Bildirim
Avengers: Infinity War l 27.04.2018 (303. sayfa)
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0932X7YH6
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Vision filmde güçlü mu gösterildi ?
Benim gördüğüm vision daha nişan almayı bilmiyor, kendini savunamadigi adamı kara dul yeniyor.
Ortalikda sünnet çocuğu gibi dolandı anca.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Önceki filmde çok daha güçlü bir haldeydi bu filmde neden bu şekilde sönük gösterildi anlamıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: general4242
Benim gördüğüm vision daha nişan almayı bilmiyor, kendini savunamadigi adamı kara dul yeniyor.
Ortalikda sünnet çocuğu gibi dolandı anca. -
Bu arada cidden merak ediyorum avengers gibi karizma bir ismi kim yenilmezler diye çevirdi acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 24 Ağustos 2018; 13:51:24 >
He ya altyazida intikamcılar diye görünce garip oluyor.
Ama yenilmez daha çok uyuyor sanki. En güçlü yenilmez muhabbetinde falan intikamcı uymuyor gibi. (Thor 3 de)
Daha çok uyması muhtemelen yıllardır duyduğumuzdan dolayı.diğer yandan takımın intikam için toplanmasına vurgu yapılması daha iyi bence.yenilmezler ise çocuksu duruyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 24 Ağustos 2018; 14:17:10 >
Yahu kardeşim görmüyormusunuz anlamıyormusunuz Corvus Glaive'mızrağı ile ansızın sapladı vision!a ,o mızrak ne kadar güçlü az araştırın ,vision'toparlanamadı işte ,aldığı yara çizik felan değil mızrak resmen deldi geçti ...quote:
Orijinalden alıntı: Glorfindel1907
Önceki filmde çok daha güçlü bir haldeydi bu filmde neden bu şekilde sönük gösterildi anlamıyorum.
Alıntıları Göster
En büyük gücü ve silahı elindeki orağı. Elindeki orak atomları direkt olarak parçalayabiliyor yani hulk’un derisini bile kolayca parcalayabilir.
-
O çok güçlü mızrağı kaptan frizbi tutar gibi tutabiliyor.
Karadul siradan bir mizrakla o mizraga karsi koyuyor.
Alnında zihin taşı olan gelişmiş robotumuz mızrağın gelişini fark edemiyor ve delindim diye iyice çöp haline geliyor.
Vision çok zayıf gösterilmiş aksini iddia eden vision fanboyudur.
Kardeş sen zaten sabit fikirli birisin hiç birşey seni düşüncenden vazgeçiremez biz ne diyoruz sen ne diyorsun ...ben marvel fanı bile değilim vision kimdir,ama vision'a filme takılanlar neyin kafasında ne bekleniyorduki ? mızrağı ışık hızıyla yedi senin düşündüğün argümana bakquote:
O çok güçlü mızrağı kaptan frizbi tutar gibi tutabiliyor.
Karadul siradan bir mizrakla o mizraga karsi koyuyor.
Alnında zihin taşı olan gelişmiş robotumuz mızrağın gelişini fark edemiyor ve delindim diye iyice çöp haline geliyor.
Vision çok zayıf gösterilmiş aksini iddia eden vision fanboyudur.
-
Vision sünnet çocuğu sinemalarda...
Kardeşim senin yaşın kaç Allahına dinine doğruyu söylequote:
Vision sünnet çocuğu sinemalarda... -
quote:
Ortalikda sünnet çocuğu gibi dolandı anca.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 24 Ağustos 2018; 20:16:30 >
-
Bu mesajda ilk cümleniz ironi anladığım kadarıyla.
Vision'un duygusal bir karmaşada olduğunu zaten belirtmeye çalıştı film. Kendini offline hale getirmesi Wanda'yla diyalogları.
Taşın zihniyle etkileşimi vs. derken aşk meşk falan elemanın aklı bi karış havada olduğu için sapladılar hançeri -
Arkadaşlar Marvel'a aşina değilim de bu Vision kadar boş işe yaramaz karakter görmedim bunun normalde yeteneği nedir ?
Sonu üzerine,
-
Konu hakkında böyle ayrıntı bilgilere sahip değilim ama benim de demek istediğim bu ve benzeri şeylerquote:
Orijinalden alıntı: Devian
Alıntıları Göster
-
Normalde yeteneği ıskalamak ve yaralanmak.
quote:
Normalde yeteneği ıskalamak ve yaralanmak.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X