Şimdi Ara

Avengers: Infinity War l 27.04.2018 (297. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.173
Cevap
44
Favori
320.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yayınlanan bluray versiyonunda ek sahne olan versiyonu biti bana pm atarsa çok sevinirim. Malum buraya doğrudan atması sıkıntı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepImpact.

Spoiler

Zaman taşıyla thanosu uyuttukları sahneye dönebilirdi hatta dikkat ettiyseniz thanos taşı alırken diyor sen güçlü eşyanı görmedin, kullanmadın diye yani dr. Strangeye zaman taşını bana karşı kullanabilirdin diyor.

Zaman taşı birçok kez kullanılabilirdi filmde, ama bu sefer ilerleme yerine aynı durumun farklı sekanslarını ve olasılıklarını görürdük bu da Doctor Strange'i ön plana çıkarırdı sadece.
  • Arkadaşlar şimdi izledim uzun bir zamandan sonra marvel iyi geldi ama bazı şeyleri unutmuşum, bir kaç sorum olacak

Credit sonrası
    Nick Fury kime kırmızı alarm mesajı yolladı? Orada çıkan logo kimin logosu? Bunu unuttum ve çok merak ediyorum şu an.

Şimdi ne olacak? Mesela diğer filmler etkilenecek mi? Ben bir daha spiderman izleyemeyecek miyim?

Antman, hawkeye vs neden yoklardı?

O kadar karakter anladığım kadarıyla öldü şimdi ne olacak 😂

• Avengers: Infinity War l 27.04.2018

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Captain Marvel'a mesaj yolladı.

Tekrar Spiderman izleyebileceksin.

Ant-Man ve Hawkeye, Civil War'da kanunlara karşı çıkıp Captain'in yanında oldukları için ev hapsine çarptırıldılar.

Avengers 4'te geri gelecekler.
  • Hiçbir avengers filmini beğenmemiş biri olarak bu defa beğendim.Öncelikle senaryo diğer filmlere nazaran daha kaliteli idi.. Bunun sebebini de Alfred Hitchcock şu sözü çok güzel anlatıyor " Hikayenizdeki kötü adam karakteri ne kadar kaliteli ise filminiz de o kadar güzel olur " Josh Brolin gerçekten ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu.Filme gelirsek 1-2 beğenmediğim..

Hulk nerede abi ? Bu hulk bu olaylardan 1 hafta önce (film zamanına göre) world war hulk idi.. Zırhını kuşanıp Thanos a dalabilirdi.Tamam yenemezdi Thanos u ama yinede kanatırdı.Onun yerine Hulk u Hulkbuster da gördüm bütün dövüş boyunca şu filmdeki en önemli karakterlerden biri (en sevilen) ama filmde yok hayret ettim yani.. Belkide 2. filmde coşacak umarım.. Peki diğer bir saçma olaya değineyim , dünya yok olacak ama dünyadaki hiçbir ordu kılını kıpırdatmıyor bu nedir aga ? Filmde amerikan ordusu Stark ve Hammer industries tarafın destekleniyor ve korkunç gelişmiş silahları var ama ortada yoklar ? O böcekleri falan paramparça ederdi ordular , e tamam anladık bu filmde ordu savaşı yok e senarist dostum bari araya bir hikaye atsaydın mesela thanos dünyaya gelirken büyük bir Elektromanyetik patlama yapsa idi dünyadaki bütün cihazlar uçaklar tanklar vs devre dışı kalsa idi Wakanda hariç etrafında kalkan oldugu için.. Öyle savaşsalardı.Son olarak da taht oyunlarındaki cüce çok anlamsız olmuştu.

