Şimdi Ara

Aveo'yu nasıl bilirsiniz kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ilandaki araç hakkında ne düşünüyorsunuz kullanan binen var mı fiyatı uygun mu satın alsam kronik sorun çıkarır mı?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-lpg-li-orjinal-1.2-86-hp-ekonomik-yeni-aveo-eski-kasa-fiyatina-175898322/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guest51 -- 18 Ağustos 2014; 0:28:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

http://forum.donanimhaber.com/forumid_581/tt.htm

orada da faydalı konular varmış hocam oraya mı taşıyayım?Ama orayı sadece chevrolet kullanıcıları okur sanki.Bilgilenin diye linklediyseniz teşekkürler orada da aktif olurum,alırsam daha çok olurum tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: guest51

quote:

orada da faydalı konular varmış hocam oraya mı taşıyayım?Ama orayı sadece chevrolet kullanıcıları okur sanki.Bilgilenin diye linklediyseniz teşekkürler orada da aktif olurum,alırsam daha çok olurum tabi

Aveo kullanıcıları ve araç hakkında tüm bilgiler bu başlık altında toplanmış. Daha iyi bilgi edinirsiniz sorarsınız/okursunuz diye link verdim.

Ayrıca! 25-30-40.000TL verilecek. Sonuç olarak az para değil.
    2-3-7 kişinin yorumundan ziyade, ana konusu/bakım/yakıt vs. gibi konuları yüzeysel de olsa okumak da fayda var.

Kolay gelsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: guest51

quote:

Aveo kullanıcıları ve araç hakkında tüm bilgiler bu başlık altında toplanmış. Daha iyi bilgi edinirsiniz sorarsınız/okursunuz diye link verdim.

Ayrıca! 25-30-40.000TL verilecek. Sonuç olarak az para değil.
    2-3-7 kişinin yorumundan ziyade, ana konusu/bakım/yakıt vs. gibi konuları yüzeysel de olsa okumak da fayda var.

Kolay gelsin.

teşekkürler oradan da araştırıyorum

• guest51 G kullanıcısına yanıt
    hocam pahalı o fiyata alınmaz bu araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: boss___

çok pahalı, en fazla 22 - 23 eder.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: werty_tr

çok pahalı, en fazla 22 - 23 eder.

nette fiyatları 26-30 arası 22 23e verirler mi siz satın aldınız mı?ya da bu fiyata başka tavsiyeniz var mı teşekkürler?
  • quote:

bunun yerine tavsiyeniz var mı bu fiyatlarda?Güvenlik önemli benim için o yüzden 2 hava yastıklı espsiz polo fiesta falan düşünmüyorum teşekkürler
  • guest51 G kullanıcısına yanıt
    Hocam cok daha dogru bir karar olur polo.ve fistaya yonelin onlarin yaninda corolla hb bakabilirsin o da baya iyidir hepsi parasini hakeder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam cok daha dogru bir karar olur polo.ve fistaya yonelin onlarin yaninda corolla hb bakabilirsin o da baya iyidir hepsi parasini hakeder

Adam diyo HAVA YASTIĞI YOK ESP YOK hala fiesta polo diyorsun.
    Olm bi okuyun yazılanları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

quote:

Alıntıları Göster
    Stiloya bir göz atın derim piyasası ölü ama donanımı fena yada zor ama focus filan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

quote:

Alıntıları Göster
    Uzak dur, ben bir önceki kasayı bir süre kullandım. Chevrolet Malibu'yu da Amerika'da kullandım. Chevrolet'e çok ön yargım var.

Tata'yı bilmem ama, şu ana kadar sahip olduğum, gördüğüm bindiğim araçlar içinde en sıkıntılı olanlar Chevroletler. Neticede Chevrolet olarak değil, Daewoo olarak görmek lazım.

Amerika'da Chevrolet Suv'lara da bindik, bu Chevroletlerle alakası yok.

• Schneeflocke kullanıcısına yanıt
    Hocam mobilden girince yaziyi yanlis anlamisim ama polo ve fiestanin full paketlerinde yeterli guvenlik ve donanim var bakmali bence

• Bu fiyat araliginda güncel, 8 hava yastikli, ESPli, hiz sabitleyicili, yuksek model, dusuk km, hasarsiz-boyasiz, LPGli baska bir arac bulamazsiniz. Belki pazarlikla fiyati 26'ya kadar dusurebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ustad azonce sicagi sicagina kullandim. Boyutuna ve fiyatina oranla guzel arac. Gidisi fena degil. Malzeme kalitesi guzel gorunuyor. En onemlisi donanimi cok iyi. Hiz sabitleyiciyle kullandim gayet guzel. O paralara bence mantikli bir arac.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Uzak dur, ben bir önceki kasayı bir süre kullandım. Chevrolet Malibu'yu da Amerika'da kullandım. Chevrolet'e çok ön yargım var.

Tata'yı bilmem ama, şu ana kadar sahip olduğum, gördüğüm bindiğim araçlar içinde en sıkıntılı olanlar Chevroletler. Neticede Chevrolet olarak değil, Daewoo olarak görmek lazım.

Amerika'da Chevrolet Suv'lara da bindik, bu Chevroletlerle alakası yok.

Tamamen yanlış. Yeni aveoların daewoo ile yakından uzaktan alakası yok yanlış bilgi vermeyin. Bu araçlar gm tarafından tasarlandı ve üretildi. B sınıfında en güvenli araçtır isteyen bi zahmet araştırsın. Yine b sınıfında yekpare şasiye sahip tek araçtır. Yeni çıkacak corsa da bu yapıyı kullanacak.

Eski aveo ya birşey diyemem çünkü daewoo ile aynı sayılır.

Alırsanız kesinlikle pişman olmazsınız. Boş polo hikayedir , ufacıktır içi arkaya oturduğumda bu ne oldum çok dar bir araç. Aveo fark atar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 5 bin daha ekleyin cruze alın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 1.3 ls dizel var ben gayet memnunum yakiti surusu guvenligi cokiyi
    piyasa alinacak en iyi aracti chevrolet ama cekildi suanda piyasaya gore uygun bulursan kacirma

• quote:

Orijinalden alıntı: double or nothing

5 bin daha ekleyin cruze alın
    Aveo bence özellikleri ile, verilen paraya en iyi arabadır. her türlü güvenlik ekipmanı standart, Golfün sürüş konfor pakette gelen tüm donanımları standarttır. hanımda 1.4 otomatiği var, sık sık kaçırıp gezmişliğim vardır :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.