Şimdi Ara

Avengers: Infinity War l 27.04.2018 (299. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.173
Cevap
44
Favori
320.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Guzel filmde o kadar cok karakter var ki doyamadik 4 5 saat olsa heseyden azar azar :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadar filmi bunun için izlediğimize inanamıyorum.

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    neyi anlamadın kardeşim iron man falan man black panter 50 tane film izletmediler mi bu filmle alakalı olacak diye?beş para etmez ucuz bir film bile değil kustum.anladı?

• Başka film izledin herhalde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    hayır sen başka izlemişsin benim izlediğim leş gibiydi sayayım mı izlettikleri filmleri kaptan amerika guardians of the galaxy falan diye bunun için miydi izlemesek de olurmuş aynı iğrençliğinden bir şey kaybetmezmiş ha beğenmişsindir ben beğenmedim seni germez anlatabiliyor muyum işine bak.
  • Sana zorla izlettiren olmadı ağlama burda

sana da zorla gel cevap yaz diyen olmadı ama kendi kendinle çelişmekte ısrar ediyorsun işsiz misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake Lockley

sana da zorla gel cevap yaz diyen olmadı ama kendi kendinle çelişmekte ısrar ediyorsun işsiz misin?
    Bu filmi beğenmediysen sen süper kahraman filmlerini sevmiyorsun demektir. Başka filmlere yönelmeni öneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.film de thanos'u fena ezecekler gibime geliyor
  • Orada detaylık birşey yok çünkü o kalıp.

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dostlar, 1-2 sayfa önce rusya itunes'da imax versiyonu varmış postları vardı gördüm ama acaba ingilizce 1080p veya 4k imax versiyonu çıkmaz mı acaba? imax oranıyla izlemeyi çok istiyorum ama bir türlü düşmemiş. Gerçi hiç düşmez belki çünkü birkaç hafta önce imax sürümü çıkmayacak diye haberler okumuştum ama işte bu rusya itunes'da çıkması umutlandırdı beni açıkcası
  • Akca96 A kullanıcısına yanıt
    Bende senin gibi düşünmüştüm ama indirdiğimde çift dil olduğunu gördüm. Hem ingilizce hem rusça. İngilizce aramana gerek yok

• Avengers: Infinity War l 27.04.2018
  • Filmi yeni izledim. Genel olarak idare eder, süper kahraman filmleri çerçevesinde ise iyi bir film. Fakat 441 bin kişinin IMDB'de 8,7 verecek ne bulduğunu hiç anlamadım.

Bu filmi Matrix, Silence of the Lambs, Life is Beautiful, Green Mile, Leon, Interstellar, Back 2the Future, Departed, Pianist, Whiplash, Memento gibi sayamadığım onlarca filmden daha iyi görmek nasıl oldu gerçekten bilmiyorum.

Puan eleştirisi yanında filme gelecek olursak herkesin kabul ettiği birkaç mantık hatası var. Onlara girmeye gerek yok. Onun dışında gayet iyiydi. Özellikle Thanos'un altı doldurulmuş tutarlı bir kötü karakter olması ve her karakterin filmde gayet yeterince yer bulması kesinlikle alanında en başarılı Marvel filmi yapmış.

Merakla bekliyorum ikinciyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C7653CE04

Bu mesaj silindi.
    adam efsane..
  • Thor ne işe yaradı bu filmde ?
    Son kısımda düşman öldürmeyeydi de olurdu zaten. Gemileri kovalayacam diye thanos milleti bellerken ortalikda yoktu. Çekiçsiz hiç bir ise yaramayip babasinin dediklerini unutup çekiç yapmasi da ayri bir şey.
    Tamam çekiç daha da güçlendirir de bu thor çekiçsiz iron mani, strangeyi alamaz. Ölmez ama alamaz.

• millet nasıl duygusallık yaşıyorsa artık..

Thor Thanos'u da gafil avladı. En başta takım varken saldırıya geçseydi görürdüm ben onu . Çekiçli daha güçlü gibi duruyor ama 3 5 niteliksiz çöpleri temizlerken gördük sadece . Bari son sahnede güzel fight olsaydı .
  • 
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.