Şimdi Ara

Avensis 100 Amper Ana Sigorta Yandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2006 Avensis aracımın aküsü bittiği için aküyü şarj ettik fakat sanırım yanlış bağlantı yapıldığı için 100A lik ana sigortanın yandığını tespit ettik. Sigorta değişimi sonrasında aracın teyp ve yol bilgisayarı çalışmaz oldu. Bütün sigortaları tek tek kontrol ettik sigortalar sağlam, kutup başlarını çıkarıp yarım saat bekledik ama sonuç alamadık. Ayrıca rolanti dalgalanması da başladı bu olaydan sonra, daha önce yoktu böyle bir sorun.
    Böyle bir durumla karşılaşan veya fikri olan varsa yardımcı olabilir misiniz?
    Teşekkürler.
    Saygılar..

• Benzer bir olayı corollada yaşadım. Takviye yapan arkadaş kabloları ters bağladı Artı eksiye girdi bütün sigortalar attı başka elektriksel problemler de oldu. Çekici ile özel servise çektirdim, elektrikçi 450TL ya falan halletmişti bundan 8-9 yıl kadar önce şimdinin parası ile 1200TL eder herhalde. Yetkili servise gitseydim minimum 3 katı masraf çıkardı. Ters takviyede beynin yanması riski dahi var dikkat edin. İyi bir elektrikçi bulup kontrol ettirin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

Benzer bir olayı corollada yaşadım. Takviye yapan arkadaş kabloları ters bağladı Artı eksiye girdi bütün sigortalar attı başka elektriksel problemler de oldu. Çekici ile özel servise çektirdim, elektrikçi 450TL ya falan halletmişti bundan 8-9 yıl kadar önce şimdinin parası ile 1200TL eder herhalde. Yetkili servise gitseydim minimum 3 katı masraf çıkardı. Ters takviyede beynin yanması riski dahi var dikkat edin. İyi bir elektrikçi bulup kontrol ettirin derim.

Sn.forumnik öncelikle zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
    Ben de elektrikçiye kontrol ettirdim zaten ama bir şey bulamadılar. Teyp ve yol bilgisayarına elektrik gelmiyor muhtemelen, sigortalar ölçümde sağlam görünse bile çalışmadığı durum olabiliyor mu acaba? Başka da bir şey aklıma gelmiyor. Dediğiniz gibi servise götüreceğim ama öncesinde aynı durumu yaşayan birileri vardır belki diye burada paylaşmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CharismatiC -- 15 Mart 2018; 12:10:47 >

• geçmiş olsun tesisat yanmış
    vakit kaybetmeden yetkili servis
    bakın özel servis değil mutlaka yetkili servis

zira bu tesisatla yolda giderseniz yangın riski var
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

geçmiş olsun tesisat yanmış
    vakit kaybetmeden yetkili servis
    bakın özel servis değil mutlaka yetkili servis

zira bu tesisatla yolda giderseniz yangın riski var

Teyp ve yol bilgisayarına gelen kablolarda elektrik var. Bu durumda iyi bir elektrikçiye teyp ve yol bilgisayarının içini kontrol ettirmekten başka çare kalmıyor.
  • Ters kutup bağlantısından ötürü bence de teyp ve yol bilgisayarının besleme hatları yanmış. Yol bilgisayarı ve teyp sökülerek ayrı ayrı tamir görecek...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rölantide devir dalgalanması ise beynin sıfırlanmasından kaynaklanıyor, elinde ekipmanı olan bir oto elektrikçi obd den bağlanıp rolanti motoruna adaptasyon yapacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.