Şimdi Ara

Avengers: Infinity War l 27.04.2018 (304. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.173
Cevap
44
Favori
320.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Get reality stone> used for space stone

Get soul stone>Used For reality Stone, space stone and power stone

Get time stone > used for reality, space, power and soul stone

Get mind stone > used for reality, space, soul, time, power stone.

Hep bir sonrakini almak için elindeki tüm taşları kullanmış, vision da geri getirirken zaman taşı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel detaylar ortaya çıkıyor.

Ya zaten fix lafım Russo kardeşler varsa güvenimiz sonsuz

Ben diğer partta çok acaip şeyler bekliyorum.

Eskiye de gidip nostajli yapacağız gibime geliyor çok keyifli bi film olacak gibi.
  • The Man in the Suit kullanıcısına yanıt
    Aynen eskiler gozumuzun önünden geçecek.
    4. Bölüm 3 un golgesinde kalmayacaktir hatta 4 u izleyen herkes 3'ü unutacak bile.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 4 ne zaman çıkacak bi bilgi var mı? 2019 mu 2020 mi?
  • EzoBride kullanıcısına yanıt
    2019 nisan mayis diye biliyorum.

• Aslında ekim gibi falan Avengers 4'ün de fragmanının çıkması lazım pek bişey kalmadı.
  • Russolar yıl sonuna kadar bişey beklemeyin demişlerdi. Aralık başı veya ortası gelmesi muhtemel bence.
  • Meksikada IMAX 3D sunulmnuş öyledee böylede IMAX olacaktı vknz:İç savaş'da 2:90:1 yayınlandı ama airport kapışma sahneler IMAX'ti

Avengers Infinity War (2018) / Blu-ray 3D MX Edition 🇲🇽 •

Avengers: Infinity War l 27.04.2018

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt

Bantlı 3d boşa mı izledim ?

• Thor 2 yi tekrar izledim müzikleri harika, sahnelerle uyuşuyor. Thor 2 nin bile müzikleri boyle iw yi hatirladikca hayal kırıklığı yaşıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Bantlı 3d boşa mı izledim ?
    IMAX 3D ilk nereye düşüceğini biliyorum hem ıso hem half olarak sana yollamıycam link felan ara dur
    Ben bilmiyorum ki öyle yerleri

• quote:

Ben bilmiyorum ki öyle yerleri
    Tamam len ağlama sanada pm vericez

• quote:

• Filmi yeni izledim. Marvel filmlerine pek hakim olmadığım için gecikti

Birkaç sorum var ;

Thor baltayı Thanos'un kafasına atsaydı ölecek miydi? Orası çok saçma geldi bana. Sırf kafasına nişan almadı diye evrenin yarısı mı gitti yani

Aklıma takılan diğer nokta Dr strange'in taşı direk vermesi. Adam her olasılığı gördü ve Tony'i evrenin yarısına tercih etti resmen. Bir bildiği vardır diye düşünmüştüm sonuçta kazanacakları tek olasılığı gördü. Yine de Thanos galip geldi. Film boyunca Thor'un geri gelip Thanos'u durdurmasını bekledim. Lakin sadece 10sn sürdü ve o da kafasına nişan almadığı için etkili olmadı. Nu yönden hayal kırıklığına uğradım

Film kesinlikle bir dark knight değil. Yine de beklentimin 2 3 katı kadar iyi çıktı. İki üç tane saçma sapan sahne MCU kalitesizliğini gösteriyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peace Sells.. -- 28 Ağustos 2018; 22:7:8 >

• Bir de Thor'un çekicini ablası durdururken 6 taşlı Thanos nasıl durduramıyor? Mantıklı bir açıklaması varsa bekliyorum

• Peace Sells.. kullanıcısına yanıt
    Thor gafil avladı Thanos'u . Tıpkı baştaki Hulk vs Thanos gibi. Savaşa girseler 6 taşlı Thanos'a karşı Thor rahat dayak yerdi.
  • Peace Sells.. kullanıcısına yanıt
    Thor tabiki de kafaya nisan alsa thanos olecekti cunku göğsünü delen balta, kafasini da delerdi cok rahat. Ama thor efendi sirf kibirinden thanos'a 2 cift lafini edip öldürmek isteyince evrenin yarisi gitti :) dr. Strange'in plani bu filmin sonuna gore degildi, gelecek sene cikacak avengers 4 icindi. Bu yuzden Titan'a varmadan once her turlu taşı korurum demesine rağmen ironman ölürken taşı vermesinin baska aciklamasi olamaz.

Ayrica thor'un ablasi mjolniri tutabildi cunku eskiden ona layık olan ve kullanan oydu. Bi de mjolnir ile stormbreaker'in en onemli farki stormbreaker'a layik olmak gerekmiyor, cok guclu olmak yeterli. Ha buna ragmen thanos nasi durduramadi derseniz, iste o da baltanin thorla olan gucunun birlesiminin sonucu derim ben :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Peace Sells..

Bir de Thor'un çekicini ablası durdururken 6 taşlı Thanos nasıl durduramıyor? Mantıklı bir açıklaması varsa bekliyorum
    Thor'un ablası Hela tarafından parçalanan çekici miljoner,Thanos'u durduran çekiç ise Stormbreaker,Filmde cüce ne diyordu fırtınakıran Uru metalinden Stormbreaker'ı yaratıyor,mantık şu bence olay çekiçte değil thor'da çünkü çekiç sadece thor un gücünü odaklaması için, ragnarok'ta odin thor'a sen çekiçlerin efendisimisin asıl güç sende çekiçte değil diyor.thorda ragnarok un hemen ardı yani thor güçlerinde tam kapasiteye ulaşmadı o yüzden de bir odaklayıcıya ihtyacı var ve thor eskisinden çok çok daha güçlü olduğu ve nötrön yıldızına aşırı dayanmasıyla tam ölüyorken baltasına kavuştuğu an Thor işte tam gücüne kavuşuyor ve wakanda'giriş sahnesinde ne diyor thanosu bana getirin işte thor hem yıkım hem intikam eşliğinde bütün gücüyle thanos'u durduruyor ,yanlız film evreni farklı çizgiroman farklı biz filmden konuşuyoruz

• 
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.