Bildirim
Avengers: Infinity War l 27.04.2018 (296. sayfa)
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
The hammer of the gods
Will drive our ships to new lands
To fight the horde
Sing and cry
Valhalla, I am coming
-
quote:
Orijinalden alıntı: The Balance
The hammer of the gods
To fight the horde
Sing and cry
Valhalla, I am coming
Bir dahaki sefere tercüme et şunu translate olmasa anlayamayacam. Yapmayın böyle hocam üzmeyin bizi
Tanrıların çekiçleri gemilerimizi yeni topraklara götürecek. Horde ile savaşmak için. Şarkı söyle ve ağla. Valhalla, geliyorum.
Çeviri doğru olmuş mu ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Horde Göçebe ve ilkel olarak yaşayan, yağmacılık eden insan topluluğu demek sanırım -
quote:
Horde Göçebe ve ilkel olarak yaşayan, yağmacılık eden insan topluluğu demek sanırım
Hordecileri seviyorsun galiba
Edit: Küsmek yok sadece espiri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 7 Ağustos 2018; 18:42:13 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Led Zeppelin dinleyince böyle oluyor -
quote:
Led Zeppelin dinleyince böyle oluyor
Anaaaa ula her türden müzik dinlerim ama şu balonculara bir türlü alışamadım
Espiri canim espiri
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Cherittoquote:
The hammer of the gods
To fight the horde
Sing and cry
Valhalla, I am coming
Bir dahaki sefere tercüme et şunu translate olmasa anlayamayacam. Yapmayın böyle hocam üzmeyin bizi
Tanrıların çekiçleri gemilerimizi yeni topraklara götürecek. Horde ile savaşmak için. Şarkı söyle ve ağla. Valhalla, geliyorum.
Çeviri doğru olmuş mu ?
Alıntıları Göster
-
-
-
Benim bilgisayar 4k'da kasıyor, tv 4k destekli fakat onda izlemem için de 64gb+ flash'a ihtiyaç var. 2'side olmadığı için 4k'yı şimdilik indiremiyorum -
3d imax genüz yok ama eli kulağında tv ıso 3d açmaz pc yada mediaplayer cihaz lazım pc de ise i5 nesil işlemciler onboard hd graphich kartı ve power dvd 18 ultra ve hdmı 1.4 kablo ile sorunsuz 3d ıso izleniyor bendeki 3d'filmelr hepsi 3d ıso ..dandik half -sbs değilquote:
Orijinalden alıntı: general4242
Bu mesaj silindi. -
pm atılmıyor kardşeim sen yaz bana özelden yollimquote:
Orijinalden alıntı: Guest-0E184FE49
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
-
filmi az önce izledim. konusu dolu dolu ve diğer bölümlerden daha nitelikli geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kişisel sohbetlerinize "özel mesaj" kısmını kullanarak devam edin lütfen. teşekkürler, iyi forumlar. -
Filmi geçen gün izledim. Kesinlikle en iyi Avengers filmiydi. Her kahraman oldukça doyurucu birşekilde işlenmiş ve hiç sırıtmamış.
Ikinci filmi sabırsızlıkla bekliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İmax türkçe oluyor mu ??quote:
Orijinalden alıntı: general4242
Türkçe dublajli imax yok mu ? -
Merneptahin dediğine göre oluyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Spoiler
Zaman taşıyla thanosu uyuttukları sahneye dönebilirdi hatta dikkat ettiyseniz thanos taşı alırken diyor sen güçlü eşyanı görmedin, kullanmadın diye yani dr. Strangeye zaman taşını bana karşı kullanabilirdin diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 8 Ağustos 2018; 12:59:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X