arkadaşlar tavsiye bekliyorum acil.12 yıldır corolla kullanıyorum.ikisinide sıfır aldım.bir kuruş para harcamadan tepe tepe bindim.şimdi 2005 avensis elegant 2000 cc tiptronik buldum çok temiz.28000 ne bunun yanında corolla 1.4 d elegant da alabilirim çok şükür imkanım var senede 20000 km yapıyorum yarısı uzun yol.avensis dolu full bir araç corolla ise sıfır ama benzin masrafını vergiden düşebiliyoruz.en az iki aracada beş yıl binmeyi düşünüyorum.iki araç arasında 9000 ytl fark var .birde avensise lpg takılmıyor diye bilgi aldım2000cc olduğu için.ne dersiniz selamlar
tabiki sıfır olduğundan corolla...9000 tl hangisi pahalı corolla pahalıysa avensiste olabilir.9000 tl lik benzin alsan kaç km gidersin biliyormusun
corolla 37000 anahtar teslim avensis 28000 artı masraf avensisin garantisi devam ediyor
2000 motor avensislere lpg takılamıyor(eski kasa d4 motorlar hariç) bu motorar vwde kullanılan fsı ve tsı motorlarla aynı çalışıyor bilindiği gibi bu motorlarada takımıyor.avensise corolla arasında dağ gibi fark olacaktır corolla ş.içinde 6 litre mazot yakarken avensis ş.içinde 11-12 litre benzin yakacaktır evet avensis daha lüks daha konforlu benzin vergi gibi masrafları sorun olmaz derseniz avensis derim yoksa her türlü corolla yani seçim sizin.