Filmde Thaddeus Ross'u gördük acaba RED HULK için bize göz mı kırptı yapımcılar.. Neden olmasın. Diğer bir olay da çr hikayesinde taşları daha ele geçirmeden Thanos un oğlu çıkıyordu ortaya ona ne oldu acaba niye eklemediler ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Devian

Hiçbir avengers filmini beğenmemiş biri olarak bu defa beğendim.Öncelikle senaryo diğer filmlere nazaran daha kaliteli idi.. Bunun sebebini de Alfred Hitchcock şu sözü çok güzel anlatıyor " Hikayenizdeki kötü adam karakteri ne kadar kaliteli ise filminiz de o kadar güzel olur " Josh Brolin gerçekten ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu.Filme gelirsek 1-2 beğenmediğim..

Hulk nerede abi ? Bu hulk bu olaylardan 1 hafta önce (film zamanına göre) world war hulk idi.. Zırhını kuşanıp Thanos a dalabilirdi.Tamam yenemezdi Thanos u ama yinede kanatırdı.Onun yerine Hulk u Hulkbuster da gördüm bütün dövüş boyunca şu filmdeki en önemli karakterlerden biri (en sevilen) ama filmde yok hayret ettim yani.. Belkide 2. filmde coşacak umarım.. Peki diğer bir saçma olaya değineyim , dünya yok olacak ama dünyadaki hiçbir ordu kılını kıpırdatmıyor bu nedir aga ? Filmde amerikan ordusu Stark ve Hammer industries tarafın destekleniyor ve korkunç gelişmiş silahları var ama ortada yoklar ? O böcekleri falan paramparça ederdi ordular , e tamam anladık bu filmde ordu savaşı yok e senarist dostum bari araya bir hikaye atsaydın mesela thanos dünyaya gelirken büyük bir Elektromanyetik patlama yapsa idi dünyadaki bütün cihazlar uçaklar tanklar vs devre dışı kalsa idi Wakanda hariç etrafında kalkan oldugu için.. Öyle savaşsalardı.Son olarak da taht oyunlarındaki cüce çok anlamsız olmuştu.

Filmde Thaddeus Ross'u gördük acaba RED HULK için bize göz mı kırptı yapımcılar.. Neden olmasın. Diğer bir olay da çr hikayesinde taşları daha ele geçirmeden Thanos un oğlu çıkıyordu ortaya ona ne oldu acaba niye eklemediler ?

diğer ülkeler dünyanın yok olacağını vs bilmiyor ki.en fazla wakandaya uzaylıların saldırdığını biliyorlardır ve wakanda da o kadar yakında değil.

Dediğin gibi dünyaya gelirlen elektromanyetik bombayla falan açıklasalardı çok daha tatmin edici olurdu.Onun yerine kılıç kalkanla savaştılar. bak war machine'e adam uzaktan bombalar ile ne kadar güzel temizliyordu.black panther filmindeki abartılan wakanda da yalanmış.amerikan veya günümüzdeki güçlü ülkelerden herhangi birinin ordusu thanosun bu öncü ordusunu çok rahat yenerdi.

Aynısı thor ragnarokta da yapıldı mesela.9 diyara hükmeden asgard savaşlara kılıç kalkanla gidiyor.eline 2 tane m4 alan biri,helanın durdurulamaz dediği asgard ordusunu tek başına dağıttı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 8 Ağustos 2018; 17:31:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Targaryen96

diğer ülkeler dünyanın yok olacağını vs bilmiyor ki.en fazla wakandaya uzaylıların saldırdığını biliyorlardır ve wakanda da o kadar yakında değil.

Dediğin gibi dünyaya gelirlen elektromanyetik bombayla falan açıklasalardı çok daha tatmin edici olurdu.Onun yerine kılıç kalkanla savaştılar. bak war machine'e adam uzaktan bombalar ile ne kadar güzel temizliyordu.black panther filmindeki abartılan wakanda da yalanmış.amerikan veya günümüzdeki güçlü ülkelerden herhangi birinin ordusu thanosun bu öncü ordusunu çok rahat yenerdi.

Aynısı thor ragnarokta da yapıldı mesela.9 diyara hükmeden asgard savaşlara kılıç kalkanla gidiyor.eline 2 tane m4 alan biri,helanın durdurulamaz dediği asgard ordusunu tek başına dağıttı.

Alıntıları Göster

Filmdeki zamanda amerikan ordusunda ciddi gelişmiş silahlar var (shild de özellikle) , en basiti Captain Amerika uçakla 5 dakka da amerikadan irlandaya geldi Vision ı kurtarmaya.. En azından Thanos un geldiğini Furry e söyleyebilirlerdi daha ilk başta.Konuşma çok basit..

Avengers: Nick Furry dostum dünyaya korkunç bir düşman geliyor , visionun peşinde vision a ulaşırsa evrenin ve dünyanın yarısını yok edecek biz wakandaya götürüyoruz visionu muhtemelen peşinden oraya gelecek
    Nick Furry: Tamam bütün gücümüzü Wakandaya çeviriyoruz Thanos a tuzak kuracaz

Thanosun orduları gelir orduları taşıyan gemiler atmosferden geçemeden imha edilir.Böyle hiçbir kahramanın ve wakanda ordusunun dikkati dagılmaz , taş vision dan çıkarılır ve yok edilir veya kaçırılır , bütün kahramanlar , wakanda ve shild elemanları hepsi Thanos a dalıp işini bitirir eldiveni alır.

Hadi olmadı en kötü Uçak gemileri ile destek verirlerdi.Günümüz dünyasında bile amerikan X-15 savaş uçakları saatte 7.200 km hıza çıkıyor.Amerikadan Wakandaya gitmesi tam 1 saat alır hadi yakıt ikmali desen 2 saat.. Amerika wakanda arası 7000-8000 km falan.. Baktım şimdi Nick Furry nin elinde ki uçaklar mach 33 hızına ulaşıyormuş buda saatte 40.000 km demek.. 10 dakka da afrikaya giderler yani... neyse evet elektromagnetik dalga veya bomba çok daha mantıklı olurdu.

• quote:

Hiçbir avengers filmini beğenmemiş biri olarak bu defa beğendim.Öncelikle senaryo diğer filmlere nazaran daha kaliteli idi.. Bunun sebebini de Alfred Hitchcock şu sözü çok güzel anlatıyor " Hikayenizdeki kötü adam karakteri ne kadar kaliteli ise filminiz de o kadar güzel olur " Josh Brolin gerçekten ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu.Filme gelirsek 1-2 beğenmediğim..

Göz kırpma falan olmamıştır zaten daha önce de göstermişlerdi de Thunderbolt Ross zaten eklenmesin de artık.Ben istemem.Doğru düzgün yapamazlar çünkü hakkını veremezler.Daha Hulk'u göremedik şu kadar film geçti.

Thanos oğulları ise bu filmde çok zayıf geçti daha fazlasını vermelilerdi bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 8 Ağustos 2018; 18:3:19 >

• quote:

Filmdeki zamanda amerikan ordusunda ciddi gelişmiş silahlar var (shild de özellikle) , en basiti Captain Amerika uçakla 5 dakka da amerikadan irlandaya geldi Vision ı kurtarmaya.. En azından Thanos un geldiğini Furry e söyleyebilirlerdi daha ilk başta.Konuşma çok basit..

Avengers: Nick Furry dostum dünyaya korkunç bir düşman geliyor , visionun peşinde vision a ulaşırsa evrenin ve dünyanın yarısını yok edecek biz wakandaya götürüyoruz visionu muhtemelen peşinden oraya gelecek
    Nick Furry: Tamam bütün gücümüzü Wakandaya çeviriyoruz Thanos a tuzak kuracaz

Thanosun orduları gelir orduları taşıyan gemiler atmosferden geçemeden imha edilir.Böyle hiçbir kahramanın ve wakanda ordusunun dikkati dagılmaz , taş vision dan çıkarılır ve yok edilir veya kaçırılır , bütün kahramanlar , wakanda ve shild elemanları hepsi Thanos a dalıp işini bitirir eldiveni alır.

