Oncelikle hepinizin kurban bayramini tebrik ederim.
Guncelden bir onceki kasa Avensis 2.0 almayi dusunuyorum. Bildigim kadariyla 2.0 olanlarda manuel vites zaten yok. Arabam.com 'da da 2.0 modelin testini okudum. Motoru begenmisler ancak otomatik sanziman performansini torpuluyor diye not dusmusler. Acikcasi gaza basinca dusunen arabalari sevmiyorum :)
Bu modele sahip kullanicilardan surusle ilgili olarak yorumlarini yazmalarini rica ediyorum. 147 bg bu arac icin yeterli midir ? Kickdown yapildiginda aracin tepkisi nasil ? Vites degisimleri sarsintisiz ve hizli mi ? Acikcasi Arabam.com 'da yapilan bu yorum kafami karistirdi. Tam olarak ne demek istendigini kullanan arkadaslarin aciklamasini rica ediyorum.
Iyi gunler dilerim.
2.0 Avensisin her kasasında manuel vites var.Aksine dizel modellerinde otomatik vites yok.Arkadaşımda 2.0 Avensis vardı.Canavar gibi olduğunu söylüyordu.Ben kullanmadım.Tek sorun gaz takılamayışı.O da söylentilere göre her an takılabilineceği yönünde.
can6 cevabin icin cok tesekkur ederim.
Acikcasi ben de zaten otomatik vitesli almak istiyorum. Ozellikle Istanbul trafiginde debriyaja basma derdine girmek istemiyorum. Su anda 98 model Volvo S70 2.0T kullaniyorum. Model yukseltmek istiyorum. Kafamda BMW 528i, Volvo S80 T6 var. Ama bazi arkadaslar sorunsuzlugu nedeniyle Avensis 'e de bakmami soylediler. Fiyat olarak uygun ancak Arabam.com 'da okudugum test yorumu kafami karistirdi.
Ozellikle 2.0 otomatik sahibi arkadaslarin yorumlarini duymak isterim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme