Şimdi Ara

Avengers: Infinity War l 27.04.2018 (300. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
6.173
Cevap
44
Favori
320.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 298299300301302
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslına bakarsak Thanos'un karşısında sadece Strange'in durabilmesi gerekliydi. Bu filmin başında taşların "evrenin" temel güçlerini yönettiğini söylediler. Evrenin temel güçlerini yöneten taşların karşısında Avengers'ın neredeyse bütün üyeleri durabiliyor, halbuki sadece Strange durabilmeliydi. Onun da sebebi Strange'in gücünün de başka "evren"lerden gelmesi. Yanlış düşünüyor olabilirim, MCU'ya çok da hakim değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O yüzden uygulamayi kullaniyorum ben.
    Ayrica katılıyorum thanos gerçek gücünü kullanmadi. Ancak baltayı engellemeye calisirken lakayit olmadigina göre full taşlı eldivenin yıldızdan bozma baltayi durduramamasi bana sacma geliyor. Hadi thordan gücü artıyor baltanin diyelim thor evrenin yapı taşları olan infinity stonelerden daha mı güçlü !

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ?

Thanos'un taş için kızını feda etmesi saçma bence. İndirseydi hayalete yumruğu zorla alsaydı

• Hayalet sadece bilgi verdi. Taş karar veriyor çıkıp çıkmayacağına.

• thanos reissss.

the walking dead de nasıl negan reis se ..

burada da bundan sonra thanos reis... :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: general4242

O yüzden uygulamayi kullaniyorum ben.
    Ayrica katılıyorum thanos gerçek gücünü kullanmadi. Ancak baltayı engellemeye calisirken lakayit olmadigina göre full taşlı eldivenin yıldızdan bozma baltayi durduramamasi bana sacma geliyor. Hadi thordan gücü artıyor baltanin diyelim thor evrenin yapı taşları olan infinity stonelerden daha mı güçlü !
    Tablet sürümde mesaj görünmüyor mobilde spolier yok mecburen bu şekil yazacağım

Spolier.....spolier....

Sizin mantiginiza göre güç taşı ile thanosun mjolniri kaldırması gerekir ama kaldiramiyor.hela niye durdurabildi diyecek olursan o çekicin gerçek sahibiydi.strombeakerin hak edenin tasiyabildigi durdurulamaz bir özelliği yok ama bazı yönleriyle de mjolnirden daha güçlü bı silahtır belirtmek isterim.

Gerçeklik taşı ile çekici muhallebi yapabilirmiydi?ben thanosun çekici muhallebi yaptığı bir bölüm okumadım.baltayida yapmamış yada yapamamıştır herhalde

Düz mantıkla ilerlersek ne cr ne flimde hikayenin ilerleme şansı yok

• Ultrasaray0643 U kullanıcısına yanıt
    Vision un mjolniri kaldırdığını atlamissin. Thanosda kaldırır mcuya göre mantıken.
    Cizgi roman evreni burada bizi bağlamiyor mcu farklı bir şey

• quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Vision un mjolniri kaldırdığını atlamissin. Thanosda kaldırır mcuya göre mantıken.
    Cizgi roman evreni burada bizi bağlamiyor mcu farklı bir şey
    Vision sahip olduğu fiziksel güç ile kaldirmadi.hak etme mevzusundan kaldırdı..hatta yüzbaşı kipirdatti thorun gözleri portledi hatirla.ultronda Tony nin mekanda icerken.hulk ise çekicin altından kalkamadi bile.yuzbasi cekici kipirdatacak ama hulk kipirdatamayacak(Thor ve Hulk un helicarrier deki dövüş sahnesi)oylemi ?mjolnirel kuvvetle kaldirilabilecek bişey değil.tabi bu anlattiklarim normal evrende ki

2000 li yıllarda Marvel evreninde yapılan versuslar tıkandı yenilikler eklemek zorunda kalindi. kan ihtiyacına doğdu ultimade evren oluşturdular.cogu karakter çizgisinin dışına çıktı.isin biraz bokunun ciktigi o evrende hak etmediği halde kaldıran sadece magneto(the ultimates 3…) ve Hulk (Avengers assemble).ki Hulk burda sadece elinde bir kaç saniye tutabildi ve hatta thanos bunu kendi yapamayacağı için hulkun zihnine girerek yaptı.

Normal evrende thanosta dahil hak etmeden kaldıran yok.hercules yüzbaşı Amerika strom beta Bill vs bunlar kol kaslarından dolayı kaldirmadilar öyle olsa onlara gelene kadar kimler kaldirirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultrasaray0643 -- 14 Ağustos 2018; 18:16:41 >

• Ultrasaray0643 U kullanıcısına yanıt
    Neyse hocam konu mjolnirin kaldırılma meselesine nerden geldi ? Ben full taslo gauntletin yildizdan bozma baltayi durduramamasina deginmistim

• mjolnirin hak eden kaldırır stombrekar için bu gerekmez bakın groot nasıl kolunu feda etti kaldırdı ama mjolnirin olsa thordan başkası kaldıramazdı odin hariç
  • 3D BLURAY ÇIKTI AZ ZAMAN SONRA MALUM YERLERE EKLENİR BEKLEMEKTEN KÖK SALMIŞTIK YETER BE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 15 Ağustos 2018; 23:42:53 >

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Bu uzatılmış versiyon olanı ne zaman düşer tahminen?

• quote:

Orijinalden alıntı: hulusi

Bu uzatılmış versiyon olanı ne zaman düşer tahminen?
    uzatılmış versiyon çıkmayacak kardeşim
    14 Ağustos'ta vuslat ve silinmiş, eklenmiş sahneler ile beraber Blu-ray de çıkacak deniyordu?

Yabancı sitelerde de okumuştum bunu.

İptal mi oldu?

• 30 dk lık ek sahne olan versiyon Blu-ray ile 14 Ağustos'ta satışa çıkacak diye biliyorum. Almanya 21 Ağustos, Hindistan 19-21 Ağustos satış. Bizdeki satış çıkış tarihini bilmiyorum. Bunla ilgili bilgi bulamadım nette.

• hulusi kullanıcısına yanıt
    30 dk olayi yalanlandi sonra kardeşim. Onun yerine filmden ayri olarak 1 bucuk saatlik bir video cikti. Onda da kamera arkasi, roportajlar, yonetmenlerin konusmalari ve 2-3 tane silinmis ve tam tamamlanmamis(cgi olarak) sahneler var. Nette var bu ve indirebilirsin ama altyazi yok

• Akca96 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

beklemenin lüzumu yok o zaman indirelim filmi.

Güzel günlerde izleyin :)

16:9 formatında TV ye tam oturacak şekilde mi format?

Yani Altan üstten boşluk oluyor mu film izlerken?

• quote:

Orijinalden alıntı: hulusi

Güzel günlerde izleyin :)

16:9 formatında TV ye tam oturacak şekilde mi format?

Yani Altan üstten boşluk oluyor mu film izlerken?
    değerli kardeşim bu benim film değil sadece 3d bluray çıktı ve akabinde bende cevap bekliyorum vatandaştan 3d blurayde IMAX varmı yani 1:85:1 oran öyle ise yaşadık netten 3d ıso temin edilip 2d normal şekildede full ekran izliycez
  • 
Sayfa: önceki 298299300301302
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.