesaj silindi.
    Bu sefer fena olmamış. Yalnız koskoca filmde sadece Dr. Strange'e giydirmiş. Peter Quill'e hiç değinmemiş. Halbuki asıl dangalaklığı o yapmıştı. Neyse yine de Strange'deki çelişkiyi çok güzel göstermişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 4 Ağustos 2018; 13:49:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Bu sefer fena olmamış. Yalnız koskoca filmde sadece Dr. Strange'e giydirmiş. Peter Quill'e hiç değinmemiş. Halbuki asıl dangalaklığı o yapmıştı. Neyse yine de Strange'deki çelişkiyi çok güzel göstermişler.

Alıntıları Göster
    Strange'deki çelişki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Targaryen96

Strange'deki çelişki?

Alıntıları Göster
    Spoiler

Taşı tercih ederim diyen adamın filmin sonunda Zaman Taşı'nı Thanos'a gümüş tepside sunması çelişkisi. Tabi bu kurnazca hazırlanmış bir planın parçası değilse...

Spoiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 4 Ağustos 2018; 14:1:36 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bayadır bunların videoları aşırı sallamaydı ama bu sefer 1-2 yer hariç fena olmamış. Adam inatla kafasını toprağın altına sokup Wakanda'yı Afrika ülkesi sanmaya devam ediyor Ellerindeki teknoloji ile Dünyayı ele geçirebilecek bir ülkeye Afrika ülkesi muamelesi yapmak net cahilliktir. Strange konusu
    adam 14,000,605 tane gelecek gördü ve 1 tanesi işe yarayacaktı ve ölmeden de başka yolu yok dedi belki olması gereken buydu. Sonraki filmi görmeden Strange'e yüklenmek saçmalık. Quill konusuna baştan beri uyuzum Martha sahnesinin aynısı resmen. Yönetmen bir anda filmin gidişatını değiştirmek istiyor ve bunu olabilecek en saçma şekilde yapıyor. Belki Strange bunu gördü olmasına izin verdi ama yine de Star-Cort'un aptallık yaptığı gerçeği değişmiyor. Hayır bir de orada Quill baya boşta Strange, Tony, Peter, Mantis, Drax adamı kavramış Quill ve Nebula boşta geyik yapıyorlar. Tam Peter eldiveni çıkartıyor Thanos'un parmakları boşta uyanıyor salak Quill yüzünden sonra eldivenin dışından tutup yakalıyor yani neredeyse çıktı durumu yok direkt çıkmıştı eldiven orada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Charles Bartowski

Bayadır bunların videoları aşırı sallamaydı ama bu sefer 1-2 yer hariç fena olmamış. Adam inatla kafasını toprağın altına sokup Wakanda'yı Afrika ülkesi sanmaya devam ediyor Ellerindeki teknoloji ile Dünyayı ele geçirebilecek bir ülkeye Afrika ülkesi muamelesi yapmak net cahilliktir. Strange konusu
    adam 14,000,605 tane gelecek gördü ve 1 tanesi işe yarayacaktı ve ölmeden de başka yolu yok dedi belki olması gereken buydu. Sonraki filmi görmeden Strange'e yüklenmek saçmalık. Quill konusuna baştan beri uyuzum Martha sahnesinin aynısı resmen. Yönetmen bir anda filmin gidişatını değiştirmek istiyor ve bunu olabilecek en saçma şekilde yapıyor. Belki Strange bunu gördü olmasına izin verdi ama yine de Star-Cort'un aptallık yaptığı gerçeği değişmiyor. Hayır bir de orada Quill baya boşta Strange, Tony, Peter, Mantis, Drax adamı kavramış Quill ve Nebula boşta geyik yapıyorlar. Tam Peter eldiveni çıkartıyor Thanos'un parmakları boşta uyanıyor salak Quill yüzünden sonra eldivenin dışından tutup yakalıyor yani neredeyse çıktı durumu yok direkt çıkmıştı eldiven orada.

Alıntıları Göster
    Asıl kekoluk Quill'deydi evet. Eldiven konusunda emin olamadım çıkmak mı üzereydi çıktı mı diye. Bir daha izlemem gerek. Dr. Strange 14.000.605 olası gelecekten sadece birinde kurtuluş var dediğinde bunu Quill'in salaklığından önce mi sonra mı hesaplamıştı ya da Quill'in salaklığı buna dahil miydi onu bilmiyor veya hatırlamıyorum. Tekrardan izlemem lazım.