Hadi olmadı en kötü Uçak gemileri ile destek verirlerdi.Günümüz dünyasında bile amerikan X-15 savaş uçakları saatte 7.200 km hıza çıkıyor.Amerikadan Wakandaya gitmesi tam 1 saat alır hadi yakıt ikmali desen 2 saat.. Amerika wakanda arası 7000-8000 km falan.. Baktım şimdi Nick Furry nin elinde ki uçaklar mach 33 hızına ulaşıyormuş buda saatte 40.000 km demek.. 10 dakka da afrikaya giderler yani... neyse evet elektromagnetik dalga veya bomba çok daha mantıklı olurdu.

Alıntıları Göster

böyle açıklayınca çok daha mantıklı geldi.fury shield'ın yanında captain marvel ile de desteğe gelirlerdi ve böceklere göre çok güçlü olurlardı.ama diğer yandan thanos evrendeki en güçlü ve en büyük orduya sahip deniliyordu.çizgi romanlarda da bu böcekler öncüler olarak geçiyor. Onlar da asıl gemileriyle desteğe gelebilirlerdi.o zaman da dünyadaki ordular etkisiz kalırdı.

filmde çok büyük güçler yer aldığı için mantık hatasına müsait çok fazla olay var.thanos,drax'a yaptığı gibi hepsini kayalara dönüştürebilirdi.hepsini evrenin diğer ucuna da yollayabilirdi.tabi o zaman izleyecek bir şey kalmazdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 8 Ağustos 2018; 18:28:16 >

• Film aktı gitti, sinemada da böyleydi şimdi izledim yine öyle.

İzlediğim en güzel süper kahraman filmiydi.
  • 3d pm atacak var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: general4242

3d pm atacak var mi?
    şakamısın 3d çıkmadı hong-kong 21 ağustosda çıkıcak az sabır et durmadan soruyorsun bey baba
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    21 agustos mu?
    13 gun çok yav.
    Sormanin zarari mi var

• quote:

21 agustos mu?
    13 gun çok yav.
    Sormanin zarari mi var
    sen yorulma diye uğraşıyoruz da zararı yok ama 3d bluray en geç erken haftaya kadar gelir belki daha kısa
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Yorulmamam icin bana bir dosya upload edecektiniz ama

• quote:

Yorulmamam icin bana bir dosya upload edecektiniz ama
    herşeyin zamanı var
  • Beyler, ingilizcesi olan aynı zamanda çizgi roman okuyan varsa alıntılayabilir mi? Chaos War serisine çevirmen arıyorum. Toplam 5 sayı yani 140-150 sayfa bir şey ancak bu sayfalar tabi ki word sayfası değil, çizgi roman sayfası. Bir sayıda 25 sayfa kadar yani düz yazı formunda 1 word sayfası tutar ancak. Bütün sayıları çevirmek istemeyebilirsiniz, isterseniz 2. sayıyı ya da 3. sayıyı çevirin, yani 1 sayı bile çevirseniz bana katkısı inanılmaz büyük olur. Balonlamasını kendim yapacağım ancak çevirmen bulamıyorum. Yardım etmek isteyen olursa özel mesaj gönderin ben nasıl yapılacağını anlatırım. Sayıların kapaklarını atıyorum, merakınızı cezbederse bana yazın.

Avengers: Infinity War l 27.04.2018Avengers: Infinity War l 27.04.2018Avengers: Infinity War l 27.04.2018Avengers: Infinity War l 27.04.2018Avengers: Infinity War l 27.04.2018

• Çoğu kişi bu detayı kaçırmıştır.

Avengers: Infinity War l 27.04.2018
  • mr marvel fragman ne zaman çıkar ki acaba
  • 
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.