Şimdi Ara

AVENSİS&LAGUNA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bence Laguna daha karizmatik.
  • ikisinin de kasası değişecek zaten ikinci el düşünüyorsunuz bunun önemi yok..

avensisin tipini beğenmiyorum arkası kalkık duruyor laguna ise daha derli toplu duruyor dış görünüş olarak da iç görünüş olarak da bana göre avensise göre bir adım önde..

sürüşe gelince avensis kullanmadım bilmiyorum ama laguna insana güven veriyor çok rahat ve keyifli bir sürüş sunuyor, megane2 den sonra laguna kullandım çok fark vardı insan sürekli sürmek istiyor :) laguna diyorum hem daha ucuzmuş :)
  • Avensis al , laguna alma
  • avensis sedan laguna lifeback 2.el değerlerinde avensis daha üstündür.
  • şöyle bi etrafına bakarsan , ortalıkta ne kadar avensis ne kadarda laguna olduğunu görürsün, bence her yönden özelliklede karizma, görüntü, motor, sorunsuzluk ve motor olarak AVENSİS !!!!!!
  • Pardon yeni kasaymış.

Avensis al derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockford Fosgate -- 16 Aralık 2007; 15:01:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avensis..
    12 yıl önce açıldı
    Toyota corolla
    5 ay önce açıldı
    renault scenic
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Renault ve Toyota kalitesi karşılaştırılmaz bile bence. Tabi ki Avensis. Test sürüşü yap iyice incele arabayı, farkı anlayacaksın emin ol.
  • Avensis iidr
  • Renault ve Toyota kalitesi karşılaştırılmaz bile bence. Tabi ki Laguna. Test sürüşü yap iyice incele arabayı, farkı anlayacaksın emin ol.
  • toyotacı avensis der renocuda laguna

bence avensis çok daha iyi
  • avensis
  • Laguna. Test et öyle karar ver
  • laguna daha güzel görünüyo ama toyota sağlam.
  • Avensis varken Avensis alınır.
  • Avensis i tek geçerim ama aracı kullanacak siz olduğunuza göre kullanın içinize hangisi sinerse onu alın bence.Sağlam vs diye içine sinmeyen araç alınmaz.
  • laguna
  • http://www.araba.com/893243.html

aynı araba fakat bu ilanda kaputun değiştiği yazıyor...
  • Avensis.Tartışmasız.Servisi parçası ucuz.Üzmez sorun yaratmaz.Çok konforludur taştı çukurdu hissetmezsin.Satarken üzülmezsin.Full privilage laguna lar bugun 28-29 a gidiyor.Aynı model elegantlar en 3-4 bin ytl daha yüksek fiyata gidiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecar limon

Renault ve Toyota kalitesi karşılaştırılmaz bile bence. Tabi ki Avensis. Test sürüşü yap iyice incele arabayı, farkı anlayacaksın emin ol.

quote:

Orjinalden alıntı: asilx

Renault ve Toyota kalitesi karşılaştırılmaz bile bence. Tabi ki Laguna. Test sürüşü yap iyice incele arabayı, farkı anlayacaksın emin ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTuran -- 18 Aralık 2007; 18:20:46 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.