Şimdi Ara

Avengers: Infinity War l 27.04.2018 (302. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.173
Cevap
44
Favori
320.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İsoyu pcyi hdmi ile bağlayarak oynatıcıdan acacan ya da mkv dosyası olani indircen tv onu açar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OctaCore

TV var ama iso açmaz herhalde lg 4 k ekranlı model
    sizdeki 4k 3d mi ? ıso bambaşka yani bakın ben size link vereyim orda açıklama yapmıştım,eğer ıso izliyeceksen pc yi'tv ye bağlayıp power dvd 18 ultra edinip 3d isoyu sanal sürücüden açıp stream dosyasından ulaşıp izlersiniz onu hal ederiz..ama eğer pc'tv ye bağlıyamam derseniz mkv dosyasını yollıyayım ,ha tv'ninde 3d algılayabilmesi için hdmı 1.4 kabloda gerekli
    https://forum.donanimhaber.com/3d-full-over-under-2160p-3d-iso-kalitesi-detaylar-icerde--122919209

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 18 Ağustos 2018; 14:7:45 >

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    hocam ikisinde yollayıver, eve gidince araştırırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün filmi sinema dan sonra tekrar izledim.

Gerçekten Muazzam bir yapıt.
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    bende media player var ama 3d tv yok :)
    2d olarak iso varsa gönderebilirsiniz media playerdan açarım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hulusi

bende media player var ama 3d tv yok :)
    2d olarak iso varsa gönderebilirsiniz media playerdan açarım ben.
    kardeşim normal bluray var zati 3d'side alt üst bant farkeden bişey yokki
  • Filmi sinemada izlemiştim sonrasında içimde nedense tekrar izleme isteği oluştu... Bluray olarak indirdim müsait bir zamanda tekrardan izleyeceğim.
  • Thor u sevmeyen bana sevdirtmiş filmdir. kral yahu..

• Ekstra sahnelerin altyazıları çıktı mı arkadaşlar ? Gamora sahnesini biliyorum, başka var mı ?
  • Extra sahnelerin linkini atacak var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C7653CE04

Bu mesaj silindi.
    Bu fragmanın hd versiyonu değil. Birisi filmden sahneleri kırparak fragmandaki gibi düzenlemiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

millet nasıl duygusallık yaşıyorsa artık..

Demek ki adam gibi bir dram filmi izleseler ruhsal çöküntü yaşayacak bunlar

------------------

Film içinse şunları söyleyelim ; yine mantık hatalarına düşüp cgi nin dibine vurmuş olsalar da bu filmde gerçekten hikaye vardı. Hakkını yemeyelim. Fakat 2 geleceğini de düşünerek , hikayeyi (en az) 2 seferde tamamlamalarına ancak şu denir. Yuh ... dizi formatında yapsak 1 sezonluk dizi çıkar

Beğendim , izlettirdi kendini.

• quote:

Orijinalden alıntı: obili

Demek ki adam gibi bir dram filmi izleseler ruhsal çöküntü yaşayacak bunlar

------------------

Film içinse şunları söyleyelim ; yine mantık hatalarına düşüp cgi nin dibine vurmuş olsalar da bu filmde gerçekten hikaye vardı. Hakkını yemeyelim. Fakat 2 geleceğini de düşünerek , hikayeyi (en az) 2 seferde tamamlamalarına ancak şu denir. Yuh ... dizi formatında yapsak 1 sezonluk dizi çıkar

Beğendim , izlettirdi kendini.

Alıntıları Göster
    mantık hataları nedir sizce gerçekten soruyorum bunu marvel fanı vs değilim sıkı bir DC çizgi roman okuyucusuyum yıllardır

• quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

mantık hataları nedir sizce gerçekten soruyorum bunu marvel fanı vs değilim sıkı bir DC çizgi roman okuyucusuyum yıllardır

Alıntıları Göster
    Ben fan fun filan değilim. Çizgi roman okumuşluğum vardır fakat bu evren mevren muhabbetlerinden anlayıp tüm şeceresini asla sayamam. Buna bağlı olarak (kimileri gibi) ÇR ile filmleri karşılaştırmam , karşılaştıramam. Sadece filmlerdeki gözüme batan şeyler (maalesef) beni rahatsız ediyor. Örnek , Strange neden hiç zaman kozunu kullanmadı? Hemen her filmde olduğu gibi güç orantısızlığı durumları (birçok sahnede). Vision'ın aşırı kolay avlanması vs vs.

• obili O kullanıcısına yanıt
    vision beklemediği anda mızrağı yiyince gitti zaten, mızrak da normal bir mızrak değil benim bildiğim.

strange 14 milyar ihtimalli gelecekleri görmüştü hatırlarsanız ve sadece 1 inde kazanıyorlar. Sizce de strange taşı kullandığını fakat sonunda thanosun kazandığını görmemiş midir?

Demek ki kazandıkları tek gelecek strangenin taşı kullanmayip thanosa vermesiyle olacaktır

Strange konusunda yanılıyorsunuz. 14 milyon geleceğe baktı ona göre hamle yaptılar.
    Star lordun embesilligine de ondan izin verdi.
    Evet vision bana göre de çok zayıf amele gibi dolandı anca uyuz oldum.
    Bir başka hata da thorun Türk polisi gibi iş bitince gelmesi ve yildizdan bozma baltayi full taşlı gauntletin durduramamasi.

• Hayatımda gördüğum en overrated film.Güzel bi eser tüketmek istiyorsanız infinty gauntlet çizgi romanını, bulabiliyorsanız da bi öncesindeki hikayeyi okuyun

Puan olarak 10 üzerimden 6.5 -7 arası veririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shrimp6 -- 21 Ağustos 2018; 9:52:22 >
  • @wow vayne GG @general4242 Arkadaşlar bahsettiğim durum zaten 14 milyon seçenek sahnesinden önceki kısım için . Sonrası için bunu söylemek anlamsız olur zaten . Yanlış hatırlamıyorsam sahne filmin yarısından sonraki kısımda idi. En azından yakalanmamak adına bir sefer denemeliydi. Yoksa karakterin bir anlamı kalmıyor. (o kadar olmasa da ) hulk gibi , vision gibi... Tabi bu benim fikrim.

---------------------------

Bir de herkese filmin 2. bölümü için spoiler vereyim. Thanos'u mecbur edip zamanı geri aldıracaklar ve mutlu son

new york sahnesinde tam strange taşı kullanacakken ebony maw ellerini tutuyor ve ardından strange yi bayıltıyor. Filmi tekrar izlemenizi öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheers darlin -- 22 Ağustos 2018; 0:44:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cheers darlin

new york sahnesinde tam strange taşı kullanacakken ebony maw ellerini tutuyor ve ardından strange yi bayıltıyor. Filmi tekrar izlemenizi öneririm
    Hmmm ... denemiş . Teşekkürler hatırlatma için
  • 
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.