Şimdi Ara

Avengers: Infinity War l 27.04.2018 (293. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.173
Cevap
44
Favori
320.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Müthiş sahneymiş hakikaten niye silmişler anlamadım.İnsanı geriyor resmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altyazı olsa keske

Yine sohbet vıdeosunda olmalı .İngilizce olsa bile yeterli derece

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C7653CE04

Bu mesaj silindi.
    Korku filmi mi izliyoruz :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • harbi ya bu sahne silinir mi
  • Vision yine çaresiz amele gibi...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobsantino

Benim için mantık hatası diyebileceğimiz tek nokta şudur:
    Eldiveni çıkarmaya çalıştıkları kısımda eldiveni çıkarmak yerine direkt Thanosu öldürmemeleri
    Filmin çoğu yerinde mantık hatası var hocam dikkatli izleyince say say bitmez İron man isteseydi tam yakalamışken thanosun orda kolunu kesebilirdi yada eldiveni çıkartıp sonra ona istediklerini yapabilirlerdi ama yönetmen böyle olmasını istemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: megaprince

Filmin çoğu yerinde mantık hatası var hocam dikkatli izleyince say say bitmez İron man isteseydi tam yakalamışken thanosun orda kolunu kesebilirdi yada eldiveni çıkartıp sonra ona istediklerini yapabilirlerdi ama yönetmen böyle olmasını istemiş.

Alıntıları Göster
    abi nasıl kesebilir thanosu ne sanıyorsunuz siz tüm ekip yapmadık şey bırakmadı,adamın sadece 1 damla kanı aktı.filmde orjinal gücüne göre kısılmış gibi ama yine de bu adam hulku birkaç yumrukta yıktı.orda thanosu öldürmelerinin yolu yoktu. ve quill için en sevdiği kişi ölmüşken orda sakin kalması çok zordu.çünkü quill bundan öncesinde de çok tragic şeyler yaşadı.gerçek babasını ve biyolojik babasını öldürmek zorunda kaldı.quill'in hareketi ani oldu ve plan doğal olarak işe yaramadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 5 Ağustos 2018; 0:52:37 >

• Thanos’un cocukları zaten bır haylı zayıf gosterılmıs o bır sorun.Wanda ‘nın Wakanda savasındakı hallerı de bıraz sırıtıyordu.

2.filmde bu tur seylerı daha az görmek dileği ile . Mesela Wanda ve özellıkle Hulk artık gercekten gösterılsın

Bır de artık eldıven yok sanırım ? Thanos taşların bazılarını kaybedecek dıyoruz ama eldıvenı komple çıkartmış olabıllır artık ? Taşların işlevi var mı halen onu bılmıyoruz

• Dediğin gibi Avenger üyelerinin demirbaşı en güçlü fiziksel güce sahip Hulkun yumruklarında bile tek çizik almadı, tüm takım ölümüne dalmasına rağmen bi damla kan aktı sadece. Nebula yüzüne kılıçla vurmasına rağmen birşey olmadı Iron Man zaten kesemez. Vibranyum olsaydı belki kesebilirlerdi. Fakat Cull obsidian derisi delinemez olmasına rağmen portalla kestiler, Thanos'a da aynısı yapılabilirdi.

• Yav cocukları düşünseler filmin sonunu öyle yaparlar mı ?

Koca koca adamlar kendıne gelemedı gün boyunca ya

• Thor çok iyiydi gerçekten Ragnarok ve bu filmde Thor en iyi süper kahraman oldu benim izlediğim.(DC evreni dahil)

Spider-Man iyiydi ama yine yan rolde duran ergendi.Galaxy ekibi fena değildi.Captain ve ekibi olmamış bence fazla sönüktüler.Drama yükünü bunlara yüklemişler ayrıca zevksizdi sahneleri.

Strange garipti biraz.İlk filminde bayılmıştım ama burada sırıtmış yani olmamış.

