Şimdi Ara

Avengers: Infinity War l 27.04.2018 (294. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.173
Cevap
44
Favori
320.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-C7653CE04

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Peki bitrate için düşük tam olarak kaç oluyor? 4905 düşük müdür mesela? Full hd bir monitör için 9400 den farkı çok mudur?
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    Valla bence donmez cunku adam tasi istedigi gibi kullanabiliyor. Bunu da şuna dayanarak diyorum, vision'i geri getirirken arkasindaki wanda normal zaman cizgisinde devam ediyor yani istedigi nesne veya canliya tek olarak uygulayabilir. Bu yuzden sadece eldiveni dusunerek taşı kullanirsa şıklatmanin oncesine de donmemis olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10/10

şimdi izlerken vay be demedim. ama bundan 30-40 yıl sonrasının inekleri bizim bu süer kahraman furyası döneme bayılacaklar keşke o dönemde yaşasaydık diyecekler belkide. hatta bu infinity wara ise efsane gözüyla bakacaklar. Bu açıdan düşündüm biraz filmde güzeldi. bu puanı vermezsem ayıp olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C7653CE04

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Peki hocam çok teşekkür ederim.
    Bunun gibi iyi filmler yüksek bitrate hak ediyor.(38 gb olmasa da 10-15 tabii,ilk haftadan akk bitirmeyelim :D)
  • Mishakal kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla en güçlüsü Hulk, World Breaker Hulk. Yaydığı gamma radrasyonuyla gezegen bile patlatabiliyor. Pro Hulk en zekileri. WW Hulk ise orta kararda.
  • İşkolik. kullanıcısına yanıt
    WBH > WWH > Prof Hulk . WBH artık gama yaymaya başlayan hulktur. World War ise intikam almaya gittiği zamanki hali. Prof Hulk ise en zeki hulk, sinirlendikçe güçsüzleşen hulk . Doc Green var birde, oda zeki fakat Prof Hulka ek sinirlendikçe güçleniyor.
  • black orderın cgi'ı neden bu kadar kötü yapılmış anlamadım.yıllardır beklenen film,çok büyük bütçeye de sahipti ama thanos hariç cgi çoğu yerde sırıtıyor.sadece black order değil bazı wakandaki ve thorun olduğu sahneler de sırıtıyor baya.

bugün yutubda transformers 1'in bir videosuna denk geldim,2007 de yapılmasına rağmen gerçekçiliği iw'nin çok önündeydi. önceki marvel filmlerinde de cgi pek sırıtmıyordu. sanki fazla uğraşmak istememişler gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 5 Ağustos 2018; 20:53:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Targaryen96

black orderın cgi'ı neden bu kadar kötü yapılmış anlamadım.yıllardır beklenen film,çok büyük bütçeye de sahipti ama thanos hariç cgi çoğu yerde sırıtıyor.sadece black order değil bazı wakandaki ve thorun olduğu sahneler de sırıtıyor baya.

bugün yutubda transformers 1'in bir videosuna denk geldim,2007 de yapılmasına rağmen gerçekçiliği iw'nin çok önündeydi. önceki marvel filmlerinde de cgi pek sırıtmıyordu. sanki fazla uğraşmak istememişler gibi.
    CGI'sırıtıyor felan her mekanda vs diyemeyiz ama özelikle vakanda sahnesindeki bizim ekibhin bindikleri uzay gemisi araçları çok arka plan vs görünüyor black order grubunda ise bazı yerlerde ebony maw,gorvis glave evet cgı çok sırıtıyordu o kadarda olsun kardeşim vallaha film efsane

• Transformers ayrı bir şey.
    Sinema tarihinde en iyi görüntüye sahip olmanın muhteşem film olacağı anlamına gelmediğinin kanıtı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Transformers ayrı bir şey.
    Sinema tarihinde en iyi görüntüye sahip olmanın muhteşem film olacağı anlamına gelmediğinin kanıtı
    Transformers CGI efektleri şu an gelmiş geçmiş en iyisi yapımcılar şunu söylüyor biz daha iyisini yapana kadar en iysi bu yönetmen M.BAY'zati özel çalışanlarla yaptı filmi..robotlar tamamiyle monition capture teknolojisi kullanmadan yapılmış yani perde vs yok direk robotlar o anlık orda...tv ye uzatsan metale sokunucaksın o derece
  • 4K DA İZLEYİN ÇILDIRICAM NASIL BİR CGI NASIL A KALİTE HELAL OLSUN..

