Şimdi Ara

Avengers: Infinity War l 27.04.2018 (303. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.173
Cevap
44
Favori
320.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cheers darlin

vision beklemediği anda mızrağı yiyince gitti zaten, mızrak da normal bir mızrak değil benim bildiğim.

strange 14 milyar ihtimalli gelecekleri görmüştü hatırlarsanız ve sadece 1 inde kazanıyorlar. Sizce de strange taşı kullandığını fakat sonunda thanosun kazandığını görmemiş midir?

Demek ki kazandıkları tek gelecek strangenin taşı kullanmayip thanosa vermesiyle olacaktır
    Vision zaten çr de daha kötü ölüyor.. içini dışına çıkarıyor Thanos

Avengers: Infinity War l 27.04.2018

Bence bize filmde çok fazla güçlü gösterildi Vision.. Çr de hulk da vision ı öldürüyor. (ölüyor derken offline oluyor işte)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 23 Ağustos 2018; 15:40:42 >

• Devian kullanıcısına yanıt
    Vision filmde güçlü mu gösterildi ?
    Benim gördüğüm vision daha nişan almayı bilmiyor, kendini savunamadigi adamı kara dul yeniyor.
    Ortalikda sünnet çocuğu gibi dolandı anca.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • general4242 kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Benim gördüğüm vision daha nişan almayı bilmiyor, kendini savunamadigi adamı kara dul yeniyor.
    Önceki filmde çok daha güçlü bir haldeydi bu filmde neden bu şekilde sönük gösterildi anlamıyorum.
  • Bu arada cidden merak ediyorum avengers gibi karizma bir ismi kim yenilmezler diye çevirdi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 24 Ağustos 2018; 13:51:24 >
  • He ya altyazida intikamcılar diye görünce garip oluyor.
    Ama yenilmez daha çok uyuyor sanki. En güçlü yenilmez muhabbetinde falan intikamcı uymuyor gibi. (Thor 3 de)

• general4242 kullanıcısına yanıt
    Daha çok uyması muhtemelen yıllardır duyduğumuzdan dolayı.diğer yandan takımın intikam için toplanmasına vurgu yapılması daha iyi bence.yenilmezler ise çocuksu duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 24 Ağustos 2018; 14:17:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glorfindel1907

Önceki filmde çok daha güçlü bir haldeydi bu filmde neden bu şekilde sönük gösterildi anlamıyorum.

Alıntıları Göster
    Yahu kardeşim görmüyormusunuz anlamıyormusunuz Corvus Glaive'mızrağı ile ansızın sapladı vision!a ,o mızrak ne kadar güçlü az araştırın ,vision'toparlanamadı işte ,aldığı yara çizik felan değil mızrak resmen deldi geçti ...

En büyük gücü ve silahı elindeki orağı. Elindeki orak atomları direkt olarak parçalayabiliyor yani hulk’un derisini bile kolayca parcalayabilir.

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    O çok güçlü mızrağı kaptan frizbi tutar gibi tutabiliyor.
    Karadul siradan bir mizrakla o mizraga karsi koyuyor.
    Alnında zihin taşı olan gelişmiş robotumuz mızrağın gelişini fark edemiyor ve delindim diye iyice çöp haline geliyor.
    Vision çok zayıf gösterilmiş aksini iddia eden vision fanboyudur.

• quote:

O çok güçlü mızrağı kaptan frizbi tutar gibi tutabiliyor.
    Karadul siradan bir mizrakla o mizraga karsi koyuyor.
    Alnında zihin taşı olan gelişmiş robotumuz mızrağın gelişini fark edemiyor ve delindim diye iyice çöp haline geliyor.
    Vision çok zayıf gösterilmiş aksini iddia eden vision fanboyudur.
    Kardeş sen zaten sabit fikirli birisin hiç birşey seni düşüncenden vazgeçiremez biz ne diyoruz sen ne diyorsun ...ben marvel fanı bile değilim vision kimdir,ama vision'a filme takılanlar neyin kafasında ne bekleniyorduki ? mızrağı ışık hızıyla yedi senin düşündüğün argümana bak

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt

Vision sünnet çocuğu sinemalarda...

• quote:

Vision sünnet çocuğu sinemalarda...
    Kardeşim senin yaşın kaç Allahına dinine doğruyu söyle
  • quote:

tabi ki güçlü gösterildi..

Herşeyi geçtim evrenin en güçlü itemlerinden birini taşıyor hatta onunla bütünleşmiş benliği.. Hançer çok güçlü evet supernova güneşten dövülmüş metali falan öyle bişey , hulk u bile kesiyor ama o hançeri yiyinceye kadar Vision 50 kere hissederdi o hançerin gelişini , bırak o hançeri Vision Corvusun irlandaya ayak bastığını bile hissederdi.

Audio Sensitivity: The Vision can adjust the sensitivity of his audio receptors to a point where he can detect the faintest of sounds.
    Optical Scanners: He can scan life forms, energy sources and even objects detecting the substances that they are composed of and the energies that are radiating from them.

Ha şunu verseler mesela aşk yüzünden dikkati dağılmış falan belkide onu vermeye çalıştılar ama vision gibi varlığında dikkati dağılması falan yani ne bilm ben Thanos la dövüşürken yenilmesini beklerdim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 24 Ağustos 2018; 20:16:30 >

• Devian kullanıcısına yanıt
    Bu mesajda ilk cümleniz ironi anladığım kadarıyla.

• Vision'un duygusal bir karmaşada olduğunu zaten belirtmeye çalıştı film. Kendini offline hale getirmesi Wanda'yla diyalogları.

Taşın zihniyle etkileşimi vs. derken aşk meşk falan elemanın aklı bi karış havada olduğu için sapladılar hançeri
  • Arkadaşlar Marvel'a aşina değilim de bu Vision kadar boş işe yaramaz karakter görmedim bunun normalde yeteneği nedir ?

• Sonu üzerine,

Dün izledim filmi çok tuaf olmuştu yav hepsi bir yerde kaldı yarısı öldü yarısı kaldı ne olacak böyle, yenisi ne zaman geliyor,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devian

tabi ki güçlü gösterildi..

Herşeyi geçtim evrenin en güçlü itemlerinden birini taşıyor hatta onunla bütünleşmiş benliği.. Hançer çok güçlü evet supernova güneşten dövülmüş metali falan öyle bişey , hulk u bile kesiyor ama o hançeri yiyinceye kadar Vision 50 kere hissederdi o hançerin gelişini , bırak o hançeri Vision Corvusun irlandaya ayak bastığını bile hissederdi.

Audio Sensitivity: The Vision can adjust the sensitivity of his audio receptors to a point where he can detect the faintest of sounds.
    Optical Scanners: He can scan life forms, energy sources and even objects detecting the substances that they are composed of and the energies that are radiating from them.

Ha şunu verseler mesela aşk yüzünden dikkati dağılmış falan belkide onu vermeye çalıştılar ama vision gibi varlığında dikkati dağılması falan yani ne bilm ben Thanos la dövüşürken yenilmesini beklerdim..

Alıntıları Göster
    Konu hakkında böyle ayrıntı bilgilere sahip değilim ama benim de demek istediğim bu ve benzeri şeyler

• NinJaus kullanıcısına yanıt
    Normalde yeteneği ıskalamak ve yaralanmak.

• quote:

Normalde yeteneği ıskalamak ve yaralanmak.
  • 
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.