Şimdi Ara

Avengers: Infinity War l 27.04.2018 (295. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.173
Cevap
44
Favori
320.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

Transformers CGI efektleri şu an gelmiş geçmiş en iyisi yapımcılar şunu söylüyor biz daha iyisini yapana kadar en iysi bu yönetmen M.BAY'zati özel çalışanlarla yaptı filmi..robotlar tamamiyle monition capture teknolojisi kullanmadan yapılmış yani perde vs yok direk robotlar o anlık orda...tv ye uzatsan metale sokunucaksın o derece

Alıntıları Göster
    Motion Capture mı? Emin misin hocam CGI olmadığına?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Motion Capture mı? Emin misin hocam CGI olmadığına?

Alıntıları Göster
    Kardeşim kartal..Monition capture değil tamamiyle pc ortamında aşırı emeklerle hazırlanıyor robotlar ,uzun uğraşlarla filme gömülüyor yani en çok emek isteyen yapımlar arasında bende şok olmuştum inan birazdan video atıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

Kardeşim kartal..Monition capture değil tamamiyle pc ortamında aşırı emeklerle hazırlanıyor robotlar ,uzun uğraşlarla filme gömülüyor yani en çok emek isteyen yapımlar arasında bende şok olmuştum inan birazdan video atıcam

Alıntıları Göster
    Motion Capture anladım ben yazdıklarından. O yüzden şaşırdım. Yoksa zaten Bilgisayar ortamında 3D modellenen objeler olduğunu biliyordum. Emek var illa ki. Ama ilk filmden sonrası yalan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Motion Capture anladım ben yazdıklarından. O yüzden şaşırdım. Yoksa zaten Bilgisayar ortamında 3D modellenen objeler olduğunu biliyordum. Emek var illa ki. Ama ilk filmden sonrası yalan.

Alıntıları Göster
    ilk 3 film iyi ilk film efsane dediğin gibi efektler bunlar vallaha çok emek var çok...

• Dr. Strange Thanos'a zaman taşını verirken arkada bulunan yıldız zaman taşı oluyor. Daha sonra arkadaki yıldız kayboluyor. Konusu geçti mi bunun? Bir anlamı olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AH.C -- 6 Ağustos 2018; 2:11:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AH.C

Dr. Strange Thanos'a zaman taşını verirken arkada bulunan yıldız zaman taşı oluyor. Daha sonra arkadaki yıldız kayboluyor. Konusu geçti mi bunun? Bir anlamı olabilir mi?

Filmin 02.02.35'nci saniyesinde. Şimdi tekrar izleyince benim de dikkatimi çekti. Çok küçük bir detay. İyi yakalamışsınız hocam. Bir anlam çıkarmak gerekir mi bilemiyorum ama ben ilk bakışta şu anlamı çıkardım. Taşı üzerinde taşıyıp kolayca hedef olmaktansa yıldızların arasına saklamış olabilir diye düşündüm.

Daha önce tartışıldı mı bilmiyorum ama THANOS Wakanda'ya geldiğinde THOR neredeydi? Neden ilk önce ortaya çıkmadı da THANOS tüm ekibi yerle yeksan edince ortaya çıktı?

Ayrıca TITAN'da ekip eldiveni çıkarmak için çabalarken Quill'in aptallığı sonucu başarısız oluyorlar malumunuz. Zaman taşıyla aynı ana dönüp tekrar tekrar deneyemezler miydi diye kendime sormadan edemiyorum? Siz neler düşünüyorsunuz arkadaşlar?

Avengers: Infinity War l 27.04.2018

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak4242 -- 6 Ağustos 2018; 16:10:39 >

• Olayların eş zamanlı gerçekleşiyor olması mümkün.

Thor yeni silahını üretiliyordu, biter bitmez döndüler zaten.

• O aradaki kopukluğu açıklayacaklar mı? Açıklayacaklarsa nasıl açıklayacaklar merak ediyorum. "Bana THANOS'u getirin" diye bağıran adam THANOS'un karşısına herkesten sonra çıkıyor. MANTIKSIZ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

O aradaki kopukluğu açıklayacaklar mı? Açıklayacaklarsa nasıl açıklayacaklar merak ediyorum. "Bana THANOS'u getirin" diye bağıran adam THANOS'un karşısına herkesten sonra çıkıyor. MANTIKSIZ...

Thor, Thanos'tan önce geliyor ve kenarda oturup beklemiyor alanı dağıttıktan sonra gemilere falan saldırıyor düşmanın tüm birliğini dağıtıyor. Thanos'un geldiğini fark etmiyor bile fark edince de direkt baltasını fırlatıyor, yaklaşmaya falan çalışmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: AH.C

Dr. Strange Thanos'a zaman taşını verirken arkada bulunan yıldız zaman taşı oluyor. Daha sonra arkadaki yıldız kayboluyor. Konusu geçti mi bunun? Bir anlamı olabilir mi?
    Güzel ayrıntı. Peki
    Dr. Strangenin elinin üzerindeki çizgiler neyin nesi?
  • Thanos reyiz
    Avengers: Infinity War l 27.04.2018
  • Türkçe dublaj yok demi hala 9

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar silinmiş sahnelerde ve masa toplantısında "özel video "altyazı durumu nedir ? Çıktı mı Türkçe ?
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Pm attım. Bu arada imax 3d falan yayınlanmış versiyonu varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: OctaCore

Pm attım. Bu arada imax 3d falan yayınlanmış versiyonu varmı
    deli gibi IMAX 3D ISO dosyası bekliyorum rusyada çıkıcak full ekran 3d tadından yenmez
    Ayıptır sorması iso ne oluyor hocam. Yabancıyım bu konuya biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: OctaCore

Ayıptır sorması iso ne oluyor hocam. Yabancıyım bu konuya biraz.
    ISO HAM DOSYA DEMEK, YANİ ORJİNAL BLURAY DOSYASI ,EL DEĞMEMİŞ YANİ MAĞAZADAN KUTULU ORJİNAL ALIYORSAN BUDA O İŞTE
    Eywallah hocam bilgi için

• Şimdi şu ana kadar düşenler arasında tek sinema versiyonu var değil mi ?

Ayrıca silinmiş sahnelerin olduğu kısa videolar ve yönetmenlerin bir araya geldiği video var ? Doğru mu ?
  • Türkçe dublajli imax yok mu ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.