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Ben de en cok ona şaşırıyorum. Herkes arka plan mavi ekran vs kullanarak yapıyor bunlar kullanmadan nasıl yapıyorlar bea.

• Transformers görsellik konusunda en iyi filmlerden kesinlikle, Gerek tasarım gerekse robota dönüşüm sahneleri muazzam ilk filmden itibaren.
  • quote:

Ben de en cok ona şaşırıyorum. Herkes arka plan mavi ekran vs kullanarak yapıyor bunlar kullanmadan nasıl yapıyorlar bea.
    Hacı bluray extras'ta izlemiştim ,M.BAY yönetmen diyorki ilk IMAX biz geliştirdik ve Transformers CGI'yani robotları yapan ekip M.BAY'in özel çalıştığı digital efekt mühendisleri, işin garibide şu ,bu robotları tamamiyle filme gömüyorlar öyle robotları oyuncular vs motin capture yardımıyla felan değil,buda en gerçekçi görünüm içinmiş hatta bunu TF Yenilerin intikamında bluray extrada izlemiştim

Micheal Bay Marvel'e görüntü yönetmeni olarak geçsin
    Ekibi o efektlere rağmen para somurmuyor demek ki. Bütçe mi dayanır yoksa

• quote:

Micheal Bay Marvel'e görüntü yönetmeni olarak geçsin
    Ekibi o efektlere rağmen para somurmuyor demek ki. Bütçe mi dayanır yoksa
    Kanka şöylede birşey var bak dikkat edersen marvel filmlerinin renk tonları birbiriyle hep aynı aşırı fantastik olduğu için mecburlar yoksa bütçe vs işi kolay zaten ABD sinema sektörü tekel,yani hollywood demek dünya sineması demek zati bu sektör tamamiyle küresel güçlerin yani yahudilerin sahipler bunlar şimdiki teknolojide çoğu insanı dinden vs soğuttular gençlerin çoğu inançsız ateist bir çoğuAvengers IW efektlerine laf yok adamlar yapmış ha kusurlar yer yer batar gözümüze ama oda nazarı olsun ama şunu her zaman demişim TRANSFORMERS üzeri gözüme görsel şölen gelen başka yapıt yok şu sahneyi izle hak verirsin bro

Ayrıca seslendirme de çok iyi. Kendi orijinal seslerini üretiyorlar.
    Bu arada Optimus'un Türkçe seslendirmeni Thanosunda Türkçe seslendirmeni
    Ben thanosun İngilizce seslendirmeni sevmedim. Filmin basinda gemide konusurken bir ara sesi karga gibi çıkıyor.
    Sırf o yüzden sevmedim yani

hocam hem konu çok dağıldı,hem de sana yine ters düşecem ama
    sanki tf4 ve tf5 cgi konusunda geri gitmiş gibi.tf 1-2-3 gerçekten farksız gözükürken tf 4 ve 5'te yapaylık söz konusu.tf4 ü ilk gördüğümde efektlere vs nolmuş demiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 6 Ağustos 2018; 1:19:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Targaryen96

hocam hem konu çok dağıldı,hem de sana yine ters düşecem ama
    sanki tf4 ve tf5 cgi konusunda geri gitmiş gibi.tf 1-2-3 gerçekten farksız gözükürken tf 4 ve 5'te yapaylık söz konusu.tf4 ü ilk gördüğümde efektlere vs nolmuş demiştim.
    eheheehh kardeşim ters düşmedin inan.. Cameralar gelişince IMAX filmlerde aşırı renkli olduğu için CGI'larıda filme göre yapıp gözümüze yapay geliyor, mesela TF ilk filmi 2007 yılında çekildi ve filmde sanki yeşil soluk renkle çekilmiş robotlarda ona göre gözümüze daha gerçekçi geliyor haklısın ters düşme vs inan yok seni çok iyi anlıyorum...yani şimdiki filmler aşırı renkli cıvıl cıvıl çekildiği için yapay gelme ihtimali doğrudur

MESELA PLAZMA TV LER EN DOĞAL VE GERÇEKÇİ RENKLERİ VERİRKEN LED TV LER AŞIRI CIVIK GERÇEK DIŞI GÖRÜNTÜ VERİR....YANİ OLAYA BU ŞEKİLDE BAKALIM ...TABİ BU ÖRNEKTİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 6 Ağustos 2018; 1:35:14 >

• Arkadaşlar HD versiyon çıkmış galiba . Biraz da susadım link var mı acaba içsem şöyle güzel güzel
  • 
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.