• quote:

Asıl kekoluk Quill'deydi evet. Eldiven konusunda emin olamadım çıkmak mı üzereydi çıktı mı diye. Bir daha izlemem gerek. Dr. Strange 14.000.605 olası gelecekten sadece birinde kurtuluş var dediğinde bunu Quill'in salaklığından önce mi sonra mı hesaplamıştı ya da Quill'in salaklığı buna dahil miydi onu bilmiyor veya hatırlamıyorum. Tekrardan izlemem lazım.

Alıntıları Göster

Eldiven çıkıyor ben de sinemadan sonra çıkmak üzereydi diye hatırlıyordum ama akşam filmi tekrar izledim net şekilde gördüm çıktığını. Film pcde var 1-2 ss atayım elinde olmayanlar uğraşmasın.
    Avengers: Infinity War l 27.04.2018
    Avengers: Infinity War l 27.04.2018

Fotoya bakınca baş parmağın dışarıda diğerlerinin de sınırda olduğu gözüküyor yani parmaklar eldivene temas etmiyor çıktı denebilir. Eldivenin uzunluğu tam 75 cm, parmak kısımlarını düşünde 40-50 cm kadar kaydığı hesaplanıyor. Birkaç cm daha kaysa artık geri dönüşü olmayan noktaya gelecek işte tam bu kritik noktada böyle aptalca bir saldırının anlamı olamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Charles Bartowski

Eldiven çıkıyor ben de sinemadan sonra çıkmak üzereydi diye hatırlıyordum ama akşam filmi tekrar izledim net şekilde gördüm çıktığını. Film pcde var 1-2 ss atayım elinde olmayanlar uğraşmasın.

Fotoya bakınca baş parmağın dışarıda diğerlerinin de sınırda olduğu gözüküyor yani parmaklar eldivene temas etmiyor çıktı denebilir. Eldivenin uzunluğu tam 75 cm, parmak kısımlarını düşünde 40-50 cm kadar kaydığı hesaplanıyor. Birkaç cm daha kaysa artık geri dönüşü olmayan noktaya gelecek işte tam bu kritik noktada böyle aptalca bir saldırının anlamı olamaz.

Alıntıları Göster
    Dediğin gibi çok anlamsız ve hatta gerzekçeydi. Resmen dur şu düşmana yardım edeyim de hikaye böyle bitmesin tavrı olmuş.

• Açıkcası Quill in sahnesi gereksizdi orda Nebula Thanos u uyandırıp ekibi satsa falan daha iyi olurdu

• SPOİLER SPOİLER SPOİLER

Dr. Strange zaman taşını kullanmadı diye düşündüm fakat kullansa bile ne yapabilir ki?

Zaman taşı 2. film için kilit bir taş. Taşlara ne oldu merak ettim.

Ayrıca DR. Strange in gördüğü gelecekler hakkında net bilgi yoktu. Quili ışınlama durdurma gibi şeyler yapabilirdi.

Ben o sahnede aha bu olay geliyor -quillin delirmesi.-demiştim. İlla o klişe olacak. yani Russo kardeşlerin falan aklına bu mu geldi sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 4 Ağustos 2018; 20:38:48 >
  • Zaman taşını kullanarak şöyle yapabilirdi, ayna boyutunu thanos kırdığında zamanı geri alıp arkasına geçerek arkasından ayna boyutuna hapsedebilirdi. Tabi IG sayesinde ayna boyutundan çıkabilirmi net birşey diyemem . Veya Starlord'un delirme anına giderek Nebulayı susturup Starlord'u tutmasını sağlayabilirdi. Ama filmde zorla kötüye kazandırtılmaya çalışılmış . Zamanı durdurup Thanos'un eldivenini de çalabilirdi .
  • Benim için mantık hatası diyebileceğimiz tek nokta şudur:
    Eldiveni çıkarmaya çalıştıkları kısımda eldiveni çıkarmak yerine direkt Thanosu öldürmemeleri
  • 
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.