Film genel olarak mantıksızdı evet.Thanos çok fazla dövüşe girince artık "nasıl durduramazsınız yuh **" diyor insan ama izlemesi eğlenceliydi.Devamını bekletmeleri de güzel bir pazarlama örneği, heyecanla bekliyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • OctaCore kullanıcısına yanıt
    O zaman büyük mantık hatası olabilir aslında,bizim strange'in nasıl aklına gelmedi

Ama diğer yandan derisi çizilemez dediğimiz fury,bariyere biraz sürtününce patlamayla öldü veya etkisiz hale geldi.belki de çoğu karaktere yaptıkları gibi fury'nin de gücünü düşürmüşlerdir çünkü ordaki patlamayla ölmesi de mantıksız olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: OctaCore

Dediğin gibi Avenger üyelerinin demirbaşı en güçlü fiziksel güce sahip Hulkun yumruklarında bile tek çizik almadı, tüm takım ölümüne dalmasına rağmen bi damla kan aktı sadece. Nebula yüzüne kılıçla vurmasına rağmen birşey olmadı Iron Man zaten kesemez. Vibranyum olsaydı belki kesebilirlerdi. Fakat Cull obsidian derisi delinemez olmasına rağmen portalla kestiler, Thanos'a da aynısı yapılabilirdi.
    Black Dwarf(Cull Obsidian) delinmez bir deriye sahip ancak bu, Hulk veya Thanos düzeyinde bir sağlamlık değil zayıf noktaları var. Kafasının etrafında bir yerden normal bir vuruşta indirilebiliyor Ronan bu şekilde öldürmüştü. Black Panther de savaş sırasında buna üstün gelmişti Black Order aşırı güçlü karakterlerden oluşmuyor.
    Vibranyum kılıçla Thanos'u öldürebilirler ama kafasını kesmeleri çok uzun zaman alır. Portalla kesmek çok daha mantıklı hatta vahşet olmasın dersek kafasını değil kolunu portalla kesebilirlerdi. Burada olay yine Strange'in gördüğü geleceğe bağlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charles Bartowski -- 5 Ağustos 2018; 14:28:8 >

• Çok susadım link var mı ?

• Charles Bartowski kullanıcısına yanıt
    Hulk'tan tek çizik almamasının nedeni sadece Hulk Thanos zırhlıyken dövüşmesi olabilir.Bu arada Cull Obsidian'a "bu hulk" demişsiniz cümleyi anlamakta zorlandım, cümlede keşke Hulk kırması falan yazsaymışsınız . Ronan ÇR'demi Black Dwarf'ı öldürdü anlayamadım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OctaCore

Hulk'tan tek çizik almamasının nedeni sadece Hulk Thanos zırhlıyken dövüşmesi olabilir.Bu arada Cull Obsidian'a "bu hulk" demişsiniz cümleyi anlamakta zorlandım, cümlede keşke Hulk kırması falan yazsaymışsınız . Ronan ÇR'demi Black Dwarf'ı öldürdü anlayamadım ?
    "bu Hulk, Thanos düzeyinde bir sağlamlık değil" virgül yerine veya daha mantıklı geldi şimdi. Evet ÇR'de öldürdü hatta tek vuruşta öldürüyor

• Acıbadem cinemaximumda izlemiştim. güzeldi.
  • Beyler World Breaker Hulk, World War Hulk ve Profesör Hulk aralarında ne fark var ?

ve hangisi daah güçlü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mishakal -- 5 Ağustos 2018; 18:19:31 >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Eldiven sadece yandi ama taslarin gucu devam ediyor. Yoksa şıklatmadan sonra uzay tasini kullanip kacamazdi. Ayrica Thanos isterse kolundaki ve eldivendeki hasari zaman tasiyla normale döndürebilir.

• Akca96 A kullanıcısına yanıt
    Eldivendeki hasarı zaman tasiyla geriye çevirirse parmak olayi da geriye dönmez mi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.